Krótki opis:
"Olo", jak też zwykło się na niego mówić urodził się i wychował w mieście Łódź w Polsce. Rodzicie naciskali, by ukończył studia, jednak on miał inne plany. Nie chciało mu się uczyć i gdy tylko skończył 18 lat od razu wstąpił do wojska. Początkowo myślał, że to właśnie, służba krajowi jest jego powołaniem, jednak z biegiem czasu uświadomił sobie, że się mylił. Kiedy wybuchła IV wojna światowa zrozumiał jej bezsens. Z czasem jednak nabrał dużego dystansu i dlatego walczył do samego końca, za co został odznaczony orderem za zasługi. Rok po zakończeniu wojny udał się na zasłużoną emeryturę. Poznał Ninę, młodą pielęgniarkę i ożenił się. Miał z nią jedno dziecko - Blankę. Po 7 latach małżeństwa rozwiódł się, a chwilę po tym obie wyjechały bez wieści. Początkowo próbował je odnaleźć, aż w końcu dał sobie spokój. Rząd szybko zapomniał o nim, a Olo musiał zadowolić się marną emeryturą. Ponownie osiadł w swoim rodzinnym mieście, w domu rodziców, którzy zmarli kilka lat wcześniej.
Dzięki przychylności pewnych osób, dostaje możliwość wzięcia udziału w wyprawie na Hypnos. Aby zabić monotonie dotychczasowego życia, postanawia skorzystać.
_________________________________________________________________________________
Zmieniam postać, więc ponownie proszę o usunięcie poprzedniej. Jednak wizerunek Scarlett chciałbym wykorzystać w przyszłości, dlatego będę wdzięczny jeśli nikt go nie użyje. Pozdrawiam
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.