Wiek: 38 Funkcja: Inżynier procesów technologicznych Opis: Emilio jest synem jednego z profesorów Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Francisco. Tego, który dostawszy uprzednio propozycję, wyjechał do Europy w celach badawczych. Nikt nie potrafił jednak odpowiedzieć Emilio na pytanie, dlaczego jego ojciec już nie wrócił...
Młody Peleave ukończył kierunek automatyki i robotyki. Pomimo zdobytego wykształcenia, nie mógł znaleźć stałej pracy, toteż imał się większych lub mniejszych napraw w różnych korporacjach.
W obszarze jego zainteresowań tak naprawdę leżał nieboskłon. Chęć poznania kosmosu sięgnęła zenitu wówczas, gdy mężczyzna odkrył rękopisy ojca. Z kolejnych wersów zerkały na niego wyobrażenia dotyczące nowej planety, która mogłaby tchnąć życiem. Od tamtej pory na własną rękę starał się zgłębić odpowiedź na pytanie, czy jest gdzieś nad nad jego głową ciało niebieskie, o którym marzył jego ojciec.
W końcu w 2121 roku znalazł się w załodze lecącej z misją na Hypnos. Stało się to głównie za sprawą uprzejmości różnych ważnych ludzi, gdyż nikt nie miał wcześniej okazji poznać lepiej jego wiedzy i umiejętności inżynieryjnych.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.