Krótki opis: Fabienne urodziła się w słonecznej Nicei, na południu Francji. Dorastała u wybrzeży Morza Śródziemnego, wraz z rodzicami i siostrą Sylvie. Sama siebie opisuje jako zbuntowaną i stanowczą. Pewność siebie połączoną z nieprzeciętną urodą od zawsze postrzegała jako swój główny atut. Na co dzień kieruje się intuicją i przede wszystkim chęcią zabawy. Skłonność do lenistwa nie pozwala jej traktować życia zbyt poważnie. Po ukończeniu szkoły średniej, udaje się na studia fizjoterapeutyczne, głównie pod naciskiem ojca - biznesmena i milionera, który zapewnia dobrobyt swojej rodzinie. Pewnego dnia Fabienne otrzymuje telefon od nieznajomego mężczyzny i wraz z siostrą udaje się w fascynującą podróż...
Edytowane przez Flaku dnia 29-01-2013 03:19
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.