Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 16:16:23 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny19:54:18
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania: Edycja Userowa - Archiwum | Mistrz Przetrwania: Edycja Userowa
Strona 35 z 40 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Autor RE: Warszawa, Oahu
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-12-2012 13:13
- Nic tak naprawdę. Nie wiedziałam jak zagadać. - przyznała się dziewczyna. - Chciałabym już stąd wyjechać. Wpadłbyś na zlot do Krakowa? - zapytała, uznając, że co zlot w Polsce, to nie na Hawajach. Nie ma jak w domu - innymi słowy.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 13:38
- Tak bardzo bym chciał. Muszę jednak to dopasować to do mojego dokładnego planu życia.
Lincoln miał każdy dzień dokładnie zaplanowany i nie mogło go nic zaskoczyć. Robił to z dużym wyprzedzeniem, żeby być przygotowanym na to co go czeka.
- Muszę to dostosować do harmonogramu pracy, a także uwzględnić czas wolny na różne rozrywki lepsze od zlotów, jak mycie okien, segregowanie skarpet czy wymyślanie pytań do quizu.
Michałowi aż zaświeciły się oczy na samą myśl o myciu okien. Po powrocie do domu wypoleruję wszystkie!
- A co planujesz? I kiedy?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-12-2012 14:05
- Jak najszybciej! - odpowiedziała spontanicznie. - Po co czekać? Jaki mamy dzisiaj dzień... - zaczęła się zastanawiać i układać w głowie plan. - 3 stycznia w Krakowie przed Galerią. Ok 11. Pasi? - zapytała z radością w oczach.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 14:13
-Momencik.
Chłopak wyjął swój kajecik na rok 2013, który był zapełniony dopiero częściowo.
- Kurczę, mam już na ten dzień w planie czyszczenie dywanów.
Michał był wyjątkowo zły, że dwa tak ciekawe wydarzenia nachodzą na siebie.
- No cóż, to w końcu czyszczenie dywanów, więc wybór jest logiczny. Przyjadę na jakiś inny zjazd.
Lincoln jednak trochę posmutniał, chciałby się spotkać na zlocie z innymi. I nigdy nie był w Krakowie, lol.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-12-2012 15:01
- Naprawdę nie dasz rady niczego wykombinować? - zapytała smutnym głosem. - Mogłabym poprosić pandę to by Ci pomogła. Jest dobra w praniu, to i dywany wyczyści. Mimo, że to sarkastyczna świnia. To jak? Nie dałbyś rady jednak się pojawić? - ponownie skierowała pytanie.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 15:57
Other odpuściła sobie kłótnie z Lincolnem - w końcu byli tak blisko końca. Propozycję agusi przyjęła bardzo entuzjastycznie.
- Ja też będę! - zapowiedziała się, mimo iż z Warszawy do Krakowa wcale tak blisko nie miała.

Dexter zaśmiał się pogardliwie.
- OMG, zlocik. Rodzinka robi zjazd rodzinny. - skomentował.
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 15:58
- Moment, ogarnę jeszcze raz grafik.
Lincoln przeglądał dni poprzedzające zlot.
- Gdybym przesunął to czyszczenie dywanów na drugiego stycznia, a prasowanie butonierek w moich sztywnych garniturach na Sylwestra, a imprezę odpuścił, bo i tak będzie dla mnie zbyt dewiancka to Was jakoś wcisnę.
Michał był lekko nie pocieszony, że musi coś zmieniać w swoim grafiku. Nie lubił w nim kreślić, bo wyglądało to nieestetycznie, podobny efekt dawał korektor. Dlatego w miejsca pomyłek przyklejał kolorowe karteczki.
- Będzie więcej czasu, żeby poznać Flaka i Umbę - tu są jacyś mało aktywni. Nie wiesz czemu? Spotkałaś raz się z Umbą w Krakowie. Opowiedz mi o nim!

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 15:59
- Co tu się kurwa dzieje? - zagadnął mądrze.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:02
Otherwoman podeszła do Lincolna i nie czekając na jego reakcję, wyrwała kartkę z jego kalendarza. Zanim chłopak zdążył zareagować, zgniotła ją w kulkę i rzuciła za plecy.
- Trochę spontaniczności, człowieku! Widzisz, możesz zapisać na następnej kartce: 3 stycznia, Kraków, zlot. Problem rozwiązany. - uśmiechnęła się.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:13
- I co narobiłaś?
Lincoln patrzył na resztkę kartki w notesie. Nie dość, że Arleta ją wyrwała to zrobiła to krzywo! Teraz nierówne resztki wystawały ze środka.
- Przez Ciebie muszę kupić nowy i wszystko przepisać. I nie rozumiem o co Ci chodzi z tą spontanicznością... Przecież w szalony sposób zmieniłem decyzję...

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 27-12-2012 16:19
Umba smiley /

rafalek nagle zmienił płytę. Ja też będę na! - dzieciak okropnie napalił się na ten zlot. Nigdy jeszcze na żadnym nie był. No oprócz tego, na którym są teraz. I zagramy w RU!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-12-2012 16:20
agusia patrzyła z zażenowaniem na kłótnię Lincolna z Otherwoman. Wiedziała, że to wina Arlety i to przez nią wszystko się sypie. Zarówno na forum, jak i na zlocie. - Kto ją w ogóle zapraszał? - zapytała się w myślach, ale nie była w stanie powiedzieć jej tego wprost. Więc jedynie się lekko uśmiechnęła, licząc, że kłótnia nie będzie kontynuowana. Zmieniła też temat, odpowiadając na pytanie Linca - Umba to dewiant. Wiesz, że na spotkanie z nami przyszedł z kijem? Niby miał to być żart, ale nikomu oprócz niego nie było do śmiechu. Prawdę mówiąc trochę się go boję. Mam nadzieję, że nie przyjdzie, ale głupio było go nie zaprosić.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:22
- Nie martw się, obronię Was.
Lincoln uśmiechnął się do agusi, by dodać jej odwagi.
- Jestem starszy i dłużej gram w MP, więc powinien darzyć mnie szacunkiem i wysłuchać. Jak tylko zacznie robić coś głupiego, roztoczę nad nim swój urok sztywniaka i chłoptaś od razu przystopuje.
Michał oczywiście jak zwykle ignorował rafalka.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 27-12-2012 16:31
rafalek zobaczył, że Dexter stoi na uboczu. Przyjedziemy razem z Dexterem, nie??? - szturchnął w bok kolegę z miną zapowiadającą najlepszą zabawę pod słońcem.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:40
Arleta spojrzała na agusię. Zdziwiła ją trochę jej mina, wyrażająca zażenowanie, a może nawet zniesmaczenie. Otherwoman i agusia ogólnie lubiły się i milo wspominały czas spędzony na zlotach, dlatego teraz zrobiło jej się przykro. Przecież wszystko co robiła robiła dla dobra Lincolna a co za tym idzie dobra forum, żeby była na nim mniej sztywna atmosfera i wszyscy dobrze się na nim bawili. Podniosła więc z ziemi kulkę papieru, wyprostowała ją i podała Lincolnowi.
- Bardzo proszę. - powiedziała sucho. - Nie będę już się wtrącać w Twoje poukładane życie. - dodała ze smutkiem.

- Mały, pojebało?! - przeklął Dexter, ponieważ właśnie wyszło tak, jakby on ze swoją ociekającą zajebistością osobowością miał zamiar wybrać sie na rodzinkowy zlot. - Zrobimy sobie sami zlot. To będzie grube melo, hehs.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:46
- Nie o to chodzi. Możesz się wtrącać, ale tak... sztywno...
Lincoln nie wiedział jak wytłumaczyć to dziewczynie.
- To co zrobiłaś było nieodpowiedzialne i dziecinne. Zniszczyłaś moją własność i zrobiło mi się przykro. Nie przemyślałaś tego, tak to jest z dewiantami. Działają pod wpływem impulsu...

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 27-12-2012 16:47
Sami? - rafalek nie wiedział, co myśleć. Z jednej strony wzbudziłby powszechny szacunek u innych tym, że jest na "melo" z samym Dexterem. Z drugiej strony co to za zabawa grać w RU w dwie osoby, nie mówiąc już o pokerze rozbieranym. No sam nie wiem... - zerkał łapczywie w stronę agusi i Otherwoman.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:50
Arleta zacisnęła wargi w cienką linię i zmarszczyła brwi, wyglądając tak jakby miała zaraz się rozpłakać, chociaż tak naprawdę była zła.
- Dobrze, wystarczy, przekaz dotarł. Na zlocie w Krakowie odkupię Ci kalendarz, wystarczy? - powiedziała chłodno. Nie spodobało jej się to w jaki sposób Lincoln mówił o dewiantach.

Dexter złapał rafalka za głowę i obrócił w swoją stronę.
- Czyżbyś się zastanawiał? - nachylił się nad chłopcem i zbliżył swoją twarz do jego. - Ty, no żebym się nie zdenerwował, co nie? - dodał, groźnie patrząc na chłopca. Fakt, jedyną osobą jakiej Dexter potrzebował by się dobrze bawić był on sam, ale takich rzeczy się nie robi!

Edytowane przez mremka dnia 27-12-2012 16:54
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 16:54
- Nie trzeba, mam w domu jeszcze siedem na rok 2013, gdybym w jednym nie pomieścił się z rozpiskami.
Lincoln czuł się usatysfakcjonowany tym jak wpłynął na Arletę, że chciała postąpić bardzo odpowiedzialnie i odkupić mu notes. Zobaczył jednak, że kobieta posmutniała.
- Nie martw się, nie jestem zły. Najważniejsze, że zrozumiałaś swój błąd, a ja Ci przebaczam Twą winę. Uszy do góry.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-12-2012 17:04
Arleta probowała się trzymać i robić poważną minę, ale nie wytrzymała i roześmiała się.
- To Ty potrafisz być zły? Chyba przejawia się to w Twoim przypadku nerwowym zaciśnięciem pięści. Albo, jeżeli już ze złości chodzisz po ścianach, to pozwalasz sobie na zmarszczenie brwi. Fuuuuuria! - zrobiła duże oczy, modulując głos. - Jedyny błąd jaki zrozumiałam to jakakolwiek próba konstruktywnej rozmowy z Tobą. Dzięki za lekcję.
Strona 35 z 40 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum