1) po pierwsze chciałabym wprowadzić nową opcję dodawania fabuły. Ma to na celu usprawnienie gry. W dniach, kiedy fabuła będzie znacząca dla edycji, dzień wcześniej będę Wam pisać, o której się ona pojawi. Wówczas, mam nadzieję, będzie na forum pojawiać się grupa chociaż trzy, czteroosobowa, która tą fabułę wtedy pociągnie. Będą też, oczywiście, takie dni, kiedy nie będę mogła wejść, ale wtedy dam wcześniej fabułę komuś z Was i o danej, ustalonej godzinie ta osoba tą fabułę wrzuci. Proszę więc o wybranie reprezentanta. Możecie głosować, rzucić luźną propozycję, ktoś może się zgłosić, obojętne. Do jutra do godziny 20:00 chciałabym poznać reprezentanta grupy.
2) sprawa fabularna: jeśli ktoś ma chęć grania jakiegoś aktora z Lost albo twórcy serialu, oczywiście ma taką możliwość: będziemy wszakże na wyspie i będą odbywać się tam spotkania z nimi. Jeśli ktoś wyraża chęć, w karcie swojej postaci proszę zgłosić aktora, podając jego nazwisko i bohatera granego w Lost.
To tyle. Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni z kończącego się powoli, pierwszego userowego dnia :-)
Proszę więc o wybranie reprezentanta. Możecie głosować, rzucić luźną propozycję, ktoś może się zgłosić, obojętne. Do jutra do godziny 20:00 chciałabym poznać reprezentanta grupy.
Ja proponuję Otherwoman Zależało jej na userowej edycji, jest jedną z najaktywniejszych osób więc to mój wybór Chyba, że mieliśmy głosować na pw, to agusia wykasuj tę wiadomość i przyjmij to wiadomości mój głos
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Proszę więc o wybranie reprezentanta. Możecie głosować, rzucić luźną propozycję, ktoś może się zgłosić, obojętne. Do jutra do godziny 20:00 chciałabym poznać reprezentanta grupy.
Ja proponuję Otherwoman Zależało jej na userowej edycji, jest jedną z najaktywniejszych osób więc to mój wybór Chyba, że mieliśmy głosować na pw, to agusia wykasuj tę wiadomość i przyjmij to wiadomości mój głos
Lol, generalnie myślałam, że to napisała agusia patrząc na avek... nie mogę się przyzwyczaić.
Wrzucam jeszcze pytania wraz z odpowiedziami do quizu finałowego.
WIEDZA OGÓLNA
1. Który forumowicz mieszka w mieszkaniu przy ulicy Baciarellego? Nie powinno być to dla Was trudne: w środku odbywał się fragment jednego ze zlotów. Amelia 2. Przez długi czas jeden z forumowiczów w polu "data urodzeniu" w profilu miał wpisaną datę 18.08.1969, przez co wszyscy byli pewni, że użytkownik ten ma czterdzieści lat. O kim mowa? Lincoln 4. Wymień nazwiska osób, które wchodziły w skład FALI, pierwszego nocnego tworu. Ziółkowski, Rogowska, Kula, Kieszek 5. Dziadkowie tego użytkownika są na pewno dumni z tego, kiedy urodził się ich wnuk/wnuczka: jest to historyczna data ważna dla Polski. o kogo i jaką datę, albo wydarzenie chodzi? Podaj nick i datę albo wydarzenie. Lion 6. Kto ma kolczyki-koty, które kosztowały 10 zł, zamiast 12? Gooseberry 7. Mimo że wszyscy znajdujemy się na forum, które scala ze sobą i łączy wszystkich fanów LOST, ciągle jest na nim osoba, która nie dotarła do szóstego sezonu. O kim mowa? Lion 8. Mimo że często organizowane są ankiety, ankieta na miss i mistera forum odbywała się tylko raz. Trzech mężczyzn zajęło wówczas ex aequo drugie miejsce. Wymień ich nicki. Dexter, Arctic, Neal [grzechuuu] 9. KULowe Muminki wydały trzy odcinki serialu "MP Friends". Podaj tytuł przynajmniej jednego odcinka. Ten, w którym rafalek pocałował Otherwoman
Ten, w którym rafalek dalej całuje Otherwoman
Ten, w którym Elena przejadła się batonikami Apollo. 10. Były już sytuacje, że forumowicze znajdowali się w tym samym miejscu i w tym samym czasie, a dowiedzieli się o tym i skojarzyli to dopiero po fakcie. Podaj przynajmniej jeden przykład. -Kepler na Majówce we Wro 2012
-Casines w Darłówku, w tym samym czasie, co Von Veron i Lion 2010 albo 2011
-April na Woodstocku wtedy, co agusia i Arctic
-Lion na koncercie Ringo Starra wtedy, co panda i agusia
WIEDZA O EDYCJACH
1. W podsumowaniu, które regularnie wypełniane są przez Casinesa, możemy wyczytać, kto prowadził dane edycje, a także kto zajął w nich miejsca na podium. W tabelii "miejsca zajmowane w MP" dwie osoby znajdują się na pierwszym miejscu. I kogo chodzi? mremka, Umbastyczny 2. Ile edycji, łącznie z obecną, zostało rozegranych w tzw. "Generacji MP", czyli na forum mistrzprzetrwania.cba.pl? 13 3. Jedynie dwie edycje prowadzone były przez trzech GMów. Które? 14,5; 19 4. Simon Turner: czyja to postać? Dexter 5. Wymień przynajmniej dwie postacie SERIALOWE, a także osobę, która nimi kierowała, którymi kiedykolwiek zagrano, z wyłączeniem serialu "LOST: Zagubieni". -Walter "Heisenberg" White [mrOTHER]
-Jessie Pinkman [mrOTHER]
-Neal Caffrey [grzechuuu]
-Sheldon Cooper [grzechuuu]
-Barney Stinson [agusia]
-Dexter Morgan [grzechuuu]
-Maxxie Stoone [Maxxie]
-Effy [Muminka]
-Gabriel McDow [Marcus] 6. Wymień przynajmniej trzy zadania indywidualne+edycję, w jakiej się pojawiły. 7. Kto GMował w 15 Edycji? Lincoln, Umba 8. Violet, Bentley, Tweed- kto stworzył postacie z tymi nazwiskami? agusia 9. Mari: kto prowadził tę postać-legendę z MP10? Diego 10. Otherwoman w "Generacji MP" wygrała tylko jedną edycję. Którą? mp13,5
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.