Wiek: 15 lat. Imię: Karina "Nina" Miasto: Piotrków Trybunalski.
Opis: Bezpowrotnie minęły czasy, w których Ninę nazywano "mroczną". Dziś jest przebojową nastolatką, niebojącą się ryzyka i zarażającą swoim optymizmem wszystkich naokoło. Rzadko kiedy się NIE uśmiecha - wiadomym jest, że lubi się śmiać, a smutki i zgryzoty są jej niemal obce. Nina, równa się szczęście. Ponadto jest także dobrą obserwatorką ludzkich zachowań i postaw, potrafi szybko rozgryźć człowieka, jeśli tylko odpowiednio się postara. Ma nerwicę natręctw - harmonia porządku nie może być u niej w żaden sposób zaburzona, dlatego wszystkie jej działania są najczęściej starannie zaplanowane. Objawia się ona także w przesuwaniu ławek tak, by stały idealnie równolegle względem siebie (?!)
Interesuje się czytaniem książek i pisaniem opowiadań - jest typową humanistką i piątkową uczennicą u Pani S.
Edit: Na wyspę wybiera się jako towarzyszka podróży i przyjaciólka Andzi.
Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.