Opis: Ekscentryczna, szalona dziewczyna. Uwielbia luźne ciuchy, które zakłada w sposób niechlujny, ale gustowny. To część jej stylu. Tu niby od niechcenia zarzucony szal, tu spadający z ramienia sweter i martensy.
Zawsze ma przy sobie torbę, której zawartość jest czterokrotnie większa niż powinna, co jest przyczyną ciągłego rozwalania się jej paska. Duży telefon wystaje z za małej kieszeni, a w uszach ma kolczyki z czarnymi choinkami. Nigdy nie rozstaje się z książką do historii. Bowiem hobby Wendy jest właśnie uczenie się tego przedmiotu od poniedziałku, mimo iż tę lekcję ma dopiero w piątek.
Jasne włosy o odcieniu spranej czerwieni zawsze zarzuca na czoło w charakterystyczny dla niej i tylko dla niej sposób, tak że zasłaniają jej prawie cały widok. Nosi okulary, ale tylko w wyjątkowych sytuacjach (pomińmy fakt, że ma dużą wadę i kiedy chce przyjrzeć się czemuś co jest dalej, strasznie mruży oczy).
Lubi plotkować i pisać własne opowiadania. To kujon polonistyczny, pieszczoszek pani Polanin, która jest jej autorytetem i wzorem.
Na wyspę wybiera się wraz z dwoma przyjaciółkami z realnego życia, jak i z MP, z Carmelką i Niną, które tak na prawdę nigdy nie obejrzały LOSTów, i jadą tylko do towarzystwa.
Zatwierdzam.
PS. Nie jestem pupilkiem Pani Polanin.
Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree
Moc: Uzdrawianie
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.