Autor |
RE: W drogę! |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:51 |
|
|
- Ja marnuję jedzenie? - Shane zapytał, przybierając niezwykle poważny ton mowy. - Kurwa, dzisiejszego wieczora nic się nie ma prawa kurwa zmarnować! - te słowa wypowiedział już ze swoim charakterystycznym uśmiechem, będącym zwiastunem tego co dzisiaj wieczorem się wydarzy. Podniósł z ziemi burgera i wepchnął całego do buzi. Zrobił przy tym duże oczy i wymownie z uśmiechem na twarzy zaczął go przeżuwać patrząc na każdą z osób, które tam przebywały.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:53 |
|
|
Prawie machinalnie podniósł głowę do góry i wrócił do normalnej pozycji człowieka wyprostowanego. Próbując jakoś zapanować nad wewnętrznym strachem podał dłoń chłopakowi, nawet nie notując idiotycznej ksywki chłopaka. - Ja... wiem kim jesteś. Kilka razy widziałem Cię na mieście. Jestem Mark. - odpowiedział starając się brzmieć jak najnormalniej się dało.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:56 |
|
|
- Miło poznać Mark!
Przywitał się z nim z dużym uśmiechem, po czym wyjął 2 puszki piwa z kieszeni.
- Może mały bruderszaft czy jak to się tam zwie, na początek znajomości?
Otworzył swe piwo i czekał na reakcję chłopaka, dodał więc szybko.
- Chodźmy może bliżej reszty, bo jeszcze odjadą bez nas, a dałem na auto mój BMX.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
mremka
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:57 |
|
|
- Fuj. - skomentowałam zachowanie chłopaka, który bez większych problemów wpakował do ust resztki cheesburgera podniesionego z ziemi. W gruncie rzeczy tego właśnie się spodziewałam i byłam przygotowana na podobne ekscesy, jednak ten koleś wydawał się być wyjątkowo pojebany. Założyłam sobie, że ogarnę tę imprezę na trzeźwo i chyba to był właśnie moment, w którym zmieniłam zdanie. |
|
Autor |
jazeera
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:57 |
|
|
-No nic dzieciaczki, nie będziemy tu dłużej stać kiedy mnie już nosi na zabaaawę!! - niemalże krzyknąłem ostatnie słowo i poklepałem maskę wozu -hej piękny! -wtrąciłem się w rozmowę facetów - pojedziesz jednym? -spojrzałem na Kennetha i wskazałem na jednego z jeepów, sam usiadłem już za miejscem kierowcy w drugim, obok mnie siedziała śliczna siostra Josepha -miło mi.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 20:58 |
|
|
- W takim razie się uzupełniamy. Głównie koka, ale mam jeszcze coś... - odruchowo wyjęłam z kieszeni torebeczkę z heroiną i zaczęłam nucić 'Brown Sugar', po czym odwróciłam się do kolesia od burgera. - Nawet się nie podzieliłeś! - i wsiadłam do samochodu.
Edytowane przez panda dnia 16-08-2012 20:59 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:01 |
|
|
- No dzięki. - rzucił, biorąc od chłopaka puszkę. Nie wiedząc co to dokładnie bruderszaft, otworzył piwo i wziął małego łyka. Spodziewał się smaku piwa, bo kilka razy już pił z ciekawości, jednak nigdy w towarzystwie. Skrzywił się lekko, a następnie uśmiechnął się do Kena.
- A właściwie to co studiujesz? - zagadnął, próbując znaleźć jakiś temat, w którym się choć trochę orientuję. I jakoś nie bardzo ciekawiła go nazwa 'bruderszaftu'.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:02 |
|
|
Uśmiechnęłam się na widok chłopaka, który stał obok mojego brata. Już zachowywał się jak po fecie, a brak zaczerwienienia pod nosem dał mi do zrozumienia, że raczej nic jeszcze nie brał. Spojrzał na mnie i nasze spojrzenia się spotkały. Wypuściłam dym, który do teraz trzymałam w płucach i oblizałam wargi, puszczając mu oczko. W tym momecie do auta wszedł chłopak, który organizował imprezę. Chwytał już za kierownicę, ale przerwałam mu to stanowczo.
-Daj spokój, na trzeźwo nie pojedziesz.
Odwróciłam jointa żarem w moim kierunku i chwyciłam go delikatnie w zęby. Z dłoni zrobiłam coś na kształt trąbki i przywarłam ją mocno między usta moje i mężczyzny, a następnie zrobiłam mu shota.
-Ok. Możemy jechać.- uśmiechnęłam się widząc, że mężczyzna się zaciąga.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
jazeera
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:02 |
|
|
Marion usiadła za kółkiem trzeciego samochodu, w którym była największa ilość jedzenia, trawy i alkoholu. Uśmiechnęła się pod nosem obserwując ludzi przed jeepem. Zastanawiała się jak będą się bawić przez te dwa... dwa dni.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:03 |
|
|
Kończąc swój posiłek Shane zauważył, że przygląda się mu jedna z dziewczyn, której do tej pory nie widział na uczelni. Ale pewnie dlatego, że nie uczęszczał na zajęcia. Uśmiechnął się do niej w swoim mniemaniu uroczym uśmiechem, który sporo stracił na swoim uroku poprzez przyklejony do zęba listek sałaty. - Jedziemy, jedziemy! - Lemansky nie czekając na pozostałych ruszył pędem w stronę jednego z samochodów by po chwili siedzieć już w środku. Przy okazji podgłośnił muzykę.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
jazeera
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:10 |
|
|
Byłem przyzwyczajony do tego typu smaczków, delektowałem się smakiem nie tylko jointa ale i ust ślicznej. Przygryzłem wargę po czym chrząknąłem -to jazda! -machnąłem łapą przez otwarte okno i ruszyłem z piskiem opon.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:12 |
|
|
Ruszyliśmy. Siedziałam z tyłu, więc dałam radę sięgnąć po butelkę whisky na samej górze sterty alkoholu i jedzenia. Nie zastanawiając się długo, otworzyłam butelkę, wzięłam spory łyk. - Ktoś chętny? - zawołałam, unosząc trunek. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:14 |
|
|
- Weterynarię... to dawaj brudzia.
Mężczyźni skrzyżowali swe ręce i wypili po łyku piwa. Ruszyli do aut, bo inni go wołali.
- A Ty? Bibologię? Czy wódkolistykę?
Kenneth wsiadł do jednego z jeepów i prowadził, albo i nie, bo w końcu nie wiedział czy ma prowadzić.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
mremka
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:15 |
|
|
Również wsiadłam do jednego z aut, próbując naciągnąć krótką spódniczkę do kolan. Głośna muzyka dudniła mi w uszach, wprawiając w lekkie otępienie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:18 |
|
|
Jak na razie całkiem przyzwoicie jak na początek imprezy. Panna, która podbiła od mnie na początku, już zaczęła harcować. Bez słowa przejąłem od niej butelkę whisky i wlałem sobie do ust trunek.
-To gdzie w zasadzie jedziemy?- spytałam, gasząc skopę na oparciu fotela.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 16-08-2012 21:18 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:19 |
|
|
- Filozofię. - odpowiedział prawie szeptem, by Ken nie dosłyszał. Chyba mu się to udało, bo chłopak prowadził, mówił i myślał jednocześnie, co nie pozwalało mu też tak dokładnie słyszeć. Usiadł na tylnym siedzeniu obok nieznajomych. By uniknąć kontaktu wzrokowego z pozostałymi zaczął się z niezwykłą ciekawością przyglądać krajobrazowi terenów, które właśnie przemierzali. Ściskając w ręku puszkę z piwem uświadomił sobie, że już nie ma odwrotu. Ciekawiło go tylko jedno: wróci z tarczą czy na tarczy?
Fear of a name increases fear of a thing itself.
Edytowane przez Arctic dnia 16-08-2012 21:21 |
|
Autor |
jazeera
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:21 |
|
|
/Ken prowadził są trzy wozy/
-Dawaj, dawaj -mruknąłem biorąc od Sharon whisky i upijając nieco. Wjechaliśmy do lasu, zaraz za mną pędziła wozem Marion, a potem Kenneth. - Jesteśmy już niedaleko. To stary, wojskowy bunkier.
-Ponoć schron robi zajebiste wrażenie -powiedziała Marion do kogoś kto siedział z nią w wozie.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:21 |
|
|
- Więc... - głos obniżył mi się automatycznie, jak zawsze po alkoholu. Wzięłam z powrotem butelkę od chłopaka i wzięłam parę łyków. Wyborna. - Co studiujesz? |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2012 21:25 |
|
|
Kenneth nie mógł się doczekać, zaczął więc podskakiwać na swoim fotelu i trąbić, a także krzyczeć z radości.
- Wooooohoooooooooo!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
jazeera
Mistrz Przetrwania
|