Pochodzenia: USA
Opis: Dwight urodził i wychował się w Miami. W domu nigdy niczego nie brakowało, jego rodzina znana była z uprawy róż, na czym zbili fortunę. Stąd też wziął się pseudonim boiskowy Sandersa, który całe swoje życie poświęcił koszykówce - nazywany był Czarną Różą za czasów swojej gry w barwach Heat. Znany ze swojego ekstrawaganckiego stylu bycia, zamiłowania do pięknych kobiet i ogromnego poczucia humoru. Stały bywalec klubów nocnych, niejednokrotnie pojawiał się na pierwszych stronach gazet. Obecnie zajmuje się scoutingiem w Charlotte Bobcats, w efekcie czego w ostatnich 3 latach w klubie nie pojawił się ani jeden perspektywiczny zawodnik.
Postać zaakceptowana. Miło widzieć nową osobę
~ Lion
Edytowane przez Lion dnia 07-09-2012 17:34
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.