Wiek: 45 lat Pochodzenie: Oklahoma City, USA Opis: Jeanine jest zamożną właścicielką apartamentu i sprawnie prosperującej firmy produkującej gadżety erotyczne. Pomimo swojego znacznego wieku jest bezdzietna i niezamężna. Kilka lat temu ktoś umieścił na jej temat w internecie informacje, że niejako pani Brown jest seksoholiczką i szantażem zmusza do współżycia inne osoby, niekoniecznie mężczyzn. Oczywiście te plotki według niej nie były prawdziwe, jednak wskutek intrygi czających się na jej majątek ludzi, sąd skazał ją na pobyt w ośrodku psychiatrycznym, gdzie kobieta miała poddać się leczeniu.
Właśnie teraz Jeanine wychodzi z zakładu psychiatrycznego i rozpoczyna nowe życie. Próbując zapomnieć o kilku ostatnich latach postanawia zrobić sobie wakacje i wyjeżdża do słynnego, francuskiego hotelu...
Pani Brown lubi 18-letnią single malt. Praktykuje ona tantrę dzięki czemu cała erotyczna sesja zamienia się w jeden wielki orgazm, który można podtrzymać za pomocą medytacji. Jeździ Mercedesem C215. Nie przepada za ślubami i weselami co nie przeszkadza pojawiać się gdzieś w okolicy. Chyba jej jedyną wadą jest nałóg palenia papierosów ale dopóki przewlekła choroba płuc nie spowoduje niewydolności oddechowej w czasie orgazmu to nikt się tym nie przejmuje. Każdy kto zignorował napis 'Please Keep Out' nie był po spotkaniu z nią już tym samym człowiekiem...
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.