Autor |
Christian Walker / Theodor Onion |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 13-07-2012 20:22 |
|
|
THEODOR ONION
Rowan Atkinson
Pochodzenie: Wielka Brytania
Opis: Theodor Onion jest czterdziestoletnim poborcą skarbowym o mentalności małego chłopca. Innymi słowy - duże dziecko. Na swoim stanowisku w Urzędzie Skarbowym pracuje od 20 lat i od momentu zatrudnienia nie awansował ani odrobinę wyżej co jest wynikiem tego, że nie potrafi walczyć o swoje i przyjmuje taki stan rzeczy, jaki jest. W związku z tym jest wykorzystywany przez innych, czego przykładem jest chociażby fakt, że pomimo najdłuższego stażu w pracy to on robi kawę innym pracownikom i słucha ich poleceń. Praktycznie jedynym miejscem, w którym bywa poza domem i pracą jest stadion miejscowej drużyny piłkarskiej. Theodor jest klasycznym przykładem "kibica piknika". Na każdy mecz zabiera ze sobą duży pojemnik popcornu. Komentuje, mówiąc do siebie, a następnie patrząc na innych kibiców w oczekiwaniu na ich reakcję praktycznie każde zagranie i decyzje sędziego z charakterystycznym dla siebie uśmiechem. Jeżeli chodzi o życie osobiste to nie poznał jeszcze kobiety swojego życia. Przynajmniej na żywo, bo osobiście uważa, że od kilku miesięcy jest z kimś związany. Znajomość ta wywiązała się na jednym z portali randkowych, na którym Teddy założył konto. Korespondencja opiera się głównie na przesyłaniu swojej ukochanej comiesięcznego wsparcia finansowego. Onion nawet nie podejrzewa, że swoje miłosne listy oraz pieniądze wysyła jednemu z oszustów internetowych. Mimo 40 lat na karku wciąż zamieszkuje ze swoją mamą, troszcząc się o nią w każdym aspekcie. To właśnie dzięki niej wybiera się do hotelu. Chcąc być blisko mamy, która trafia do sanatorium w pobliżu Rêverie, szykuje się na podróż swoim 30-letnim czerwonym garbusem do Francji. Charakterystyczne cechy Teddy'ego to spodnie noszone do kostki, charakterystyczna niebiesko-czerwona czapeczka ze śmigłem na czubku w słoneczne dni oraz przesadne zaufanie wobec innych ludzi.
Postać zaakceptowana
~ Lion
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 05-09-2012 15:54 |
|
Autor |
RE: Theodor Onion |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-07-2012 21:07 |
|
|
Ewidentnie się Lincoln rozbestwił...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
mremka
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-07-2012 21:22 |
|
|
nie śmiać się z urzędów skarbowych! ale oczywiście miło widzieć zgłoszenie, Lincoln |
|
Autor |
Flaku
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 13-07-2012 21:30 |
|
|
Bardzo fajna postać
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 13-07-2012 21:30 |
|
|
wybitnie sztywniacka postać - tak sztywniacka, że aż dewiancka
fajny opis
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 05-09-2012 15:54 |
|
|
Theodor miał być postacią na edycję wakacyjną, a skoro MP19 jest edycją normalną to zgłaszam normalną postać. Onion zostaje w rezerwie jako druga. Nie jestem w stanie jednak wymyślić nowej postaci więc pozwolę ożyć duchowi przeszłości, który jako jedna z niewielu moich postaci nie została uśmiercona.
CHRISTIAN WALKER
Josh Harnett
Opis: To jest ta sama postać co w MP12 więc do tamtej historii jedynie suplement. Christianowi wraz z Eleną udało się opuścić wyspę i przenieść do Nowego Jorku. Tam pobrali się, jednak ich małżeństwo ku zaskoczeniu wszystkich, a głównie ich samych trwało niecały rok. Od czasu rozwodu, który odbył się pod koniec 2011 roku, niedawna para nie widziała się ze sobą i nie kontaktowała. Chris podobnie jak w 2010 roku wybiera się do hotelu, jednak nie tak jak wtedy na Alaskę, a do Francji.
/Nie wiem jak zakończy się moja gra, zapewne tak jak w ostatnich edycjach, ale warto przynajmniej spróbować
Ustaliliśmy że każdy z graczy ma jedną i tylko jedną postać, dlatego rozumiem że Twoją postacią będzie ta zgłoszona dzisiaj ? Akceptuję i życzę wytrwałości!
~mremka
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez mremka dnia 05-09-2012 17:53 |
|
Autor |
RE: Christian Walker / Theodor Onion |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2012 17:40 |
|
|
lol...
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Flaku
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 05-09-2012 22:49 |
|
|
Szkoda wcześniejszej postaci, ale jak sobie chcesz |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-09-2012 10:29 |
|
|
Na początku edycji mnie nie będzie więc może zobaczę w jakim kierunku idzie to MP i wtedy zdecyduję, którą postacią będę grać? Mogłoby tak być?
|
|
Autor |
mremka
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-09-2012 14:57 |
|
|
no nie wiem |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-09-2012 15:37 |
|
|
Ej no, mremka, no... To może inaczej - która z tych postaci będzie bardziej pasować do tej edycji? Dewiant czy sztywniak? Albo dobra. Niech zostaje Theodor. Sztywniaka zostawię na Lostową edycję
|
|
Autor |
mremka
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-09-2012 15:40 |
|
|
Ej no, Lincoln, żartowałam no.... czemu nikt sarkazmu nie łapie Zostawiam Tobie dobór postaci do edycji, skoro chcesz dołączyć w trakcie to już sam się zorientujesz która bardziej będzie pasować |
|