Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:14:09 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania Igrzyska - Archiwum | Arena
Strona 12 z 89 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Autor RE: Polana
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 18:01
Cieszyłem się, że dziewczyna nadaje na tych samych falach.
- W ogóle nie rozumiem tych, którzy dobrowolnie się zgodzili na udział w Igrzyskach. Przecież pchali się w paszczę lwa, na pewną śmierć.
Spojrzałem w miejsce, które wskazała mi Emma i... zobaczyłem dzika. Wycelowałem, jednak bełta minęła się ze zwierzęciem, a to uciekło w popłochu.
- Bardziej chyba idzie mi polowanie na wiewiórki. - zaśmiałem się, żeby nie wyjść na idiotę.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 22-05-2012 18:07
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 18:49
- Nie baw się tak wiatrem, bo robisz przeciąg. - zwróciłem uwagę Davidowi, gdy ten zaczął bawić się swoją mocą. Nie lubiłem przeciągów, a tym bardziej tych specjalnie wywoływanych.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 22-05-2012 19:07
- Pff nudzi mi się... - odparł, kiedy z zadumy wyrwał go głos Garretta. Davidowi wydawało się, że jest sam, ale jednak nie. W tym momencie właśnie zaprzestał zabaw z wiatrem, po czym znowu położył się na trawie. - Najgorsze jest wtedy kiedy ci się nudzi, ale mimo to i tak nic ci się nie chce - dodał zupełnie rozleniwiony. Jak widać przebywanie tak długo w jednym miejscu nie sprzyjało mu. - A ty podobno czytasz w myślach? W sumie fajna moc...

Edytowane przez Flaku dnia 22-05-2012 19:08
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 19:36
- Nie do końca. Odczuwam emocje, a to jest trochę coś innego niż myśli. Potrafię powiedzieć, co w danej chwili odczuwa dana osoba. Złość, strach, pragnienie... Czasami sobie myślę, że to jest lepsze nawet od odczytywania myśli. - odpowiedziałem, obracając w palcach zapalniczkę. W sumie też się nudziłem, chętnie poszedłbym dalej. Byleby tylko nie siedzieć z założonymi rękami.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 22-05-2012 20:18
- Emocje mówisz... To co ja teraz odczuwam? - zapytał, chcąc sprawdzić skuteczność ciekawej mocy Garretta. Sam zaś czekał aż w końcu pozostali wrócą i będą mogli wszyscy ruszyć w dalszą drogę.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:20
Cissy wracała z napełnionymi wodą butelkami, które włożyła dla wygody do plecaka. Weszła na polanę, machając jedną z butelek do Garreta i Davida.
- Dzisiejszą specjalnością baru jest Jezioranka. Macie farta, załapaliście się na happy hours! - oznajmiła wesoło, zdejmując plecak i wypakowując jego zawartość.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 22-05-2012 20:22
- Znowu cię tu przywiało - David sypnął jednym ze swoich słabych żartów.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:24
- Przede wszystkim znużenie całą tą sytuacją. Resztę emocji chyba Ci wywiał ten Twój wiatr. - odpowiedziałem, przyglądając się wypakowującej zawartość plecaka Franceski "Cissy" Patterson. - Jezioranki nigdy za wiele.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:27
- Znowu. Nie umiem długo wytrzymać bez Twojego zwierzęcego magnetyzmu. - odpowiedziała przesadnie kokieteryjnym tonem, po czym odkręciła jedną z butelek i chlapnęła lekko wodą w jego stronę. - Patrz, Twój wiatr Cię nie obronił. Poćwicz jeszcze trochę. - zakręciła butelkę i postawiła ją obok pozostałych.
- Nic innego niestety nie mieli. - uśmiechnęła się do Garreta. - Powiesz coś o sobie czy jesteś zajęty odczuwaniem mojego wkurwienia obecną sytuacją? - zapytała siadając koło chłopaka.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:29
Emma była trochę zła, bo Will się chyba nie przyłożył do tego strzału, ale powiedziała coś innego.
- Nic nie szkodzi. Wracamy? - powiedziała przymilnym tonem. Byli na spacerze aż kilka godzin i zamienili aż kilka zdań. Nic ciekawego nie udało się znaleźć. Nudny ten las. Chociaż kto wie, może lepiej, że nudny niż obfitujący w jakieś wampiry albo dinozaury?

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:35
- O sobie? Nie zapominaj, że jesteś potencjalnym mordercą i istnieje 50% szans, że Ci się odwidzi bycie dobrą dziewczyną. W takiej sytuacji wolałbym, byś nie wiedziała o mnie zbyt wiele. - posłałem kobiecie delikatny uśmiech, zapalając po raz setny zapalniczkę. - Ale mam nadzieję, że mimo to nie przestaniesz mnie lubić, bo bardzo lubię odczuwać to co Ty.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:41
- Sprawiam wrażenie dobrej dziewczyny? Zawsze wiedziałam, że powinnam być aktorką. - uśmiechnęła się tajemniczo. - W sumie to powiem Ci szczerze, że nie zazdroszczę Twojej mocy. Tak jakby współodczuwasz problemy innych ludzi, nie? Jesteś jak ten, no....-urwała pstrykając palcami, próbując przypomnieć sobie jakiegoś bohatera książki, jednak jej wiedza na tym polu była dość ograniczona. - jak jakiś bohater książki, odczuwający problemy całego świata. - zakończyła z rozbrajającym uśmiechem. - Jesteś tu z własnej woli?

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:49
- Zależy jak na to spojrzeć. Gdybym miał swój cały majątek w życiu by mnie tutaj nie było. Jednak życie potoczyło się inaczej i wylądowałem na bruku. Nie miałem innego wyjścia jak tutaj przyjść i wygrać te igrzyska. - wziąłem łyk Jezioranki i zakręciłem butelkę. - W sumie to gdybym drugi raz miał wybierać, wybrałbym tak samo. Prędzej czy później los by mnie tutaj przywiódł. Pocieszam się tylko myślą, że w przeciwieństwie do niektórych nikt nie decyduje o moim życiu. Sam jestem panem własnego losu.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:53
- Masz świadomość że wygrać Igrzyska znaczy zabić wszystkich na Arenie? - spojrzała na niego podejrzliwie. Skoro tak mówi, to znaczy że byłoby go na to stać... - I byłabym ostrożna ze stwierdzeniem, że nikt nie decyduje o Twoim życiu. O moim wczoraj zadecydowała dziewczyna, którą spotkałam w dżungli, a też z reguły cenię sobie życiową wolność. - odchyliła głowę do tyłu, tak aby Garret mógł lepiej przyjrzeć się ranie na jej szyi.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:58
- Tak, wracamy. - powiedziałem do Emmy. - Może jeszcze coś uda się upolować... - próbowałem dostrzec jakiegoś ptaka w koronach drzew. Miałem nadzieję, że dziewczyna ma lepszy wzrok ode mnie i pomoże mi.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 20:59
- Kto tu mówi o zabijaniu? Nie jestem mordercą. W życiu nikogo nie zabiłem i nie wiem, czy byłbym zdolny do czegoś takiego. Dlatego unikam krwawej rzeźni. Niech inni się powyrzynają nawzajem. Wtedy będę mieć większą szansę na wygraną. - odpowiedziałem, zbliżając się do szyi Cissy. Dokładnie obejrzałem dwie kropki na jej ciele. Odważyłem się nawet delikatnie przejechać kciukiem po tych dwóch niewielkich kropkach. - To wygląda zupełnie jak ukąszenie. Ciekawe...

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 21:09
- Ogólnie to kompletnie nie ogarniam motywu z Igrzyskami: zamknąć w jednym miejscu obcych sobie ludzi i czekać, aż się pozabijają. A ja myślałam że to ja mam skrzywioną psychikę, zamykając w dzieciństwie biedronki w słoiku, skutecznie je podduszając. Nie miałam pojęcia że współczesny świat kształtuje aż tak popierdolone jednostki.... - rozgadała się, kiedy Garret przyglądał się ranie na jej szyi. Słysząc jego słowa gwałtownie wyprostowała się, patrząc na mężczyznę z przerażeniem, i wcale nie miało to nic wspólnego z dotykiem jego palców.
- Ukąszenie?! Byłam przekonana, że to nacięcie nożem! - podniosła się z ziemi i zaczęła chodzić w jedną i drugą stronę, trzymając rękę na szyi. - Wiesz co to znaczy? Że są na tyle pojebani że bawią się w wampirów. Cholera wie co jeszcze wymyślą...Koniec siedzenia, musimy znaleźć sposób jak stąd się zwinąć. - zarzuciła plecak na ramię, gotowa do drogi.

Edytowane przez mremka dnia 22-05-2012 21:11
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 21:16
- Spokojnie. Nawet jeśli są świrami to nie zapominaj, że jestem empatą. Wyczuwam emocje innych, a jeśli wyczuwam emocje to i wyczuwam obecność. I gwarantuję Ci, że w najbliższej okolicy nie ma nikogo prócz naszej grupy. - rzuciłem, próbując uspokoić dziewczynę. Panika nie była teraz najlepszym wyjściem. - Poza tym gdyby to byli oni to nie poprzestaliby na małych ugryzieniach. Gdyby chcieli Ci zrobić krzywdę, już dawno by Cię tu nie było. W końcu byłaś zdana całkowicie na ich łaskę. Myślę, że grają w jakąś nieznaną grę. Może właśnie chodzi im o to, byśmy się rozdzielili. Wtedy łatwiej im będzie nas wykończyć. Po kolei. Poza tym fajnie się denerwujesz.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 21:27
- Goń się. Ty się za to w ogóle nie denerwujesz, w momencie gdy po dżungli bryka chora psychicznie wersja Ligi Sprawiedliwych. Ale fakt, nie pomyślałam o tym że możesz wyczuwać ich obecność. - zatrzymała się w pół kroku po czym usiadła obok Garetta. - Inna sprawa, że możesz nie powiedzieć, że kogoś wyczuwasz, schować się w krzakach i z założonymi rękoma obejrzeć spektakl pod tytułem Zabójstwo Francesci P.. - mrugnęła do niego porozumiewawczo, chwilę później orientując się że zdradziła chłopakowi jak naprawdę ma na imię. Jęknęła przeciągle.
- Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale chyba teraz będę musiała Cię zabić.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 22-05-2012 21:39
David zamilkł na chwilę, ale dobrze słyszał całą rozmowę Cissy z Garrettem. - Francesca? - zaśmiał się słysząc jej prawdziwe imię. Brzmiało trochę zabawnie, przynajmniej dla niego, a to był dobry powód żeby się trochę podroczyć. - To może zaatakowała cię ta miła pani, która wczoraj podwędziła nam nasze wiewiórki? Ona w sumie wyglądała trochę jak wampir... - dodał po chwili zastanowienia.

Edytowane przez Flaku dnia 22-05-2012 21:40
Strona 12 z 89 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum