Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 16:59:36 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:27:08
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania Igrzyska - Archiwum | Arena
Strona 10 z 26 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Autor RE: Starorzecze
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:08
- Przepraszam, ostatnio źle się czuję. Moc chyba ma też jakieś efekty uboczne. - odparłam spokojnie, przecierając oczy. - Już, poczekaj. - dodałam i zmarszczyłam brwi. Po chwili poczułam, jak cierpnie mi całe ciało, aby nieco się zmniejszyć. Przed Leanne stała właśnie jej kopia.

Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:17
Wyszczerzyłam się do swojego lustrzanego odbicia.
-Spoko, ciągle dobra dupa.- obeszłam dziewczynę naokoło. Niesamowitym doświadczeniem była możliwość zobaczenia swojej postaci z różnych perspektyw, od boku czy od tyłu.
-Kasper myśli, że to ja.- powiedziałam dziewczynie. Gdy uniosła wysoko brwi w pytającym geście, rozwinęłam: -Że to ja ugryzłam wszystkich w szyję. Bo jako jedna z nielicznych nie mam rany, no i rozmawiałam wczoraj z tą nieznajomą...

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:20
- Ej, ale ja... Moment. - odwróciłam się, jakby to było coś wstydliwego, i zmieniłam się z powrotem w siebie. Cholera, częste zmiany bardzo mnie męczyły. Sprawdziłam swoją szyję. - Ja też tego nie mam. Przecież chyba, kurwa, nie lunatykujemy.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:23
Las wydawal sie z kazdym krokiem robic coraz gestszy, jakby drzewa na drodze, ktora wlasnie zmierzali, urosly w takim polozeniu specjalnie po to, by im utrudnic marsz. Bylo to dosc meczace, ale z na szczescie Kat miala scyzoryk co znacznie ulatwialo im przejscie przez bujna roslinnosc.
- Nie byla bym taka pewna. Skoro mielismy tutaj ze soba walczyc i sie wzajemnie mordowac, moze miala to byc twoja przewaga nad pozostalymi. - zastanowila sie. - Ale obys to ty miala racje. - poslala jej cieply usmiech, odgarniajac od siebie liscie jednego z krzewow i przedzierajac sie dalej przez gesta zielen. Nawet nie poddawala watpliwosci tego, ze brunetka nie miala zamiarow nikogo zabijac. Po pierwsze dlatego, ze zawsze podchodzila do ludzi z ufnoscia, a po drugie, bo zapewne juz by nie zyla, gdyby Kat chciala ja zabic. Obrocila sie, przez chwile idac tylem, by sprawdzic czy wszyscy juz ruszyli i upewniajac sie, ze tak, wrocila do zwyklego marszu. - Hmm, to fakt, moze to byc bardzo przydatna umiejetnosc. - odpowiedziala na jej stwiedzenie o mocy Gordona.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:23
Wzruszyłam ramionami.
-Nie, nie wydaje mi się.- spojrzałam na jej zmęczoną twarz. Stała przede mną "prawdziwa" Patty, ta, którą poznałam na początku całej zabawy. -Wyglądasz fatalnie.- powiedziałam jej całkowicie szczerze. Wygrzebałam z plecaka paczkę papierosów i podałam jej jednego. -Zapal sobie, laska.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:34
- Jesteś pewna? Mamy tylko jedną ramę. - spytałam niepewnie, ale kiedy Lea ponagliła mnie skinieniem, odpaliłam papierosa dość szybko. Zaciągnąć się mocno, wydychać wolno... Uwielbiałam ten stan lekkiego rozluźnienia. Uśmiechnęłam się leniwie. - Co się działo, kiedy byłam nieobecna prócz tego wampira?

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:37
-Zawsze mogę teleportować się do sklepu z fajkami w centrum Nowego Jorku, Amsterdamu albo... Poczdamu i spokojnie zakosić kilka paczek.- skrzywiłam się. -Widzisz tego gościa?- wskazałam ręką na Giliana i kontynuowałam ściszonym głosem -Wyrzucono go z helikopter. Twierdzi, że był organizatorem tej akcji, ale sprzeciwił się Haydenowi i przez to został ukarany uczestniczeniem w Igrzyskach.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:41
- Niezły tyłek. - skomentowałam, jak to kobieta. - No chyba nie powiesz, że nie. A co do tego, co mówi... Nie ufam raczej ludziom wyrzucanym z helikopterów. Co sądzą o nim inni? - spytałam i własnie w tym momencie uświadomiłam sobie, że nikogo praktycznie nie znam.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:44
Po raz kolejny podczas tej rozmowy się skrzywiłam. Nie byłam w stanie być już obiektywna, gdy patrzyłam na mężczyzn. Żaden nie podobał mi się i żaden nie pociągał mnie od śmierci mojego Ukochanego. Nie widziałam w nich obiektów seksualnych, potencjalnych kochanków czy mężów. Zawsze byli tylko dobrymi kumplami.
-Wydaje mi się, że też mu nie ufają. Mało ze sobą rozmawiamy. Na razie trzymam się blisko Kaspera.- uśmiechnęłąm się w kierunku pleców mężczyzny. -To dobry chłopak, na razie z nim nie zginiemy. Cała reszta to zagadka.

Gilian
Użytkownik

Postać:
Gilian Trevor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:46
Gilian szedł z przodu grupy w kółko się rozglądając, jakby czegoś szukał. Kątem oka obserwował swoich towarzyszy. Najbardziej zaciekawiła go Kat. W tego co podsłuchał wynikało, że dziewczyna też ma moc uzdrawiania. Było to dość dziwne gdyż jak dotąd nie było dwóch osób z tym samym darem.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:47
- Jesteś pewna? - uniosłam brwi. Spojrzałam na mężczyznę. Nie chciałam kierować się pozorami, bo już nie raz się na tym przejechałam. Zamiast tego spytałam głośno przy nim samym: - Jaką ma moc ten... Kasper?

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:48
-Wytwarza jakieś niebieskawe kule, jeszcze nie rozpracował, do czego dokładnie służą.- odpowiedziałam.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:51
- A spróbował użyć tego do ataku, obrony, leczenia, czegokolwiek? A może to po prostu skupiona energia, nie wiem jak działająca, ale działająca w wielu przypadkach? To dosyć ciekawe w sumie. - odpowiedziałam. W porównaniu ze wszystkimi moja moc nie wydała mi się bardzo atrakcyjna. - Szkoda, że przejmuję tylko wygląd, nie moce. Pomajstrowałabym przy tym.

Dr Chang
Użytkownik

Postać:
Yemi "Adetokumboh" Phillips

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:52
- ej no nie badz gorylem
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 22:53
-Żartujesz?- spojrzałam na nią z nieukrywanym zdziwieniem. -Jesteś dzięki temu potężniejsza niż każdy z nas. Możesz przejąć postać zarówno nas wzajemnie, jak i prowadzących całe show. Naucz się wykorzystywać moc, Patty.- uśmiechnęłam się. Krzyknęłam do pozostałych:
-HEEEJ! A tak właściwie dokąd idziemy?

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 23:27
Leah odwrocila sie do Lei (smiley), slyszac jej pytanie.
- Na poludnie. - odpowiedziala, usmiechajac sie. Niestety tylko tyle wiedziala, nie miala pojecia gdzie doprowadzi ich Gilian. - On... - wskazala ruchem glowy na mezczyzne. - ...stwierdzil, ze tam gdzie mielismy oboz nie jest bezpiecznie. - dokonczyla. - Z czym osobiscie sie zgadzam. - dodala, majac oczywiscie na mysli to, ze cos lub ktos zaatakowal(o) ich w nocy.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-05-2012 23:29
Kiwnęłam głową.
-I oczywiście nawet nie rozważamy opcji, że mógł to być on?- szepnęłam w kierunku Leah. Widząc, jak jej ciało przechodzi dreszcz, dodałam: -No, właśnie. Może lepiej nie idźmy jednak na południe.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 21-05-2012 23:31
Pytanie, które przerwało wśród nas ciszę było jak najbardziej na miejscu. Gilian ruszył jako pierwszy, a cała reszta bez wdawania się w szczegóły celu wędrówki podążała za nim. Gdyby chciał, mógłby nas zaprowadzić nad jakąś przepaść i wszyscy za nim wpadliby do niej. Po kilkunastu minutach marszu ludzi zaczęły dochodzić pewne wątpliwości. Zareagowałem również i ja. Bez słowa zatrzymałem się i usiadłem pod jednym z rozłożystych drzew. Wyciągnąłem wodę oraz batonika i rozpocząłem posiłek. Nie miałem zamiaru dalej iść więc nawet nie zwracałem uwagi na grupę.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 00:00
Być może Leah była zawsze zbyt ufna wobec innych, ale nie miała wrażenia, że Gilian chce im coś zrobić. Czytaj: coś złego. Zresztą to on ją uzdrowił, dlaczego miałby być zły? Dodatkowo uważała, że jeżeli odtrącą go od grupy, będzie miał powód, by ich prędzej czy później zaatakować. W końcu teraz był chyba takim samym zawodnikiem w Igrzyskach jak oni. Mimo to oskarżenia Leanne nie były zupełnie bezpodstawne i Szkotka trochę się zaniepokoiła.
- Masz trochę racji. - przyznała po chwili ciszy, obserwując jak Kasper się zatrzymuje i siada pod drzewem, po czym ponownie przeniosła wzrok na Leanne. - Ale zauważ, że on nas, to znaczy mnie i Loorę, uzdrowił. I sądzę, że ma naprawdę dobry powód, by nienawidzić Abreema i na jego miejscu w ogóle nie robiła bym tego, czego ten szaleniec oczekuje, czyli mordowania się nawzajem i pomogłabym nam. - stwierdziła, zerkając ukradkiem na Giliana. - A z zupełnie innej strony, musimy gdzieś się ruszyć i znaleźć jedzenie, a tu raczej nic nie ma. - zakończyła z przekonaniem w głosie.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-05-2012 00:09
-Myślę, że prawdopodobny scenariusz jest taki.- powiedziałam z lekkim, nieukrywanym smutkiem w głosie. -Jest podłożony, robią wszystko, byśmy mu zaufali, a zrobi nam krzywdę w najmniej oczekiwanym momencie. Dlatego teraz jest miły i sympatyczny. Wkrótce może okazać się, że jest równie przebiegły- przygryzłam wargę i rzuciłam plecak na ziemię. -Noc w buszu może być nawet bezpieczniejsza, niż na otwartej przestrzeni. Gdyby przyszło nam uciekać, będziemy mogli szybko się schować. Dlatego ja zostaję.

Strona 10 z 26 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum