Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 08 2024 05:59:05 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
mrOTHER 1 day
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 4 days
Lion 5 days
Lincoln 6 weeks
Flaku 8 weeks
Isabelle10 weeks
Michal19 weeks
chlaaron28 weeks
Diego30 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania Igrzyska - Archiwum | Arena
Strona 85 z 89 << < 82 83 84 85 86 87 88 > >>
Autor RE: Polana
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 01:17
Emma zapomniała o tym, że ktokolwiek może na nich patrzyć, ani w ogóle, że ktokolwiek jeszcze istnieje. Genialna muzyka zawładnęła jej umysłem i ciałem, to samo stało się z mężczyzną, który śmiało sobie z nią poczynał, nie znali się wcale, a tańcowali jakby to robili po raz setny. Tylko przez chwilę przeszło jej przez głowę, że może już czas skończyć, gdyż niedaleko obok nich pojawił się David i dziwnie na nich spojrzał, ale również nie mogła się od mężczyzny oderwać, uniemożliwiała to hipnotyzująca atmosfera, która ogarnęła pomieszczenie. Dlatego tańczyła - choć raczej rytmiczne poruszanie się było lepszym określeniem - dalej, całkiem dobrze czując się w objęciach Mike'a.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 30-06-2012 01:24
Od bezczynnego stania, panującej ciemności i.. muzyki Davidowi też zaczęła się udzielać dziwna atmosfera. Ale wręcz przeciwnie niż jego towarzysze. Nie miał ochoty tańczy, a raczej spać. Z każdą chwilą robił się co raz bardziej senny, aż w końcu usiadł na ziemi i zasnął.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 01:30
Mike nawet nie zauważył obecności osobnika z zewnątrz, który emanował inną energią niż ta, której poddali się wraz z Emmą. To, co się działo w jego umyśle, działo się wbrew jego woli, wbrew rozumowi i wszelkim normom, którym zawsze był podporządkowany. Zupełnie nie zważał na okoliczności, tym bardziej na Davida. W tym tańcu pełnym pasji, przycisnął Emmę bliżej siebie i z namiętnością dał się ponieść swemu pragnieniu, które narastało w nim tak niespodziewanie. Pocałował ją, jak gdyby czekał na to od dawna. Potem zaczął ją kąsać po szyi, niczym zwierzę, z tym, że z wyważoną delikatnością. Gdy tak poddał się temu dzikiemu pożądaniu, nagle muzyka urwała się.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 11:48
Emmie zdawało się w pewnej chwili, że już śni, że taka cudowna sytuacja nie może mieć miejsca naprawdę. Psychodeliczne dźwięki dyrygowały jej ciałem, jak i również dyrygował ją Mike, który wciąż nie uwalniał jej ze swoich szponów. Znów zdążyła zapomnieć o Davidzie i o całej reszcie. Nagle niespodziewanie mężczyzna pocałował ją. Od razdu mu to odwzajemniła, zupełnie nie dostrzegając, że to nieco dziwne, zważywszy na to, że wcale się nie znali. Ale to nie miało znaczenia, liczyła się tylko muzyka, taniec i pocałunek. Najbardziej błogie chwile odkąd trafiła na tą cholerną arenę. W Emmie zapaliło się dzikie pożądanie i kto wie jak by to się skończyło, gdyby nie to, że podczas gdy Mike zajął się jej szyją nagle muzyka się urwała. Jeszcze chwilę poruszali się w amoku, ale czar stopniowo prysł. W końcu oderwała się od mężczyzny. Minęło zaledwie parę chwil, a starała sobie przypomnieć co się przed chwilą stało. I przypomniała sobie. Całowała się z nim!
- Ja.. Ja... - wpadła w zakłopotanie. - C-co to było - rzekła, łapiąc się za głowę i rozglądając się dookoła trzeźwo. Mike nie zdążył jej odpowiedzieć, gdyż ciszę, która nastała po muzyce przerwał wrzask.

Carmelka

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 11:50
Po swojej ostatniej wypowiedzi, Cissy udała się na samotną przechadzkę, pod pretekstem znalezienia toalety.

Chwilę potem, kiedy zwiedzaliście zamek grupkami lub pojedynczo, ciszę rozdarł czyjś wrzask. Bezzwłocznie ruszyliście w stronę jego źródła i zobaczyliście coś, co było dość dziwaczne i przerażające. Po środku wysokiej komnaty, na podłodze leżała nieprzytomna Loora oraz wspomniana wcześniej Cissy. Pomiędzy nimi na podłodze leżał zakrwawiony sztylet, a z sufitu na srebrnym łańcuchu, do góry nogami zwisiała martwa Ginewra /dla tych którzy nie pamiętają, to zaginiona córka Haydena, której mocą jest bycie wampirem/. Łańcuch wypalił z jej skórze paskudne kręgi, jednak nie to było powodem śmierci dziewczyny. Po bliższych oględzinach, okazało się, że ktoś poderżnął jej gardło...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 13:03
Również gdy tylko wszedłem do środka zamku zacząłem ziewać. Przyglądając się Emmie i Mike'owi wirujących wspólnie po sali coraz bardziej było mi przyjemnie ciepło. Powieki były bardzo ociężałe i zapewne bym usnął tak jak David, gdyby muzyka nie przestała grać. Otrząsnąłem się ze zdumieniem, że dałem się wpędzić w pułapkę i wtem usłyszeliśmy okropny krzyk dochodzący zza ściany. Oczywiście pobiegliśmy do miejsca, z którego dochodził ten dziwny dźwięk. Znalazłem się w dość wysokiej komnacie, pośrodku której leżały Loora i Francesca. Nad nimi na srebrnym łańcuchu wisiała jakaś kobieta. Nie kojarzyłem tej kobiety, choć wydawało mi się, że gdzieś ją już widziałem. Kobieta miała poderżnięte gardło, a na jej skórze były wypalone łańcuchem kręgi. Ten widok nie należał do najprzyjemniejszych, ale to nie było teraz ważne. Widok leżącej na ziemi i nie dającej żadnych oznak życia Cissy mroził krew w żyłach. Ruszyłem powolnie i ostrożnie w stronę nieprzytomnych dziewczyn, mając nadzieję, że nic poważnego im się nie stało.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 30-06-2012 13:56
David obudził się. Szybko wstał i zdezorientowany zaczął się rozglądać. - Co się stało? - zapytał nie wiadomo kogo, trzymając się za głowę, która trochę go bolała, prawdopodobnie od niewygodnej pozycji. Potrzebował chwili, żeby się otrząsnąć i przypomnieć sobie gdzie jest. Muzyka już nie grała, ale zamiast tego dało się usłyszeć jakiś krzyk. Bez zastanowienia pobiegł zaraz za Garrettem do komnaty. Wisząca Ginewra zrobiła na nim wrażenie, ale bardziej martwił się o leżące na ziemi dziewczyny. - Ona... Ona chyba żyje - rzekł niepewnie patrząc na Cissy. Bał się podchodzić bliżej, gdyż nie chciał kolejnych ofiar, a już na pewno nie tego by była nią Franceska.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 14:39
Emma pobiegła tuż za mężczyznami. Gdy zobaczyła to, co się kryje we wnętrzu jednej z komnat, serce podeszło jej do gardła, a oczy zaszkiliły się w kilka sekund. W przeciwieństwie do Garretta, szybko znalazła się obok dziewczyn, a przede wszystkim obok Cissy, obok której uklękła i złapała za rękę.
- Cissy, obudź się - powiedziała płaczliwym, błagalnym tonem. Gdyby coś stało się dziewczynie, to byłoby coś nie do opisania dla Szwedki, właściwie nigdy nie straciła tak ważnej dla siebie osoby. Ostatnie dni nie minęły im zbyt dobrze, nie rozmawiały często. Będzie żałować tego jeszcze bardzo długo, jeśli właśnie tak minęłyby ich ostatnie wspólne dni. Ale wciąż miała nadzieję, że nic złego się nie stało, była tak roztrzęsiona, że nie wpadła nawet na to aby sprawdzić puls. Powtórzyła jeszcze parę razy słowa, które miały sprawić, że tak po prostu dziewczyna się obudzi.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 30-06-2012 14:55
David już nie czekając na nic podbiegł do Cissy zaraz za Emmą. Ukląkł i z przerażeniem zaczął się przyglądać, by po chwili sprawdzić puls dziewczyny. - Żyje... Na szczęście - rzekł z nieopisaną ulgą, po czym uśmiechnął się w stronę Emmy, dając jej znak, że wszystko jest ok i żeby się nie martwiła. Szybko wstał i podszedł do tej drugiej, która okazało się, że również jest tylko nieprzytomna. Podniósł głowę w górę i spojrzał na wiszącą Ginewre. - Ktoś jej poderżnął gardło - zauważył słusznie, po czym odwrócił wzrok, gdyż widok ten był zbyt drastyczny.

Edytowane przez Flaku dnia 30-06-2012 14:56
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 16:00
Gordon wziął za rękę Angelique i zaczęli zwiedzać zamek, szukając odpowiedniej komnaty. Niestety natknęli się tylko na tę pełną wrzasków i nieprzytomnych ludzi i z jednym trupem na stanie.
- Co im się stało? Co się dzieje?
Martell spanikował, bo nie wiedział o co chodzi, a inni przybyli tu wcześniej i mogli coś się już dowiedzieć, albo zobaczyli więcej.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Umbastyczny dnia 30-06-2012 16:00
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 30-06-2012 18:49
Anglique zmarszczyła brwi na widok tego całego bałaganu. Martwa Ginewra. To oznaczało, że nikt nie mógł czuć się bezpieczny, w tym ona sama. Wiedziała, że w razie czego Gordon będzie przydatny jak para butów dla węża, ale mimo to postanowiła jakoś wykorzystać sytuację. Będziesz mnie bronił, mój dzielny rycerzu? - zapytała Martella, patrząc mu uwodzicielsko w oczy.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 19:01
- I chyba mamy narzędzie zbrodni. - powiedziałem, pokazując palcem zakrwawiony sztylet leżący na podłodze. Poczułem ulgę, gdy David potwierdził status życiowy Franceski. Już tak wielu ludzi zginęło, że nie chciałbym by i ona umarła. Przyglądałem się rozpaczającej Emmie próbując jakoś to wszystko logicznie poskładać w całość.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 20:48
Wieść o tym, że Cissy żyje poprawiło humor Emmie, ale tylko nie znacznie. Blondynka nadal się nie budziła i to było bardzo niepokojące. Ile czasu można być nieprzytomnym? Może powinni jej jakoś pomóc, a zamiast tego tylko siedzą tu bezczynnie? Ruda czuła się jednak bezradna, siedziała teraz po turecku obok niej i nie puszczała jej dłoni. Czas upływał tak powoli...

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2012 20:50
- Będę na chwałę i sławę rodu Martellów. Nasz herb to słońce przebite włócznią, i taką włócznią zgładzę każdego kto podniesie rękę na Ciebie, moja Angelique.
Martell wczuł się w rolę, bo sytuacja była bardzo poważna, a jego nikt nigdy nie prosił o tak wielką przysługę.
- Nasza dewiza to "Niezachwiani, nieugięci, niezłomni". Będę trwał przy twym boku, niezachwiany, nieugięty i niezłomny, by Cię obronić. I innych w sumie też jak się uda.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 30-06-2012 20:53
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 30-06-2012 21:20
Kichnął.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-07-2012 09:45
- Na zdrowie. - odpowiedział Gordon, który zaczynał przyzwyczajać się do grupy B, nawet do Cissy!
Jedynie Garretta uważał za śmiecia, którego z ogromną chęcią zrzuciłby na dno jakiegoś kanionu czy coś w tym stylu.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 01-07-2012 11:18
- Dziękuję - odparł entuzjastycznie.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-07-2012 12:06
Garrett wyczuwając nienawiść jaką darzył go Gordon, podniósł z ziemi papaję i rzucił nią celując prosto w głowę Martella.

Carmelka

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-07-2012 13:27
/Wybaczcie moją wczorajszą nieobecność, ale musiałam pomóc wujkowi wybrać garnitur na ślub i trochę nam zeszło smiley A potem jeszcze trzeba było świętować, że udało się coś kupić smiley

Wracając do tematu:

ZACZYNAMY FINAŁ!!!

Waszą decyzją z finałem żegna się: Linc, Andzia, Arctic oraz Umba (kolejność przypadkowa).

Razem z Niną serdecznie dziękujemy wam za waszą wytrwałość oraz cierpliwość, którą to nie raz wystawiałyśmy na próbę smiley Jesteśmy wam wdzięczne za wasze zaangażowanie, a z racji tego jak daleko zaszliście, oszczędzimy wasze postacie. smiley
Pozostałej czwórce życzymy powodzenia. Niech wygra najlepszy !

Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-07-2012 13:35
Zamartwiała się.

Strona 85 z 89 << < 82 83 84 85 86 87 88 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum