Opis: Ginewra wychowała się w ubogiej rodzinie, w której nikt się nią nie interesował. Przez całe życie musiała sobie radzić sama. Nauczyła się, że nie można mieć wszystkiego oraz że życie lubi rzucać nam kłody pod nogi. W wieku 15 lat zaczęła interesować się legendami związanymi z jej ojczystym regionem. Strasznie ją to ciekawiło i intrygowało. Z wiekiem wykształciło się u niej przekonanie, że płynie w niej krew wampira. Zrobiła więc testy DNA i okazało się, że jej rodzice nie są jej rodzicami biologicznymi. W czasie swoich poszukiwań doszła do niesamowitego odkrycia. Okazało się, że jej ojciec ma 57 lat i jest bogatym biznes menem. Jednak na zdjęciach w prasie i mediach wyglądał jak trzydziestolatek. To tylko upewniło, dziewczynę w jej wymysłach. Mając 25 lat spiłowała sobie zęby, by wyglądały jak wampirze i wytatuowała sobie wielkiego nietoperza na plecach. W jej wiosce przylgnęło do niej przezwisko rFanatyczkar1; oraz rWampirzycar1;. Kiedy dostała propozycję wzięcia udziału w Igrzyskach, organizowanych przez jej własnego, nieświadomego ich powiązania ojca, natychmiast się zgodziła. Nie mogła się doczekać, kiedy pozna Haydena...
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.