Wiek: 19 Pochodzenie: Auckland, Nowa Zelandia Opis: Wydawać by się mogło, że Garrett jest zwykłym nastolatkiem mieszkającym w Auckland. Jednak nic bardziej mylnego. Jego charakter można opisać w trzech prostych słowach: lenistwo, dobra zabawa i kombinowanie. Młody nowozelandzki maturzysta mieszka w ogromnym domu na przedmieściach. Utrzymuje go matka, która mieszka i pracuje w USA. Garrett na co dzień jednak nie zajmuje się pilną nauką. Całe dnie przesiaduje przed komputerem i telewizorem, a wieczorami zamienia kanapę na dyskotekę. Już kilka razy był zatrzymywany przez policję za kradzieże, włamania i inne rozboje. Jego niepozorny wygląd i doskonała gra aktorska wystarcza jednak na oszukiwanie swojej matki. Garrett nie ma żadnych planów na przyszłość. Nie wie, co chce robić w życiu, nie wie czego chce, bo wszystko do tej pory miał na wyciągnięcie ręki. Chłopak ciągle szuka odpowiedzi na jedno, bardzo nurtujące pytanie: 'Co by tu robić, żeby się nie narobić, a żeby dobrze zarobić.' Kłopoty Garretta zaczynają się wtedy, kiedy matka przestaje przesyłać mu pieniądze. Kilka dni później Reynolds'a odwiedza policja i informuje go, że matka nie żyje. Garrett jest zdołowany tą wiadomością, tym bardziej, że według testamentu żaden majątek mu się nie należy. Chłopak próbuje walczyć o swoje, jednak przegrywa sprawę w sądzie. Opuszcza dom i stojąc z torbą pełną swojego całego dorobku życia, a raczej tego, co mu z dawnego życia pozostało jest zmuszony do tego, czego unikał przez ostatnie kilka lat. Jednak i teraz ktoś ratuje go z opresji. Oczywiście nie kto inny, tylko Hayden Ambreem ze swoją propozycją.
Akceptuję. Uwielbiam tego aktora <3
~Nn
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.