Wiek: 28 lat Pochodzenie: Seattle, USA Opis: Aaron jako dziecko żył w patologicznej rodzinie, gdzie ojciec narkoman regularnie bił matkę. Zaczął trenować kick-boxing, aby móc pokonać ojca. Pewnego razu, po tym jak rodzice Aarona znów się pokłócili, młody chłopak pobił ojca tak, że ten trafił do szpitala i nigdy więcej nie wrócił już do rodziny. Jego matka miała problemy psychiczne i z tego powodu, on i jego młodsze rodzeństwo trafiało do rodzin zastępczych. Aaron był w 17 rodzinach w ciągu 5 lat. Mimo to był ambitny i ukończył studia architektoniczne na uniwersytecie lowa. Uchodzi za aroganckiego. Jest bardzo bezpośredni, co często skutkuje dużym brakiem taktu, w tym co mówi. Ma bezkompromisowy sposób bycia, nie uznaje półśrodków. Często bywa bezczelny i chamski. Jednak to wszystko to jedynie pozory, którymi stara się ukryć to jak został skrzywdzony w przeszłości. Po bliższym poznaniu Aarona można dostrzec jak wrażliwy, czuły i opiekuńczy potrafi być.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.