Wiek: 25 Pochodzenie:wyspa San Salvador Opis:Dean pochodzi z rodziny na której cześc nazwali ową wyspę. Może w historii inaczej jest to opisane, jednak od wieków wiadomo, że to miejsce należy właśnie do tej rodziny i są na niej najważniejszymi osobami. Jednak wydawac by się mogło, że życie jako ktoś znany i szanowany jest ciekawe. Nie do końca jest to prawdą. Dean musiał czasami ukrywac się w jednym z pięknych ogrodów, koło jego domu, by móc pozyskac chwilę tylko dla siebie. Chłopak był towarzyski, więc zdarzało mu się to rzadko.
Mimo takich wpływów jakie mieli jego rodzice, i właściwie tego, że miał możliwośc bycia kim tylko zapragnie, chciał się uczyc i pracowac kiedyś na uniwersytecie imienia jego pradziadka, jako nauczyciel astronomii. Był to jego ulubiony przedmiot od dziecięcych lat, bo zawsze pasjonował się gwiazdami. Mógł patrzec w nie godzinami, a nawet wtedy wydawały się mu nadal niezwykle ciekawe. A że to co sobie postanowił zawsze dochodziło do skutku, został tym kim chciał i zaczął spokojnie uczyc swojego ukochanego przedmiotu na uniwersytecie Carlisle'a Salvador'a na wyspie San Salvador.
Accept of course XD
~Nn
Nie ma to jak zaakceptować własne NPC
~~ Car.
Edytowane przez Carmelka dnia 09-05-2012 06:52
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.