Wiek: 22 lata Pochodzenie: Viniśće, Chorwacja Opis: Urodziła się w normalnej, średnio zamożnej rodzinie, która prowadziła mały pensjonacik nad brzegiem Adriatyku. od małego była tchórzliwym dzieckiem. Z biegiem lat nabawiła się kilu fobii (arachnofobia - lęk przed pająkami, agrizoofobia - lęk przed dzikimi zwierzętami, autofobia - lęk przed samotnością, nyktofobia - lęk przed ciemnością, erotofobia - lęk przed seksualnością, agorafobia - lęk przed otwartą przestrzenią, igofobia- lęk przed pokemonem, heksakosjoiheksekontaheksafobia - lęk przed liczbą 666 oraz najgorsza: fobofobia - lęk przed lękiem )... fobii, które wciąż się pogłębiały. Chodziła do wielu psychologów, ale żaden nie umiał jej pomóc. Rodzice wydawali fortuny na bezskuteczne terapie.
Dopiero, gdy Loora skończyła 17 lat, znaleźli młodego terapeutę, który podobno potrafił zdziałać cuda. Dziewczyna wyjechała do Paryża (będąc w transie, pozwalającym na przewiezienie jej przez otwartą przestrzeń), gdzie pobierała nauki w zakresie fizyki w wynajętym domu. Po kilkudzisięciu sesjach u Laurenta Reno, większość fobii (agorafobia, fobofobia, erotofobia, agrizoofobia, nyktofobia) zaczęła zanikać lub tracić na intensywności.
W końcu po 4 latach terapii Loora została prawie całkowicie wyleczona (została jej tylko autofobia i arachnofobia)... i zakochała się w Laurencie. Niestety bez wzajemności. Gdy Chorwatka wyznała mężczyźnie swoje uczucie, a on ją odrzucił, załamała się psychicznie i popadła w depresję. a to przyczyniło się do nawrotu kilku fobii.
Obecnie dziewczyna mieszka w rodzinnym domu w Chorwacji, gdzie całe dnie przesiaduje zamknięta w swym pokoju.
Nie akceptuję
~Nn
Foch
~~ Car.
Dobra nie Ci będzie, nie lubię fochów
Accept ~Nn
Teraz to sobie możesz I tak jestem obrażona
~~ Car.
Jaaasne XD
~Nn
Edytowane przez Nina dnia 11-05-2012 21:15
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.