Wiek: 23 lata Pochodzenie: Richmond, Virginia, USA Krótki opis: Sarah pochodzi z bogatej rodziny i mimo, że jest jedynaczką, nie została wychowana na rozpieszczoną dziewczynę. Jej życie układało się jak bajka, dostała się na wymarzone studia, gdzie mogła rozwijać swoje zainteresowania w dziedzinie genetyki, bez problemu udało jej się dostać na najlepsze praktyki, dzięki którym mogła uczyć się od specjalistów i zdobywać doświadczenie, a do tego była szczęśliwie zakochana. Los jednak sprawił, że ta bajka nie trwała wiecznie. Jej poukładane życie rozbiło się na tysiące małych kawałeczków, gdy dowiedziała się o zdradzie swojego narzeczonego. Długo nie potrafiła wrócić do normalnego życia, a kiedy jej się to udało nie była już taka sama. Zamknęła się w sobie i jej kiedyś zawsze szczery uśmiech i wieczny optymizm, były teraz tylko maską, za którą ukrywała smutek. Nie wytrzymała długo w Richmond, gdzie wszystko wywoływało bolesne wspomnienia i tęsknotę. DHARMA zainteresowała się nią przez jej zamiłowanie do genetyki i jak nie trudno się domyślić nie trzeba jej było namawiać do przyjęcia propozycji.
Akcept
~chlaar.
Edytowane przez chlaaron dnia 20-03-2012 22:12
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.