Data urodzenia: 13 maj 1982r.
Pochodzenie: Londyn, UK.
Krótki opis: Rodzice Destiny rozwiedli się w 1983, czyli rok po jej narodzinach. Przebywanie z Matką wiązało się z mugolskimi książkami i robieniem rzeczy, których zapewne nie będzie musiała wykonywać dzięki posiadaniu czarodziejskiej różdżki. Zaś spędzanie czasu z Ojcem było samą przyjemnością. Gdy była jeszcze małą dziewczynką uwielbiała stare baśnie, które jej czytał. Polubiła też magiczne historie o Hogwarcie, które sprawiały, że czuła się jakby nie była wcale częścią tego świata. Strasznie kochała swojego ojca za to, że z taką pasją podchodził do życia.
Gdy tylko dostała list ze szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie nie mogła wyjść z zachwytu. Ojciec (jako były nauczyciel) zaczął ją uczyć jak sporządzać proste eliksiry i mówił rzeczy, które zapewne nigdy jej się nie przydadzą. Uczył ją też tego, co w życiu czarodzieja najważniejsze - harmonii, rozwagi i sprytu.
Ravenclaw był dla niej drugim domem. Straszliwie związała się z dwiema najprzyjemniejszymi istotami na ziemi - Hope i Faith. Dzień bez nich był dniem straconym. Jak to Faith zwykła mówić: "Na dobre i złe. Na zawsze razem!"
Po ukończeniu szkoły jednak ich kontakty nieco się rozluźniły. Światem zaczął panować Lord Voldemort i wszystko zaczęło się zmieniać...
Akceptuję. Mam nadzieję, że ona ma jakieś doświadczenie w robieniu chleba marchewkowego?
~Arctic
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.