Data urodzenia: 14 września 1982 r. Pochodzenie: Ottery St. Catchpole, United Kingdom
Krótki opis: Jako jedna z trzech córek państwa Rafferty, Hope wychowywała się w czarodziejskiej wiosce Ottery Saint Catchpole, w angielskim hrabstwie Devon. Od dziecka była zarówno wesołą i zawsze uśmiechniętą, jak i strasznie niezdecydowaną dziewczyną. To ostanie uważała za swoją największą wadę. Zawsze podejmowanie decyzji sprawiało jej problem - zaczynając od tego co ma ubrać, kończąc na wyborze tego czym będzie się zajmować w przyszłości. Hope była przywiązana do swojej rodziny i jej kontakt zarówno z rodzicami jak i rodzeństwem był dobry. Miała też wiele koleżanek i kolegów z sąsiedztwa, jednak czasami brakowało jej kogoś komu mogłaby powiedzieć wszystko co leżało jej na sercu. Tak, brakowało jej prawdziwych przyjaciół. Gdy rozpoczęła naukę w Hogwarcie została przydzielona do Ravenclaw. Tam poznała Faith i Destiny, z początku jedne z lepszych koleżanek, potem jej najlepsze przyjaciółki. Od początku dobrze się rozumiały i spędzały ze sobą dużo czasu. Faith i Destiny zawsze potrafiły ją pocieszyć i rozbawić. Dla Hope było to dwie najukochańsze duszyczki na ziemi, bez których trudno jej byłoby sobie wyobrazić życie w Hogwarcie. Po zakończeniu nauki, gdy czarodziejskim światem zaczął rządzić Lord Voldemort, Hope nie stanęła po jego stronie. Chciała walczyć, by świat był taki jak kiedyś. Dobry.
Fajna aktorka
~Art.
Edytowane przez Ala dnia 22-01-2012 22:15
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.