Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Marca 13 2025 10:38:37 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 6 weeks
sayid jarrah 9 weeks
Michal17 weeks
Lion18 weeks
Lincoln24 weeks
Flaku26 weeks
Isabelle28 weeks
chlaaron45 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 16 i 1/3 - Archiwum | Anglia
Strona 23 z 67 << < 20 21 22 23 24 25 26 > >>
Autor RE: Londyn
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 21:32
Gen nadal pogrążona w lekturze teczki, nawet nie usłyszała słów Destiny. Na oślep wyciągnęła rękę po fasolkę, chwyciła jedną i ugryzła. Smak kiwi. Uśmiechnęła się pod nosem i czytała dalej. Więźniowie w celi zupełnie ja nie interesowali. Zresztą był to mugol i ta pusta blondynka, która "została na czatach"
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-02-2012 21:39
Ron się zdziwił, skąd jego ludzie znaleźli się w celi. Podrapał się jednak tylko po głowie, bo nie mógł niczego wymyślić i udał się prosto do windy. Na samą górę. - zakomenderował.

CEL: udajcie się do gabinetu ministra

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 09-02-2012 21:39
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 22:06
Kevin nie wiedząc co zrobić z tyloma kanapkami gdy tylko wyszedł z celi zaczął je rozdawać wszystkim by nie byli głodni podczas tej dziwnej wyprawy.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 14:26
- Dzięki Kevin.
Wyatt wziął dwie kanapki, bo już z głodu burczało mu w brzuchu i ten odgłos mógł ich wsypać. O'Donnellowi coraz bardziej podobało się zachowanie Gen.
- Ta akcja z teczką była świetna...
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-02-2012 18:31
/Dobra, walić to. Kto chce pisać, niech pisze./

Kiedy Ron otworzył drzwi od gabinetu, zamarł na chwilę z wrażenia (i przerażenia). Oto przy biurku stał Glizdogon, ściskając w swoim łapsku poszukiwany dokument. Przy oknie zaś zobaczył samą Bellatrix Lestrange.

Cel: Odbierzcie dokument.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 18:53
Wyatt kojarzył trochę Glizdogona i Bellatrix - w obecnym porządku świata byli oni na uprzywilejowanych pozycjach, zwłaszcza Lestrange, która była kimś naprawdę ważnym.
- O dzień dobry. Pan Minister szukał właśnie tego dokumentu. I potem musi omówić coś z tymi petentami.
O'Donnell wskazał na wszystkich ludzi.
- Jestem nowym Młodszym Asystentem, proszę nie zakłócać spokoju Pana Ministra i pozwolić mu czynić swoje powinności.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-02-2012 19:15
Ron był przerażony, gdy zobaczył tych dwoje. Już miał stracić przytomność, gdy dostrzegł coś, co przeraziło go jeszcze bardziej. Jego mózg Harold z zniknął z postumentu. Ronowi robiło się na przemian zimno i gorąco, miał też problemy z oddychaniem.

Bellatrix Lestrange
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 19:18
Kiedy zgraja czarodziei wpadła do gabinetu, Bella gwałtownie odwróciła się od okna. Widok tych czarodziei dyletantów i jednego mugola ją wyraźnie rozbawił. Proszę proszę. Witamy, pana ministra. - zakpiła. Wtedy odezwał się Wyatt. Bella zmarszczyła brwi. A ktoś ty? - zapytała podejrzliwie, bawiąc się różdżką gotową do użytku.
Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 19:20
Peter trzymał w jednej ręce dokument, już miał opuszczać ten gabinet, gdyby nie ta niespodziewana wizyta. Pettigrew rzucał przerażonym wzrokiem to na gości, to na Bellatriks, jakby oczekiwał jakiejś podpowiedzi. W końcu postanowił coś zrobić. Wyjął wolną ręką mózg z torby i pokazał go wszystkim.
- Wynocha! Mam już mózg i nie zawacham się go urzyć! - krzyknął piskliwym głosem, zasłaniając się Haroldem.

Syriuszu, jak mogłeś?!
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-02-2012 19:25
Ron wytrzesczył oczy z przerażenia. Nie atakować! On ma mój mózg! - podniósł szeroko ręce, jakby chciał zasłonić Harolda własnym ciałem. W tym momencie zza drzwi wyszedł Luke Pundt. O co to całe zamieszanie? - zapytał, przyglądając się z zainteresowaniem dziwnej roślinie stojącej na biurku ministra.

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 19:35
Gdy minister otworzył drzwi swego gabinetu, Gen stała akurat na końcu kolumny uczestników ruchu oporu. Podniosła a wzrok, a to co zobaczyła strasznie ją przeraziło. Bellatrix mogła ją wydać. Czym prędzej czmychnęła z pola widzenia osób w gabinecie. i ukryła się za rogiem. Oddychała szybko, a serce łomotało jej w piersi. Nie była pewna co powinna zrobić. Lestrange zapewne zabiłaby ją, za to, że nie dostarczała jej informacji o RO. Drżącymi rękoma wyciągnęła z magicznie powiększonej torby kilka fiolek z eliksirami. Rozplątała swój warkocz, pozwalając długim jasnym włosom opaść na plecy. Wzięła pierwszą fiolkę i wypiła jej zawartość za jednym razem. Postąpiła podobnie z jeszcze trzema buteleczkami. Kiedy wszystko było skończone obejrzała efekt w lusterku.
Włosy miała teraz dłuższe, falowane w kolorze głębokiej czerni. Skóra zrobiła się gładsza, a rysy łagodniejsze. Oczy przybrały niezwykły zielony kolor. Wyciągnęła z torby parę czarnych rękawiczek bez palców i naciągnęła je na dłonie. Luurd zsunął sie bez rozkazu do kieszeni, a Gen zaciągnęła na głowę kaptur. Antidota na swe eliksiry schowała w dodatkowej kieszeni spodni, po czym przybliżyła się ostrożnie do reszty ludzi, nadal trzymając sie z tyłu.
Bellatrix Lestrange
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 19:37
Co to ma być? - bella była zdumiona widząc dziewczynę w takim stanie. Nie rozpoznawała w niej nawet tej osoby, która widziała w Hogwarcie. Prawdę mówiąc nie bardzo wtedy w ogóle zwracała uwagę na tych ludzi. Ty w ogóle jesteś czarownicą? - machnęła różdżką i po chwili dzięki zaklęciu niewerbalnemu, Miley unosiła się głową do dołu nad podłogą. Popatrz, Peterku! Tak wyglądają obecnie nasi przeciwnicy! - zaczęła się śmiać. Oczekiwała, że Peter także będzie się śmiał z jej jakże wybitnego żartu.
Edytowane przez Bellatrix Lestrange dnia 10-02-2012 19:38
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-02-2012 19:39
Ron, pokonawszy wszystkie swoje lęki, zaczął się nieznacznie zbliżać w stronę Petera. Zacisnął zęby i palce. Moje! - wrzasnął nagle, wyrywajac Glizdogonowi mózg.

Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 19:47
Peter zaczął się śmiać, czując na sobie wzrok Bellatriks. Kiedyś nie zaśmiał się z jej żartu i za karę musiał się umyć. Peter nie chciał powtórki z rozrywki...
Nagle poczuł, że jego najcenniejszy skarb, Harold, wyrywa mu się z rąk. To ten parszywy rudzielec mu go zabrał! Peter wyciągnął swoją różdżkę i rzucił zaklęciem trafiając prosto w tyłek Weasley'a. Chciał rzucić zaklęcie niewybaczalne, jednak skończyło się tylko na pękniętej gumce w spodniach Ronalda...

Syriuszu, jak mogłeś?!
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-02-2012 19:52
Minister zrobił się cały czerwony, gdy jego ministerskie spodnie zjechały do samych kostek. Nie mógł ich jednak podnieść, gdyż trzymał w rękach mózg.

Bellatrix Lestrange
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 20:03
Kiedy Miley wypuścił różdżkę, Bella zaśmiała się jeszcze bardziej. Na moment opuściła swoją i panna Starr prawie spadłaby na ziemię, lecz Bella podtrzymała ja ponownie. Zaraz... zaraz... ja cię znam. Ty jesteś Miley Starr. - Bella zmrużyła oczy. Zdaje się, że nie wypełniłaś mojego polecania. Czy ta... dziwka młoda dama przyłączyła się do was? - zapytała Bella członków Ruchu Oporu, którzy najwyraźniej wcale nie zamierzali walczyć. W tym momencie na środek wyszedł Luke Pundt, któremu najwyraźniej dziewczyna się podobała. Zostaw ją wiedźmo. - warknął. Bella natychmiast opuściła różdżkę, a Miley spadła na podłogę. Avada Kedavra! - krzyknęła Lestrange, a zielone światło pomknęło w stronę hogwarckiego zielarza. To prawdopodobnie ostatnia zielona rzecz, jak w życiu zobaczył.
Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 20:10
Peter był wściekły. Bez tego mózgu nie miał mocy, nie mógł już rzucać zaklęć niewybaczalnych. Zdenerwowany zaczął machać różdżką na prawo i lewo.
- Avada Kedavra! Avada Kedavra! Avada Kedavra?! - krzyczał jak opętany, jednak bez skutku. Za trzecim razem stało się coś niespodziewanego. Zielony promień wydobył się z różdżki Petera, trafiając Luke'a Murray'a prosto w pierś. Pettigrew oniemiały przyglądał się nieruchomemu ciału mężczyzny, nie mógł uwierzyć, że mu się udało. W końcu to do niego dotarło. Rzucił się pod nogi Bellatriks i zaczął szlochać. Zasmarkany zaczął całować stopy Lestrange, by wybaczyła mu to, co właśnie zrobił. ZABIŁ ŚMIERCIOŻERCĘ!
- Pani, wybacz, wybacz... - zaczął jeszcze bardziej płakać, smarkać i szlochać.

Linc, Lion... dzięki za grę smiley

Syriuszu, jak mogłeś?!

Edytowane przez Arctic dnia 10-02-2012 20:12
Bellatrix Lestrange
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 20:13
Bella popatrzyła na Petera jak na robaka. Kiedy zaczął dotykac jej stóp swoimi brudnymi paluchami, ośliniać je i obsmarkiwac, kopnęła go w twarz. Idziemy! Nic tu po nas. - skierowała się w stronę drzwi, a ludzie zamiast walczyć się przed nią rozstąpili.

Zabierzcie dokument! Ktokolwiek...

dzięki za grę

smiley no Lincoln zwłaszcza się nagrał smiley spoko i tak dzięki smiley

No co, to jak niby miałem im podziękować? Przynajmniej się zgłosili... smiley
Edytowane przez Arctic dnia 10-02-2012 20:16
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 20:21
Gen ukryła się za resztą, pozwalając Bellatrix przejść, a kiedy tylko kobieta ja minęła zajrzała do gabinetu i zobaczyła tam dwa ciała dwóch Luke'ów. Nie czuła jednak żalu. Nie znała tych mężczyzn, a sześcioletnia samotność sprawiła, że niektóre uczucia po prostu w niej umarły. W tym żal za zmarłych.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-02-2012 20:25
Wstrząśnięta stałam tuż obok leżącego mężczyzny, który przed chwilą padł na ziemię jak mucha. Wpatrzyłam się w twarz tego, który zabił dwóch mężczyzn i zmroziłam go wzrokiem. Na myśl cisnęło mi się mnóstwo zaklęć, ale zwyczajny strach nie pozwalał mi ich rzucić. Gdy niejaka Bellatrix przechodziła obok mnie wstrzymałam oddech i znów spojrzałam w martwe oczy mężczyzn a później na towarzyszy. - Co teraz zrobimy?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Strona 23 z 67 << < 20 21 22 23 24 25 26 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/03/2025 20:35
smiley

Otherwoman
01/03/2025 20:17
Kurcze, o jednej książce zapomniałam smiley Ale to utro dopisze, bo już kompa wyłączyłam...

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley