Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 19:07:43 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:45:39
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 16 i 1/3 - Archiwum | Anglia
Strona 20 z 67 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Autor RE: Londyn
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 22:34
Mężczyzna patrzył dalej na Miley, nie wykazując żadnych emocji. Spojrzał nieznaczne na otwarty kanał. Proszę ze mną. - powiedział i wskazał dziewczynie ręką drogę do starej budki telefonicznej.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 22:37
Stałam oburzona obok Rona. Jak mógł mnie tak oschle potraktować? Zaklęcia Genevive i Hope poszły na marne... Wtem przyszło mi coś do głowy. Spojrzałam na sufit, wyciągnęłam w górę różdżkę i zawołałam: - Bombarda! -

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 22:39
Zaklęcie Destiny sprawiło, że sufit w pomieszczeniu zaczął się walić. Zdezorientowane wile zaczęły panikować, zostawiając was w spokoju. Wykorzystajcie szansę i ucieknijcie tym bestiom...

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 22:40
A Kevin siedział sobie po ciemku w pomieszczeniu w departamencie tajemnic i rozmyślał sobie.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 22:40
Mam do pani sprawę. - powiedział i spróbował się uśmiechnąć, co nie bardzo mu wyszło. Ujął ją lekko pod rękę. Lekko, lecz stanowczo. Jednocześnie delikatnie skinął głowa komuś najwyraźniej stojącemu w pobliżu.

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-02-2012 22:42
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 22:49
Och to tylko formalność. - zapewnił Miley oschłym głosem. Po chwili zjechali windą do Ministerstwa. Urzędnik przeprowadził ją przez hol główny, po czym wsiedli do kolejnej windy.Jednak, gdy wcisnął przycisk, winda ruszyła szybko w dół, co mogło wydać się niepokojące...

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 22:51
Sufit potraktowany przez Destiny "bombardą" zaczął się walić, a w powietrzu pojawił się pył. Hope kaszląc zaczęła uciekać, chwytając za rękę Gen. Po chwili były już przy ścianie, obok Des.
- Dzięki. - powiedziała do przyjaciółki, która uratowała je przed wilami i spojrzała na sufit. - Lepiej stąd uciekajmy! - długo nie myśląc otworzyła najbliższe drzwi.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 22:58
Ron w ostatniej chwili uciekł przed walącym się sufitem. Co jak co, ale w uciekaniu był dobry.

Za kolejnymi drzwiami zobaczyliście pokój, a właściwie salę jadalną. Po środku stał suto zastawiony stół, wokół którego siedziała jakaś rodzina. Wyglądali na szczęśliwych. Gdy spojrzeli na przybyszów, uśmiechnęli się i zaprosili do środka. Tuż za nimi na ścianie znajdował się napis: "WEJŚCIE DO ARCHIWUM". Tak, to właśnie tam musicie się dostać. Nigdzie jednak nie było widać żadnych drzwi. Jednym wystrojem sali prócz stołu, był zawieszony na ścianie obraz. Wejdźcie tam i spróbujcie odnaleźć przejście.

Mężczyzna już miał odpowiedzieć Miley, gdy nagle winda zatrzęsła się, a z oddali dobiegł ich odgłos jakby wybuchu. Urzędnik zmarszczył czoło. Niedługo jednak zastanawiał się nad przyczyną wstrząsu, gdyż winda zatrzymała się na ostatnim piętrze. Kiedy drzwi się rozsunęły, oczom Miley ukazał się ponury korytarz. Po chwili usłyszała także donośne kroki stawiane po zimnej kamiennej posadzce.

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-02-2012 22:58
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 23:05
Po chwili z ciemności korytarza wynurzył się kolejny mężczyzna. mamy jednego. - powiedział ten pierwszy. Drugi zmierzył Miley wzrokiem i uniósł brwi z uznaniem. Szkoda.... - powiedział bardziej do siebie. Naprawdę myśleliście, że nie znamy tego wejścia? - Drugi pokręcił głową. Ciekawe, co to za półgłówek wam o tym powiedział.

Cel dla Casinesa: Możesz spróbować ucieczki (jest ich tylko dwójka) i dotrzeć do Archiwum z drugiej strony lub poddać się tym dwóm panom.

Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 23:08
Nagle obok Kevina pojawił się mężczyzna w czerni. Ostatnie co zobaczył mężczyzna, było oślepiające światło. Pan John obudził się w ciemnym pomieszczeniu za kratkami. Znajdował się w zamkniętej celi...

Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 23:13
Stanęliście wszyscy przed obrazem, za którym było ukryte przejście. Jednak obraz nie przepuści was tak łatwo...
Na obrazie był namalowany jakiś starszy pan z kręconym wąsem, trzymający w ręce dziwny kij. Gdy tylko ujrzał was wszystkich, zwrócił się do was z uśmiechem.
- Jeśli chcecie przejść, musicie odpowiedzieć na zagadkę. Oto i ona:
Rude, brzydko pachnie, bezmózgie i czystej krwi. Co to jest?

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 23:15
Kevin stał sobie i rozmyślał gdy nagle coś się stało i po chwili był w celi. Nie wiedząc co się dzieje i co tu robi zaczął nawoływać kogokolwiek: Przepraszam bardzo, ja tu tylko sprzątam. Woźnego zamykacie? - Kevin wołał i miał nadzieję, że ktoś się odezwie.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-02-2012 23:15
Drętwota! - krzyknął urzędas i Miley upadła na twardą posadzkę. Zabierz ją do celi. Trzeba ich przesłuchać. W niedługim czasie dziewczyna znalazła się w tym samym pomieszczeniu, co Kevin, sprzedawca koziego mleka na tysiąc sposobów.

Możecie próbować szukać jakiegoś sposobu ucieczki, albo zaczekać na ratunek lub przesłuchujących czarodziei.

ja na razie spadam, bo jestem zmęczona smiley

Kiedy Ron usłyszał zagadkę, bardzo się zakłopotał. Podrapał sie po głowie i rozejrzał po pozostałych. Wiecie, co to może być? - zapytał bezradnie.

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-02-2012 23:17
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-02-2012 23:50
Na szczęście za kolejnymi drzwiami nie było żadnych węży, wil, ani innych magicznych stworzeń. Znaleźli się w pomieszczeniu, które ze względu na stojący po środku, zastawiony różnymi potrawami stół, musiało być czymś na kształt sali jadalnej. Hope spojrzała na siedzących przy nim ludzi zastanawiając się czy uśmiechy na ich twarzach nie są fałszywe. Zacisnęła mocniej dłoń na różdżce, jakby obawiając się ataku z ich strony, jednak nic się nie wydarzyło. Wszyscy skierowali się do obrazu, więc Hope podążyła za nimi, nadal jednak obserwując rodzinę przy stole. W końcu jednak przeniosła wzrok na starszego pana z kręconym wąsem na obrazie i wysłuchała zagadki.
- Minister Magii. - szepnęła do stojącej obok przyjaciółki i zachichotała, nie zdając sobie sprawy, że może mieć rację.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 10:07
Wyatt stał między innymi jeszcze lekko oszołomiony po spotkaniu z wilami. Słowa Hope może i nie były rozwiązaniem zagadki, ale na pewno mogłyby być. Taki właśnie był Ron Weasley. O'Donnella zaciekawił jednak obraz.
- Co to za dziwny kij? Do czego służy? Gdzieś się go wsadza?
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 12:25
Pan z wąsem na obrazie dumnie wypiął pierś, gdy usłyszał pytanie Wyatt'a.
- To jest legendarny kij samego Abdul Schizin-Kumur Ab Mitwusuza, wielkiego maga perskiego, który jako pierwszy sporządził listę Tajemnic Wielkiego Kija. Tym oto właśnie kijem wielki mag wypróbował wszystkie zastosowania tegoż jakże wspaniałego przedmiotu. Legenda mówi, że jeśli ktoś zastosuje ten kij, posiądzie moce o jakich nawet sam Czarny Pan nie ma pojęcia. - wygłosił mowę, lekko pocierając kija koniuszkiem palca.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 12:52
- Czy to niewspaniałe? Musimy zdobyć ten kij!
Wyatt już wyobrażał sobie, co mógłby zrobić z tak wspaniałym artefaktem.
- Voldemort nie pokona nas jeśli posiądziemy Wielki Kij i poznamy wszystkie Tajemnice Wielkiego Kija! Będziemy mieć mądrość samego Abdul Schizin-Kumur Ab Mitwusuza!!! Musimy go posiąść przed Voldemortem. Ten kij go umocni i uczyni rywalem nie do pokonania! Co Wy na to?
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 15:09
Tymczasem Kevin siedział w celi i robił sobie najdziwniejsze kanapki gdyż ten kto go uwięził nie był nawet na tyle mądry by zabrać mu jego torbę. Po chwili doniesiono jakąś kobietę ale była ona chyba nieprzytomna bo się nie odzywała wcale. Kevin siedział więc i tworzył.

Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 16:18
- Bredzisz. Wierzysz staremu płótnu? Ten kij pewnie nie istnieje, a nawet jeśli istnieje to jest wyolbrzymioną bujdą szaleńców. Musimy skupić się teraz na Kamieniu Filozofów. To jest nasz cel. - rzuciłem w odpowiedzi do Wyatt'a

Pan z kręconym wąsem bardzo oburzył się słowami Craiga. Już dawno nikt go tak nie zdenerwował. Schował swojego kija za siebie i z założonymi rękami obserwował Craiga z wyrzutem na twarzy.
- No? Więc znacie odpowiedź na pytanie? - ponaglił, przytupując nogą.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-02-2012 16:28
- Ronald Wesley! - powiedziałam głośno, przewracając oczyma. Miałam nie reagować, ale nikomu nie chciało się pisać zmusili mnie do tego milczący pozostali. Znudzona, podeszłam bliżej do wąsatego. Nie miałam już ochoty czekać. - Tak, czy nie? - spytałam, unosząc brwi.
Strona 20 z 67 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum