Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:19:20 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 18
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:57:16
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 16 i 1/3 - Archiwum | Anglia
Strona 52 z 67 << < 49 50 51 52 53 54 55 > >>
Autor RE: Londyn
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 20:01
Hope wyrwana z zamyślenia spojrzała na Faith.
- Myślisz, że stara panna z fretkami brzmi dobrze? - zapytała niespodziewanie.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 20:04
Nie spamuj Ala! smiley

-Nie wiem.. Jak dla mnie wszystko brzmi źle, kiedy myślę o naszym rychłym spotkaniu z syreną.- mruknęłam smętnie, ruszając niechętnie przez moczary. Świadomość, że z każdym krokiem byłam coraz bliżej tych potworów, wcale nie pomagała. Dla pewności wyciągnęłam różdżkę, by w razie czego miotnąć w nie jakimś skutecznym zaklęciem.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 20:25
Hope nie chętnie postanowiła przestać spamować smiley ruszyła obok Faith przez moczary. Cisza, która zapanowała miedzy nimi zakłócana jedynie odgłosami ich kroków sprawiła, że przeszył ją dreszcz niepokoju. Niepokoju, który stawał się coraz większy im dłużej jej myśli krążyły wokół potwora, któremu mieli stawić czoło, by zdobyć klucz. Włożyła rękę do kieszeni, upewniając się, ze jej różdżka nadal tam jest i zaczęła powtarzać w myślach zaklęcia, które mogły się jej niedługo przydać.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 20:40
Wyatt ruszył z Gen w stronę wskazanego bajorka, ale usłyszał jeszcze słowa Rumpelstiltskina na temat syreny. Lol, bardzo podobnie było w ostatnim odcinku OUaT. Syrena strzegła magicznej wody, którą musiał zdobyć ten laluś podobny do Craiga. O'Donnell jednak miał teraz inne rzeczy na głowie. Gdy został sam na sam z panną Grey złapał ją delikatnie za rękę i popatrzył prosto w oczy.
- Kocham Cię! - rzucił bez ogródek.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 20:54
Gen szał spokojnie w stronę bagna, gdy nagle Wyatt złapał ją za rękę i wyznał miłość. Dziewczyna stała z wytrzeszczonymi oczami sparaliżowana. Czy on to powiedział na prawdę? Czy on sobie żartował? Nie wiedziała co ma myśleć. Wyatt był na pewno wspaniałym mężczyzną i łączyła ich jakaś niewytłumaczalna więź, ale czy go kochała? Bardzo go lubiła, jednak nie była pewna czy to miłość. Nigdy wcześniej nie miała chłopaka na poważnie, a już tym bardziej nikt nigdy nie wyskakiwał do niej z tak śmiałym wyznaniem bez uprzedzenia.
Patrzyła na Wyatta z nutką zdumienia, przerażenia oraz cichej nadziei. W końcu i tak niedługo zginie.
- Ja... Yyy... Nie wiem co powiedzieć... - wybąkała w końcu po długiej, pełnej napięcia ciszy.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 21:02
Wyatt był dość zestresowany, choć czuł jednocześnie dużą radość, podniecenie i coś co można określić mianem "motylków w brzuchu". Jakiś głos w jego podświadomości szeptał jednak: Zaraz rzuci w Ciebie klątwą! Mężczyzna jednak nie wystraszył się i kontynuował.
- Ostatnio zginęło kilkoro z nas. My.. my też możemy zginąć w każdej chwili. Za godzinę, jutro, za tydzień... Muszę przynajmniej umrzeć ze świadomością, że nie stchórzyłem, że wyznałem Ci, to co czuję. Czułem to od jakiegoś czasu, ale bałem się powiedzieć, nie wiedziałem jak to zrobić, jak zareagujesz.
O'Donnell zamilkł i położyłem dłonie na ramionach Genevive, przysunął się do niej i złożył na jej usta namiętny pocałunek, póki nie zdążyła zareagować. Wyatt czuł się cudownie, czuł, że mógłby teraz latać. Nigdy nie przeżył czegoś tak cudownego. Czuł jednocześnie ekscytację duszy i ciała.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 21:12
Natomiast Gen była jeszcze bardziej zdziwiona. W przemowie Wyatta było dużo racji. W każdej chwili mogła zginąć, co niezbyt jej się podobało. Nie chciałaby skończyć swego szarego życia z ręki śmierciożercy, co z pewnością było jej pisane. Jednak czemu by nie dodać do tej szarej codzienności czegoś... kolorowego?
Wyatt zbliżył się do niej tak szybko, że nie zdążyła nawet mrugnąć okiem, a już ją całował. Czuła jak jedna część jej osobowości kazała jej odepchnąć go od siebie, a druga wręcz przeciwnie. Gen zatopiła się w tym namiętnym pocałunku, pozwalając by pokierowała nią ta druga część.
Po chwili jednak oderwała się od Wyatta, nie mogąc spojrzeć mu w oczy.
- Może poszukajmy już tego klucza? - zaproponowała nieśmiało z delikatnym uśmiechem, po czym trzymając Wyatta za rękę ruszyła powoli przed siebie.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 21:18
Wyatt nie rozumiał do końca zachowania Gen - wysyłała mu sprzeczne sygnały. Choć możliwe, że tylko jemu się tak wydawało, bo był mężczyzną, a Ci nigdy nie zrozumieją postępowania kobiet. Jak to mawiają mugole: kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Marsa. O'Donnell czuł jednak, że jest całkiem dobrze i Gen chyba odwzajemnia uczucie. W końcu go NIE: pobiła, zabiła, obezwładniła, spetryfikowała, związała, utopiła, podpaliła itd. Dodatkowo uśmiechnęła się i złapała go za rękę. Nie patrzyła mu jednak w oczy, więc nie mógł wyczytać niczego z jej oczu. Udaje, kłamie, taki odruch czy się wstydzi, krępuje? Czarodziej był dość zmieszany, odparł więc na jej logiczne i racjonalne pytanie.
- Tak, im szybciej znajdziemy tę syrenę tym lepiej.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-02-2012 21:39
Ron patrzył na Wyatta i Gen. Sam dostawał jedynie pocałunki od swojej mamy, gdy jeszcze żyła. Zastanawiał się, czy dziewczyna jego też pocałuje. Podszedł więc do pary cały umorusany w błocie i odezwał się: Ja też dostanę buziaka?

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-02-2012 21:54
Nagle usłyszeliście ciche bulgotanie, a gdy podeszliście bliżej niewielkiego bagiennego bajorka, zauważyliście wydobywające się bąbelki.
- Co to jest? - usłyszeliście pytanie Craiga, a po chwili z bagna zaczęła się wydobywać tajemnicza postać. Przed wami stała góra zaschniętego bagna, która zaczęła się trząść jak pies po kąpieli. Wtem z błota zaczęła wydobywać się przepiękna istota o kruczoczarnych włosach, niebieskich oczach i śnieżnobiałych zębach. Takiej piękności jeszcze nie widzieliście, bowiem postać o śniadej cerze była poszukiwaną przez was syreną. A wyglądała mniej więcej tak:

Syrena zaczęła mrugać oczami i szczerzyć się do was, a kolejne kilka sekund poświęciła na dokładnych oględzinach waszych osobowości.
- Jestem Jack Shitman, Syrena. Wiaderko? - zapytał, stawiając przed sobą wiadro, na które usiadł. Wyglądał na tym wiadrze jak na tronie bagiennego królestwa.
- Czego chcecie? - spytał shitowatym głosem.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 08:54
Wyatt olał Rona, którego pytanie było: głupie, chamskie, irytujące, bezczelne. Nie musiał jednak długo czekać, gdy nagle syrena pojawiła się sama. O'Donnell był zaskoczony, bo do tej pory syreny kojarzyły mu się z płcią żeńską, ale widać to tylko jakieś mity i uprzedzenia.
- Szukamy pewnego klucza, mamy informację, że jest gdzieś tutaj.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 13:58
Gen popatrzyłą na Rona z obrzydzeniem, po czym, zauważywszy Jack-syrenę, uśchnęła się przebiegle.
- Ronaldzie... - wymruczałą kokieteryjnie, zblizając sie do ministra, a kiedy była juz 5 centymetrów od jego nosa, splunęła mu na twarz, jednocześnie popychając go wprost na męską Syrenkę. - Nie zbliżaj się do mnie więcej. - wycedziła przez zęby w jegos sronę. Nastepnie podeszła do Wyatta i stanęła obok, splatając swoją dłon z jego.
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 14:08
Jack-Syrena odepchnął swoim face'em lecącego wprost na niego Ronalda, nawet nie wstając z miejsca. Usłyszał pytanie O'Donnella, podniósł swój prawy półdupek i wyjął z wiadra dokładnie taki sam klucz, jaki znaleźliście w domu Flamela.
- Ten klucz jest dla mnie bardzo cenny, więc jeśli chcecie go mieć, musicie dać mi coś równie cennego dla was. W zamian chcę jednego z was, by został ze mną na wieki, na moim bagnie. To chyba rozsądna propozycja. - odpowiedział, trzymając klucz w ręce.

Edytowane przez Arctic dnia 01-03-2012 14:10
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 14:20
Patrzyłam zdumiona na splecione dłonie Wyatta i Gen. Kiedy to się stało? Uśmiechnęłam się mimowolnie, lecz szybko przywołałam na twarz opanowanie. Postanowiłam, że porozmawiam o tym z Gen w odpowiednim czasie. Tymczasem zwróciłam się do shitmana, który okazał się być syreną:
-Czy masz kogoś konkretnego na myśli?
Ten dziwny stwór wcale nie był tak przerażający, jak mi się wydawało.
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 14:54
Jack-Syrena zaczął rozglądać się za swoją 'wybranką', wstał ze swojego wiadra i przechadzał się pomiędzy czarodziejami z lekkim uśmiechem. Widok Destiny skomentował krótkim 'Oho', na widok Gen dwa razy zacmokał, na widok Hope się uśmiechnął, Miley skomentował lekkim klapsem w pośladek, a Faith... to było to, czego szukał.
- Chcę Ciebie. - powiedział w końcu wskazując palcem na Faith.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 16:14
Wszystko co do tej pory Hope słyszała na temat syren w obecnej sytuacji w jednej chwili uznała za nieprawdę. Syreną okazał się bowiem być niejaki Jack Shitman, który na pewno nie był piękną kobietą, na której widok wszyscy faceci zapominali o całym świecie. Nie był też przerażającym potworem. Faktem było jednak, że miał to czego szukali - klucz. Hope słysząc propozycję Jacka-Syreny pomyślała, że brakuje im jakiegoś osiołka ze Shreka, który by krzyczał "Wybierz mnie! Wybierz mnie!". Po chwili jednak okazało się, że Jack-Syrena sam podjął decyzję kto zostanie z nim na wieki na bagnie. Nie, tylko nie Faith. - Hope natychmiast zbladła. - Będę jedyną starą panną z koszatniczkami lub fretkami w Londynie. To się nie może tak skończyć! Wymyśl coś! - nie wiedziała czy gdyby rzuciła w Jacka-Syrenę jakieś zaklęcie to ono by podziałało i mogliby po prostu odebrać mu klucz. Prawdopodobne było, że skutek byłby odwrotny i rozwścieczony Shitman zażądałby dwóch osób. Z rosnącym przerażeniem, coraz bardziej niezdecydowana i coraz mocniej zaciskająca rękę na różdżce Hope, zastanawiała się czy zaryzykować i rzucić "Drętwotę" na Jacka-Syrenę.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 18:11
Wyatt starał się jakoś uratować sytuację. Możliwe, iż Faith zostanie kiedyś jego szwagierką - nie mógł jej oddać tak po prostu Syrenowi. Zresztą Gen pewnie zamorduje wszystkich na lewo i prawo, a nie dopuści do zabrania Faith.
- Ją? Po co Ci ktoś taki? Nie wolisz Rona?
Ton O'Donnella brzmiał jakby była w nim nuta podziwu.
- On jest ministrem, to najzdolniejszy czarodziej na świecie!

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 18:20
- Nie chcę rudzielca! Chcę ją! - odpowiedział zdecydowanie Jack-Syrena, zakładając ręce.
- Albo ona, albo nie ma klucza. wybierajcie.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 18:32
- Eeee... - zamruczałam spoglądając na Jacka-Syrenę. Był chyba jakiś chory, bo robił straszne jackface'y.
- Dlaczego akurat ona? Nie oddamy Ci jej... - zadecydowałam za wszystkich.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Arctic

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-03-2012 18:41
- Bo ona jest z was wszystkich najładniejsza. Potrzebne mi jest towarzystwo na tym odludziu... - odpowiedział, posyłając Faith lekki uśmiech.

Strona 52 z 67 << < 49 50 51 52 53 54 55 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum