Krótki opis: Scarlett urodziła się we Francji w Paryżu. Jej matka pochodzenia francuskiego wyszła za Anglika, stąd płynie w niej krew angielsko-francuska. Jako nastolatka trenowała pływanie i odnosiła sukcesy na szczeblu międzynarodowym, a w międzyczasie zajmowała się modelingiem. Ilość obowiązków doprowadziła do tego, że Scarlett uzależniła się od narkotyków. Dopiero wypadek jej siostry Megan otworzył jej oczy. To wydarzenie odmieniło ją do tego stopnia, że porzuciła treningi i poszła na odwyk. Studiuje japonistykę. Jednakże wciąż wraca do tragedii z przeszłości i obwinia się o śmierć siostry. Ma obojętny stosunek do życia i ludzi, nie pozwala pozwala im do siebie dotrzeć. W kontaktach z innymi jest chłodna i nieprzyjemna.
Po kilku latach od śmierci Megan, Scarlett otrzymała wiadomość od mężczyzny, który studiował w LA z jej siostrą z prośbą o spotkanie. Po długim namyśle w końcu zdecydowała się na lot..
Już zatwierdzam kochanie ~~ Casi
Edytowane przez Gooseberry dnia 20-02-2010 21:50
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.