Autor |
Ana-Lucia Cortez |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 21:44 |
|
|
Ana Lucia Cortez
Michelle Rodriguez
Data urodzenia: rok 1981
Pochodzenie: California, USA
Opis: Ana-Lucia pracowała w Los Angeles jako policjantka. Pewnego dnia podczas akcji Ana została postrzelona. Była wtedy w ciąży i straciła dziecko, co przysporzyło jej wielu cierpień. Dochodziła do siebie przez cztery miesiące, po czym wróciła do pracy, mimo że jej matka, a zarazem przełożona, Teresa Cortez, nie była do tego pomysłu przekonana. Koledzy Any szybko złapali mężczyznę, Jasona, który ją postrzelił. Kobieta jednak zamiast potwierdzić, że to on, skłamała, twierdząc, że to nie ten człowiek. Wypuszczono go wówczas na wolność. Ana wyśledziła go w barze, a następnie sama wymierzyła sprawiedliwość, sześciokrotnie do niego strzelając. Jason padł martwy. Kiedy Teresa następnego dnia dowiedziała się o morderstwie, słusznie zaczęła podejrzewać o nie swoją córkę, Ana odeszła z policji. Zaczęła pracować w ochronie na lotnisku, gdzie poznała Christiana Shepharda. Mężczyzna poprosił ją, by towarzyszyła mu w podróży do Australii w charakterze ochroniarza. Kobieta zgodziła się, widząc w tym szansę na ucieczkę od swoich problemów. Po przyjeździe do Sydney, Ana była świadkiem tego, jak pijany Christian próbował wedrzeć się do domu Lindsey. Oburzona pojechała na lotnisku w Sydney zadzwoniła do matki i powiedziała jej, że próbowała uciec, ale teraz chciałaby tylko wrócić do domu. Słysząc kilka słów pociechy ze strony Teresy, Ana postanowiła, że spotkają się na lotnisku w Los Angeles.
Zatwierdzam jak najbardziej Fajna jest
~Diego
Edytowane przez Diego dnia 16-02-2010 22:22 |
|
Autor |
RE: Ana-Lucia Cortez |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 21:53 |
|
|
Och moja kochana Bardzo ciekawie |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Postać: Alexander Block
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:01 |
|
|
Ale wyrąbista czcionka
Fajny opis postaci |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:10 |
|
|
Marcus coś jest nie tak z moją czcionką? bo April też mi mówiła, że coś nie tak, ale u mnie jest wszystko ok, może to sprawa przeglądarki?
Edytowane przez jazeera dnia 16-02-2010 22:14 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:26 |
|
|
Moja kochana zobaczysz, że było warto a jak nie to mnie własnoręcznie zabijesz |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:38 |
|
|
Kurczaczek, ale na tym zdjęciu wygląda niemal identycznie jak moja koleżanka
Z biegiem czasu jednak Michelle mi się spodobała
Zatwierdzam jak najbardziej Fajna jest
~Diego
Nom
Edytowane przez Marcus dnia 16-02-2010 22:39 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:42 |
|
|
hehehe, ona jest prawie taka sama jak ja,uwielbiam jej postać i jeżeli chodzi o lost i jeżeli o aktorkę, jetem prawie że identyczna, wszyscy mnie do niej porównują. : ) dlatego wybrałam właśnie Anę, fajna jest, ciekawa postać. |
|
Autor |
Marcus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 22:53 |
|
|
jazeera napisał/a:
hehehe, ona jest prawie taka sama jak ja,uwielbiam jej postać i jeżeli chodzi o lost i jeżeli o aktorkę, jetem prawie że identyczna, wszyscy mnie do niej porównują. : ) dlatego wybrałam właśnie Anę, fajna jest, ciekawa postać.
To dużo ta Michelle ma u nas w Polsce sobowtórów
Jeszcze kiedyś jak chodziłem do gimnazjum, to w pierwszej klasie była taka no dosłownie identyczna Tylko u nas, to mało ludzi oglądało wtedy Lost |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 23:00 |
|
|
jazeera napisał/a:
hehehe, ona jest prawie taka sama jak ja,uwielbiam jej postać i jeżeli chodzi o lost i jeżeli o aktorkę, jetem prawie że identyczna, wszyscy mnie do niej porównują. : ) dlatego wybrałam właśnie Anę, fajna jest, ciekawa postać.
Heh jeszcze jak Ana mnie zabijesz xD
<lol>
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-02-2010 23:03 |
|
|
u nas dużo dość oglądało jeszcze pamiętam jak we czwartki wtedy lost leciał to w piątek na pierwszej lekcji wszyscy zawsze gadali o tym np. "ejj.. a obczailiście tę scenę jak oni szli gdzieś tam?" a wszyscy zaraz "nooo! zarąbiste" i później leciały pały na angielskim ale większość się wyłamała i przeszła na prison break czy m.d. house, tylko ja z kolegą zostaliśm z tych prawdziwych fanów. |
|