Data urodzenia:1982 Pochodzenie:Australia Opis:Wychowywana przez samotną matkę. Jej ojcem był niejaki Christian Shephard. Kilka lat po okropnym wypadku, w którym ucierpiała jej matka, Claire zaszła w ciąże z Thomasem, który był jej chłopakiem. Początkowo układało im się wyśmiecie, jednak po jakimś czasie chłopak zostawił ją. Przyjaciółka zabrała ją do jasnowidza, który początkowo nie chciał ujawnić jej prawdy. Powiedział tylko, że dziewczyna nie może oddać dziecka do adopcji. W trakcie spotkania z rodzicami adopcyjnymi, Claire próbuje podpisać dokument, jednak nie udaje jej się to, gdyż długopisy przestały pisać. Po jakimś czasie wróciła do jasnowidza pytając Go, co ma zrobić. Ten dał jej bilet do Los Angeles, wyjaśniając, że tam spotka idealnych rodziców dla jej dziecka.
Zatwierdzam
~Diego
Edytowane przez Diego dnia 16-02-2010 16:58
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.