Zapoznałeś się już informacjami ogólnymi o grze i chcesz wziąć udział? Poniżej znajdziesz tekst, w którym wytłumaczyłem dokładnie jak zostać uczestnikiem Mistrza Przetrwania. W zasadzie to proste, ale w razie wszelkich niejasności można zaglądnąć tutaj.
Wybór lub tworzenie postaci
Sama rejestracja nie równa się dołączeniu do gry - trzeba jeszcze otrzymać postać. Opis swojej postaci można stworzyć w dziale "Zgłoszenia" według podanego poniżej wzoru. Postacie podzielone zostaną na 4 grupy. Jeśli wybierzesz kogoś z Lostowych rozbitków z przedniej części samolotu, zostaniesz przydzielony do grupy Plażowiczów lub Jaskiniowców. Jeżeli wybierzesz kogoś z tylnej części, trafisz do grupy Ogonowców. Jeśli wybierzesz kogoś z Tamtych, trafisz do czwartej grupy, czyli tej, która była na wyspie jeszcze przed rozbiciem się samolotu. Najlepszym rozwiązaniem jest jednak możliwość stworzenia własnej postaci, od podstaw. Sami zdecydujecie jak się nazywa, skąd jest, jaka jest jej historia i jaki aktor się w nią wciela. Każdej stworzonej postaci przydzielamy grupę losowo.
Twoja nazwa użytkownika może być taka, jaką używasz na innych forach, a wybraną postać dopisze ci do profilu jeden z Mistrzów Gry. Sam natomiast musisz ustawić avatar z wizerunkiem swojej postaci - jest to wymagane, gdyż znacznie ułatwi rozpoznawanie "kto jest kim".
Przejdźmy do konkretów - poniżej znajdziecie wzór zgłoszeń.
Imię i nazwisko postaci Aktor wcielający się w postać
[img]Zdjęcie aktora/postaci[/img]
Data urodzenia: Pochodzenie: Krótki opis:
Temat ze zgłoszeniem nazywamy imieniem i nazwiskiem postaci. Prosimy o tworzenie takich profili nie tylko przy tworzeniu nowych bohaterów, ale także przy tych znanych z Lost - dzięki temu stworzymy na forum dokładną bazę uczestników tej edycji Mistrza Przetrwania.
Ważne jest, aby przed założeniem tematu zorientować się w istniejących już profilach. Obowiązuje niestety zasada "kto pierwszy ten lepszy", więc jeśli ktoś zajął już jakąś postać lub wykorzystał jakiegoś aktora, nie możesz powtórzyć jego wyborów. Takie konta nie zostaną zatwierdzone.
Kto może wziąć udział w grze?
W Mistrzu Przetrwania może wziąć udział dosłownie każdy! Jest to dziesiąta już edycja gry (nie licząc edycji specjalnych, wakacyjnych), więc z okazji tej jubileuszowej wersji chcemy zaprosić jak najwięcej graczy i zorganizować to z dużym rozmachem. Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału - możecie spróbować, zobaczyć na czym to dokładnie polega w praktyce, a potem sami zdecydujecie, czy chcecie kontynuować swoją przygodę z MP.
To wszystko. W imieniu wszystkich organizatorów zachęcam do gry i dziękuję za zainteresowanie projektem. Namaste
Edytowane przez Matt777 dnia 08-02-2010 23:25
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.