Data urodzenia: 1968 Pochodzenie: Jasper, Alabama, USA Opis: James Ford jest pewnym siebie mężczyzną, urodzonym w 1968 r., w Jasper, USA. Gdy miał osiem lat, jego rodzice zostali okradzeni ze wszystkich oszczędności przez oszusta nazywającego siebie Sawyerem. Jednak chłopca czekał jeszcze jeden cios. Wkrótce potem na własne oczy widział, jak jego matka zostaje zamordowana przez swojego męża, który po chwili popełnił samobójstwo. Wkrótce zaczyna mieć szemrane znajomości, po jakimś czasie mężczyzna został aresztowany za pobicie w barze Australijskiego Ministra Rolnictwa. Dano mu bilet na Lot 815 i rozkazano nigdy nie wracać do Australii, gdzie przebywał w ramach zemsty na Franku Duckett'cie, który podobno miał związek ze śmiercią jego rodziców.
Zatwierdzam
~Diego
Edytowane przez Dexter dnia 20-02-2010 15:59
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.