W tym temacie wypisywane będą wszystkie zajęte postacie i nicki osób, które nimi kierują. Można dzięki temu sprawdzić czy postać jest wolna.
Postacie z LOST Kate Austen - Angie Juliet Burke - Octopus Benjamin Linus - Otherwoman John Locke - Eld Sayid Jarrah - sayid jarrah Jack Shephard - Luthron Hugo Reyes - Kepler James "Sawyer" Ford - Dexter Miles Straume - Michal Frank Lapidus - mrOTHER Mr. Eko Tunde - shimano Bernard Nadler - Adi Shannon Rutherford - shannon_rutherford Matthew Abaddon - Sasza Komputer Boone Carlyle - white smoke Daniel Faraday - Furfon (czekamy na avek oraz zdjęcie w zgłoszeniu) Claire Littleton - Evangeline Ana-Lucia Cortez - jazeera Charlie Pace - Flaku
Postacie stworzone przez graczy April Rossum - April Peter Petrelli - Marcus Jason Nugher - Lion Elliot Blake - Nate Lincoln Malecky - Lincoln Malecky Eva Toretto - Eva Meredith Stevens - Mumin Leo Lindberg - arctic44 Emily Simms - von Veron Johnny Depp - sylvia Elena Larionova - Amelia Scarlett Rain - Gooseberry Neal Caffrey - grzechuuu Mark Brown - reki22 Suzanne Smithers - agusia Hiro Nakamura - Wojtek97
Postacie niezależne Jacob - Casines Dogen - Diego Lennon - Diego Richard Alpert - Casines Desmond Hume - Matt777 Danielle Rousseau - Faraday Christian Shephard - Faraday Felix - Kot Lisa Conway - Casines Bezimienny - Matt777
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.