Juliet Burke jest lekarką, a dokładniej położną, która prowadzi badania nad sztucznym zapładnianiem. Jej celem jest spełnienie marzenia swojej siostry Rachel, która z powodu swojej choroby- raka- pragnie zostać mamą. Gdy się jej to udaje, do jej drzwi puka tajemniczy mężczyzna, przedstawiający się jako Richard Alpert. Proponuje jej wysokie stanowisko w jego koncernie, gdzie Juliet ma kierować badaniami nad sztucznym zapładnianiem. Mimo iż kobieta się nie zgadza, po jakimś czasie zdaje sobie sprawę, iż to jest jej bilet do kariery medycznej i zgadza się. Jej pracodawca jednak sprawia wrażenie, iż ma nieco inne plany wobec Juliet, albowiem prosi ją o wypicie środku nasennego, po którym ma zostać przewieziona do placówki, którą okazuje się... Wyspa!
Zatwierdzam
~Matt
Edytowane przez Matt777 dnia 13-02-2010 20:05
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.