Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:21:52 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:25:51
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 37 z 134 << < 34 35 36 37 38 39 40 > >>
Autor RE: Rozbitkowie
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:50
Pierwszą osobą jaką napotkał Tom w bunkrze był Hugo. Dokładnie wpadł na niego, przewracając go na ziemię.
-Sorry, kompletnie nic nie ogarniam. - rzekł do niego, leżeli przed śpiżarnią Łabędzia. -Wyjadasz po kryjomu jedzenie, co nie? Nikomu nie powiem, przysięgam -Hugo mógł być niebezpieczny, w kilka dni zje całe zapasy i znów będzie trzeba zajadać się owocami i dzikami. Trzeba było go mimo wszystko powstrzymać, znalezc zadanie trzymającego go z daleka od tego miejsca...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-10-2011 22:50
Tymczasem ja siedziałem sobie samotnie w Łabędziu, kiedy nagle usłyszałem jakieś hałasy w spiżarni. Poszedłem więc zobaczyć, co się dzieję. Pod drzwiami siedział jakiś koleś, a w środku ujrzałem grubasa pakującego jedzenie do plecaka. - Wybierasz się gdzieś? - zapytałem.

Edytowane przez Flaku dnia 15-10-2011 22:52
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:52
Camila spojrzała na mężczyznę, którego imienia do tej pory nie poznała. Wiedziała, że Matta trzeba zacząć szukać ale bała się samotnej wyprawy do dżungli. Poza tym - wciąż nie widziała nigdzie Valerie, która obiecała jej towarzyszyć.
- Nie mam pojęcia. Mam nadzieję że nic mu nie jest - odpowiedziała smutno. - Tak w ogóle my się jeszcze chyba nie poznaliśmy. Mam na imię Camila.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:52
- Nigdy nie uprawiałam sexu przed osiemnastym rokiem życia. - Powiedziała nienaturalnie obojętnym głosem, po czym znów wypiła zawartość swojego kieliszka.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:54
Maia wzięła pare chipsow, w ręce trzymała pełny kieliszek.
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:55
- Witaj jestem Paulo i szczerze przyznam, że nie widziałem go jakiś czas. Jeżeli chcesz to mogę Ci pomóc go poszukać, trochę bywałem tutaj w terenie. - zaproponował mężczyzna, wierzył, że może chociaż ona uwierzy w to, co widział w innej stacji. - Czy was Inni często atakowali?

Ekwipunek: kluski, mięso, jaja
Edytowane przez Paulo dnia 15-10-2011 22:56
Walt Lloyd
Użytkownik

Postać:
Walt Lloyd

NPC

Dodane dnia 15-10-2011 22:58
Walt zagubiony błądził po dżungli od kilku dni. Z braku owoców w tym rejonie musiał się zajadać dżdżownicami, widział w myślach obrzydzenie na twarzy Shannon na jego widok. O tym lepiej jej nigdy nie powiem, gdyż by nie chciała mnie znać. Ciekawie jak zareaguje na mój widok... Po zregenerowaniu sił po tym pysznym posiłku oraz wypiciu dobrej wody Arctic z kałuży był zdolny kontynuować poszukiwania jakiś ludzi.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:59
Po raz kolejny nie upiłam ani łyka i podobnie jak Maia zabrałam się za przekąski. Może oceniłam tą dziewczynę, Shannon nieco zbyt powierzchownie i w rzeczywistości nie była taką złą osobą.-Dziewczyny, ja chyba kończę na dzisiaj. Trochę mi niedobrze po tych papajowych nalewkach.- mruknęłam i odstawiłam kieliszek, którego zawartość wylała się na piasek.-Chętnie popatrzę jak gracie.- powiedziałam i oparłam brodę o podkurczone mocno nogi.

/ dobranocsmiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 22:59
Niebieskooka również nie wypiła zawartości kieliszka. Claire powoli zaczynała myśleć, że niedługo pora wracać, gdyż robiło się późno, a ona sama bała się wracać nocą przez dżunglę.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:00
- Czy często? Na samym początku naszego pobytu na wyspie co noc porywano kilka osób z naszej grupy. Potem Morten zabił jednego z Innych i sytuacja się jakby uspokoiła. Nie na długo, bo parę dni temu straciliśmy Anę Lucię. - westchneła. - Cały czas mam nadzieję że Matt się po prostu zgubił i nikt go nie porwał. Z drugiej strony minęło trochę zbyt dużo czasu odkąd widziałam go po raz ostatni.

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:03
- No, bo widzisz, domyślam się, że wiem co się z nim stało. Właśnie wracam z Perły, to stacja, w której są różne monitory i w Łabędziu jest kamera, ale jakoś się tym nikt nie przejął. I podejrzewam, że Tamci nas po prostu podglądają i mogą wykorzystywać okazję, kiedy któryś z nas wychodzi sam. - powiedział to na jednym tchu. Miał nadzieję, że chociaż Camila przejmie się tym, co mówił.

Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:04
Nikki nudziła się w bunkrze. Od jakiegoś czasu nie widziała swojego chłopaka i oczywiście ubzdurała sobie, że ma to coś wspólnego z jej diamentami... a jak Paulo uciekł?! Nie, to niemożliwe, musiał by być głupi.
Nagle przechodząc z jakiegoś pomieszczenia, do innego, kątem oka zauważyła jak Paulo rozmawia z Camilą... a więc jest...
- Co się stało? - Spytała, zaciekawiona dziwnymi wyrazami twarzy Camili i Paula. Zrezygnowała z kłócenia się z nim przy kobiecie.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:05
- Shosanna, a ty co się nie odzywasz? - spytała Claire próbując zachęcić kobietę, która od dłuższego czasu się nie odzywała. - Teraz twoja seria pytań!

Edytowane przez April dnia 15-10-2011 23:07
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:08
Machnęła głową zawstydzona tym, że jedynie ona prowadziła hulaszcze życie przed osiemnastką.
Odrzuciła prędko kieliszek, wystraszona, że za sprawą alkoholu, ośmieszy się po raz kolejny. Z reguły nie piła takich świństw, ale musiała się jakoś oderwać od tych okropnych, betonowych ścian bunkra! Musiała wyjść na świeże powietrze, a babski wieczór, był idealną okazją.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:09
Camila wytrzeszczyła oczy na nowopoznanego mężczyznę. Cały czas byli obserwowani?
- Wiesz gdzie dokładnie jest ta kamera? - zapytała Paulo. Trzeba było ją wyłączyć. - Nadal jednak nie rozumiem po co byłby im Matt. - wyrzuciła z siebie, walcząc ze zdenerwowaniem. Dobrze rozumiała, po co go zabrali. Był silny i inteligentny, miał zdolności przywódcze. Jeżeli mieli pozbawić grupy kogokolwiek z nich, to tylko Payne'a.

Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:10
Eee nie! - Hugo zasłonił swój plecak wyładowany słoikami masła orzechowego. Byłem głodny. - powiedział. To pierwsze, co mu przyszło do głowy. Zresztą było to całkiem zgodne z prawdą.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:12
Claire wyrwała mnie z zamyślenia. Siedziałam obok nich na plaży jednak nie uczestniczyłam czynnie w grze. Wprawdzie popijałam sobie powoli wódkę ale ich pytania wlatywały jednym uchem, a drugim wylatywały. Kiedy jednak blondynka mnie zachęcała, pomyślałam czemu nie?
- Ok, niech będzie...- zaczęłam mówić, przybliżając się bliżej dziewczyn i siadając po turecku- może najpierw... nigdy w życiu nie zrozumiem całkowania- powiedziałam i wzięłam wielkiego łyyyyka.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:14
Ale co to? - spytał Bernard wyglądając mniej więcej tak jak John widząc kopertę na łóżku - Może to jakiś zonk i zaraz wyskoczy Chajzer a my jak głupi tu stoimy? - powiedział co wiedział Bernard czekając na reakcję Locka.

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:15
- Witaj Nikki, Matt gdzieś zaginął. Niestety nie wiem, gdzie ta kamerka, bo przybiegłem tutaj jak najszybciej mogłem, aby wam o tym powiedzieć. Wiesz, każdy człowiek może im się przydać. - powiedział, po czym spojrzał na swoją dziewczynę, której tak dawno nie widział. - Możemy spróbować znaleźć większą liczbę ludzi, wziąć broń i przejść się dwójkami.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-10-2011 23:16
- Co to jest całkowanie? - Spytała, nie sięgnęła jednak po swój kieliszek, który leżał w piasku, jeszcze zacznie gadać gorsze bzdury, od przyznania się do współżycia przed osiemnastką. - Jestem już zmęczona... - Usprawiedliwiła swoje nie branie udziału w grze.

Strona 37 z 134 << < 34 35 36 37 38 39 40 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum