Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 19:11:36 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 17
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:49:31
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 29 z 94 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Autor RE: Kahana
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:25
- Nie chcę tutaj zostawać. Nie chcę do końca życia kłamać. Kłamstwo jest słabością i tchórzostwem. - rzuciła twardo, patrząc mu prosto w oczy. Przez moment wahała się czy powiedzieć mu o swoich planach, ale postanowiła zaryzykować. - Uciekamy stąd. Nie musisz być wierny Widmore'owi, Matt. Ucieknij z nami. - poprosiła, cały czas trzymając rękę na jego dłoni.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:27
Po pierwszym zdaniu wypowiedzianym przez Valerie, Oscar pomyślał, że z jednymi osobami można nawiązywać dobre i długotrwałe relacje, a z drugimi można się w sumie tylko pieprzyć. Nie znał jej do końca, ale wydawało mu się, że należała tylko do drugiej grupy. A po drugim zdaniu pomyślał, że...
- Statek stanął, nie wiem gdzie się tak spieszysz. Pewnie wyjdziemy na ląd dopiero jutro. Ale dobrze. Zapamiętam Cię jako świetną tenisistkę stołową. Cześć - potrząsnął jej dłonią, obrócił się na pięcie i poszedł szukać pozostałych, którzy mogli jeszcze nie wiedzieć o Tajlandii.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 22-11-2011 23:33
Po usłyszeniu propozycji Camili przymknąłem lekko oczy i ukryłem twarz w dłoniach. Wiedziałem, że nie mogę się zdecydować na taki krok. Chciałem, ale nie mogłem. Mając do wyboru podążenie za głosem serca i realizacją marzeń, a bycia posłusznym Widmore'owi musiałem wybrać tą drugą stronę. - Nie mogę... - zsunąłem dłonie z twarz i z zaszklonymi oczami spojrzałem na dziewczynę. - Wytrzymaj jeszcze trochę i wszyscy znikniemy. Ma wyspie został Aaron. Claire musi odzyskać dziecko. Jestem odpowiedzialny za to by wszystkim udało się opuścić wyspę. - zacząłem mówić, licząc, że Camila zrozumie, że to nie jest dla mnie taka łatwa decyzja.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 22-11-2011 23:36
Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:34
Claire miała tak samo po alkoholu jak April- czyli nie mogła zasnąć, więc leżała w łóżku i śmiała się sama nawet nie wiedziała z czego. Przypomniała sobie o książce, którą miała dokończyć i wybuchnęła śmiechem. Chyba się trochę zalałam... przeszło jej przez myśl i w chwilę później pomyślała o Aaronie i Oscarze. Próbowała się ogarnąć, ale totalnie jej nie wychodziło.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:40
Oczywiście zupełny przypadek sprawił, że Oscar zajrzał do kajuty, gdzie akurat była Arielle wraz z Claire. Ta druga nie spała, ale wyglądała jakoś niezwyczajnie. Zapukał we framugę drzwi.
- Hej Claire, Arielle wspominała Ci o Tajlandii?
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:41
- O... Oscar... jak ci mija dzień? - spytała starając powstrzymać się od śmiechu, usiadła na łóżku zasłaniając usta. - Matt mi mówił, a Arielle chyba nie wie, ale śpi, więc dowie się dopiero rano!

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:42
Camila pokręciła głową, chcąc w ten sposób przerwać jego wypowiedz.
- Widmore obiecał przecież Claire pomoc w odzyskaniu Aarona, dlaczego to akurat musisz być Ty? Pomyśl o sobie Matt. O mnie, o nas. - próbowała go przekonać. Dlaczego zareagował w ten sposób? Chwilę wpatrywała się w niego, jakby oczekując że powie coś w stylu "Okej, masz rację. Daj mi pięc minut i będę gotowy do ucieczki", jednak mężczyzna uparcie milczał. - Znowu to robisz, prawda? Znowu nie mówisz całej prawdy.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:43
- Jesteś pijana? - zapytał uśmiechając się, wystarczyło spojrzeć na nią i wysłuchać tego co miała do powiedzenia, żeby to wiedzieć.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:45
- No co ty! Skąd Ci to w ogóle przyszło na myśl? - spytała wstając, lekko się zachwiała, ale szybko złapała się barierki od łóżka. - Widzisz, nawet prosto stoję!

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:45
Szybko wbiegłam na górny pokład. Zapatrzyłam się w odległą o kilka kilometrów Tajlandię i zacisnęłam wargi. Tak blisko, niemal na wyciągnięcie ręki, są ludzie, domy, kościoły i pizzerie... Nagle usłyszałam czyjeś głośne czknięcie [Lapidus]. Jakiś starszawy, bardzo pijany mężczyzna siedział na klęczki kilka metrów ode mnie i pił wódkę prosto z butelki. Przyglądałam mu się z zaciekawieniem do momentu, gdy nasze oczy się spotkały.
-Nie widziałam Cię wcześniej. Kim jesteś?- spytałam.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 22-11-2011 23:55
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:47
- Tak, trzymasz idealny pion... - nawet nie próbował kazac jej stanąć na jednej nodze, bo by jeszcze wyrżnęła o posadzkę. - Jak można być pijanym, leżeć w łóżku i nie spać... Idź spać - poradził jej.
Edytowane przez Lion dnia 22-11-2011 23:48
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:49
- Mam problem z zaśnięciem i nie jestem pijana. - poprawiła się natychmiast puszczając barierkę i stojąc na przeciw niego. Starała się udawać jak najbardziej trzeźwą. - Kiedy dopłyniemy do Tajlandii

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:53
- Tajlandię już widać z górnego pokładu moja droga... Nie jesteś pijana? Może jeszcze powiesz mi, że w ogóle nie piłaś dziś alkoholu?
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 22-11-2011 23:54
- Camila, nie daruję sobie jeżeli ktoś jeszcze zginie przeze mnie. Widmore obiecał nam pomóc pod warunkiem, że my pomożemy jemu. Myślisz, że po naszym zniknięciu będzie chciał pomóc Claire? A co jeśli Ben zabije Aarona? Sama wiesz, że jest do tego zdolny. Zrozum mnie... - powiedziałem niemal błagalnym tonem. - Jeszcze tylko kilka dni i nie będziemy się na nikogo oglądać...

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:56
- Akurat jeżeli chodzi o alkohol to nie zaprzeczę, że Arielle przyszła do mnie i jakoś tak wyszło. - odparła patrząc na niego zmarszczyła czoło. - O... to fajnie, ciekawe co będziemy tam robić.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:59
- Tak, niezwykle ciekawe.
Podszedł do niej i posadził ją na łóżku, po czym położył ją gdyż nie stawiała oporu i przykrył kołdrą.
- Spać i nie marudź!
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 23:59
- Kilka dni, a za kilka dni okaże się że wylądujemy na księżycu. - mruknęła pod nosem, zachowując się w tym momencie trochę jak zniecierpliwiona dziewczynka.
- W jaki sposób "my pomożemy jemu"? Powiedz wprost, czego on od nas oczekuje? - zwróciła się do mężczyzny, przez moment koncentrując się na jego twarzy, a chwilę później odwróciła wzrok, nie potrafiąc ukryć rozczarowania. Czy miała nadzieję na to, że Matt zdecyduje się na ucieczkę razem z nimi? Może nie do końca, ale nie dopuszczała innej opcji do głosu, nie potrafiąc wyobrazić sobie tego że będzie musiała z nim się rozstać. Była zła na niego za to że bał się podjąć ryzyko, wystawiając ich świeżo odbudowany związek na kolejną próbę.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-11-2011 00:01
- Jaa i tak nie zasnę. - odparła trochę naburmuszona całą sytuacją. - Pójdę spać jak mi coś opowiesz i nie na jedną linijkę. Proooooszę!

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-11-2011 00:03
- Co mam Ci opowiadać? Bajkę na dobranoc? ...Claire Littleton. Mała dziewczynka potrzebująca bajeczek na dobranoc... - spoglądnął na nią, była najcudowniejszą osobą jaką znał, nawet gdy była pijana i gadała nonsensownie.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-11-2011 00:05
- Możesz opowiedzieć jakąś ciekawą anegdotkę ze swojego życia! - powiedziała wystawiając mu język.

Strona 29 z 94 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum