Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:58:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 18
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:54:24
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 20 z 94 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Autor RE: Kahana
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 02:48
-Już Ci powiedziałam.- powtórzyłam. -Nikomu na mnie nie zależy. Tak było przez całe życie. Przyzwyczaiłam się.- wzruszyłam ramionami i dotknęłam brzucha. -Jemu też nie będzie na mnie zależeć. Dlatego jeśli do jutra nie da nam się wydostać z wyspy, przepijemy to dużą ilością alkoholu.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 02:55
- Nie przekonam Cię, co? - spytała zrezygnowana. Camila nagle poczuła się bardzo mała i niepotrzebna. Cały czas miała wrażenie że zachowanie Valerie jest maską, jednak coraz bardziej przekonywała się że faktycznie na nikim jej nie zależało. Jak bardzo by się nie starała nigdy nie będzie dla niej ważna.
- Motorówka...na wyspę możemy przecież popłynąć motorówką. Trzeba tylko przyuważyć moment kiedy nie będą nas pilnować, bo momentami czuję się tutaj jak w jakimś Big Brotherze.

Edytowane przez mremka dnia 22-11-2011 02:58
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 02:59
Widziałam, że dziewczynę w pewnym stopniu bolą moje słowa.
-Hej, to nie jest tak...- zaczęłam, ale nie wiedziałam, jak skończyć. -Po prostu to jest dla mnie nowa sytuacja, okej? Nigdy nie miałam nikogo, z kim mogę porozmawiać, nigdy. Nie chciałabym po prostu rzucać słów na wiatr, bo nie wiem, czy zauważyłaś, nie mówię raczej czegoś bezpodstawnie.- westchnęłam. -Nie miej mi tego za złe. Nie potępiaj mnie za coś, co dopiero odkrywam.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:09
Camila popatrzyła ze zdziwieniem na Valerie, jakby nie wierząc że słowa które usłyszala wypowiedziała właśnie ona.
- Nie potępiam. Właściwie to co teraz powiedziałaś to chyba jedna z fajniejszych rzeczy jaką usłyszałam od bardzo dawna. - stwierdziła z uśmiechem i dopiero teraz poczuła jak zrobiło się chłodno. Przez jej ciało przeszedł dreszcz. Rozejrzała się po pokładzie i stwierdziła że Matt gdzieś zniknął, nawet nie zauważyła kiedy.- Nie wiem czy jest już późno czy po prostu ja mam patologiczną potrzebę kilkugodzinnego snu na dobę, ale - urwała i ziewnęła przeciągle - chyba idę spać. Tobie też bym to radziła. Dobranoc.

/dobranoc smiley

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:13
Spojrzałam na odchodzącą Camilę. Jeszcze chwilę siedziałam na pokładzie, ale wygonił mnie z niego nagły, niesamowicie zimny podmuch wiatru. Zbiegłam schodkami na dół. Niesamowite, jak opustoszały był statek w środku nocy. Zza niedomkniętych drzwi słychać było tylko ciche chrapanie załogi. Weszłam spokojnie do kuchni i zaczęłam przygotowywać sobie kolację. Gdzieś w głębi duszy miałam poczucie, którego się wstydziłam i którego mieć nie chciałam: że teraz muszę wykarmić przecież dwie osoby.

Edytowane przez agusia dnia 22-11-2011 03:14
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:17
Oscar wciąż nie mógł zasnąć. W ciągu tego całego czasu wpatrywania się w stół wymyślił, że pewnie wykonano go w Kamerunie, wymyślił też jak przez ten stół zginęły dziesiątki małych murzynów... Gdy w końcu zorientował się, że myśli jak chory psychicznie poczuł głód. Ruszył więc do kuchni, z kocem zarzuconym na plecy. Zastał tam tą postać z avka agusi która siedzi krzywo i niszczy plecy.
- O, hej. Co ty tu robisz o tej porze? - spytał zaciekawiony.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:18
-Jem.- odpowiedziałam, jakby było to coś zupełnie naturalnego. Postawiłam na stole dwa piwa i talerz pełen kanapek z masłem orzechowym. Jedną butelkę podsunęłam Oscarowi, a drugą otworzyłam dla siebie. -Jedz, na zdrowie.- powiedziałam, sama dziwiąc się, że mam taki miły głos. Światło idealnie padało na jego rozwichrzoną czuprynę. Genialnie by się teraz malowało.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:23
Masło orzechowe... To dotychczas kojarzyło mu się tylko z Claire....
- Dzięki! - odparł i zaczął jeść te dziwne kanapki i pić piwo. - Nie ma to jak kanapki z masłem orzechowym popijane piwem - stwierdził mężczyzna z rozwichrzoną czupryną.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:25
Parsknęłam śmiechem i ugryzłam kawałek kanapki. Gdy tylko popiłam je piwem, podświadomie wyobraziłam sobie, jak alkohol wpływa do płodu i niszczy go. Wzdrygnęłam się na tę myśl i natychmiast zwróciłam myśli w innym kierunku:
-Chodź, zagramy w ping-ponga. Widziałam tu stół. Jako zawodowiec i tak wygrasz, ale co mi szkodzi spróbować...

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:28
- Hmm... Zajebisty pomysł, dziś miałem grać z Morganem, ale w ogóle go dziś nie widziałem...

Oscar więc dokończył bieżącą kanapkę, a butelkę z piwem zabrał ze sobą i pił po drodze.

- Umiesz w ogóle w to grać, czy chcesz się powygłupiać z paletką? - spytał. Jeśli była jeszcze słabsza niż Morten, to to będzie strata czasu!
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:31
Prychnęłam.
-Proszę Cię! Jestem artystką w szerokim tego słowa znaczeniu.
Przeszliśmy kilka korytarzy i wreszcie otworzyliśmy drzwi, prowadzące do ping-pongowni (smiley). Chwyciłam za paletkę i kopnęłam klamkę, a drzwi zamknęły się z głuchym trzaskiem. Ściągnęłam z siebie sweter, pozostając w podkoszulku i spódniczce. Podrzuciłam piłkę i złapałam ją.
-Zaczynamy?- i nie czekając na odpowiedź wprowadziłam ją w grę.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:34
- Zaczynamy! - powiedział Oscar i zaczęli rżnąć w tenisa stołowego w owej ping-pongowni. Szkoda tylko, że Valerie w ciągu pierwszych pięciu prób zaserwowania trzy razy trafiła w siatkę, raz w Oscara, a raz w ogóle nie trafiła w piłkę. - Może ja zacznę... - powiedział i on zaserwował. Zaczęli chaotycznie pykać.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:36
Zaśmiałam się wesoło, gdy piłka po raz kolejny poleciała w zupełnie innym kierunku, niż powinna. I tak wyglądał cały mecz, okraszony ironicznymi komentarzami mężczyzny. Poprawiło mi to humor. Wreszcie poczułam się równie beztrosko, jak przed tym, gdy dowiedziałam się o ciąży.
-Mecz zakończony. Teraz powinna nastąpić wymiana koszulek.- wyszczerzyłam się, kładą piłeczkę na stole.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:39
- Tak? A to ciekawe - powiedział. Uznał to najpierw za żart, ale jednak rozpiął guziki swej koszuli chcąc sprawdzić co ona zrobi. Nie liczył, że w ogóle coś zrobi. - No? Wymiana to wymiana!
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:41
Wzruszyłam ramionami z coraz większym uśmiechem na ustach i podciągnęłam w górę podkoszulek, zostając w samym biustonoszu. Złożyłam go w powietrzu, podeszłam do Oscara i dygnęłam przed nim lekko. Podałam mu mój t-shirt.
-Następnym razem ja wygram.- ostrzegłam go. Gdy rozpiął koszulę do końca, zapatrzyłam się na moment na jego klatkę piersiową. Ach, ją też tak idealnie byłoby narysować! Brakowało mi strasznie szkicowania, ale jednocześnie czułam, że nieprędko wrócą czasy, gdy będzie mi to przychodziło z taką łatwością, jak przed dostaniem się na wyspę.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:47
Oscar wybałuszył oczy, nie miała ona żadnych zahamowań przed nim. Stała przed nim w samym staniku, jakby nigdy nic. Chwycił jej podkoszulek i dał jej swoją koszulę, był ciekaw co z tej dziwnej gierki wyniknie.
- Ty wygrasz? Musiałbym mieć chyba związane oczy... I ręce... i nogi - zaśmiał się. Stała blisko niego.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:49
Zarzuciłam jego koszulę na ramiona powoli.
-Wybacz, ale w wiązanie oczu, rąk i nóg bawię się przy innej grze. Jak sądzę, o wiele ciekawszej.- puściłam mu oczko i wskazałam na moją koszulkę. -Nie ubierasz? Będziesz wyglądał niesamowicie uroczo w damskim t-shircie z dekoltem.

Edytowane przez agusia dnia 22-11-2011 03:49
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:53
- Eee... - jęknął. Przypomniał sobie jak musiał założyć strój kąpielowy Shannon czy coś takiego... - Lepiej nie, bo nic z tego nie zostanie. Pozwól, że zachowam ją sobie na pamiątkę... - zupełnie nagle poczuł dziwny impuls. Był człowiekiem, który szedł za impulsami. Poszedł blisko niej, tak, że prawie się stykali ciałami. - Wiele ciekawszej, powiadasz? Jestem bardzo ciekaw co to za gra...
Edytowane przez Lion dnia 22-11-2011 03:54
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 03:55
-Cóż..- mruknęłam cicho pod nosem, spojrzeniem otaczając całe jego ciało. -Myślę, że mógłbyś się dowiedzieć... Mogłeś znać odpowiedź na to pytanie już pierwszej nocy po katastrofie.- ostatnie słowa już wyszeptałam. Mężczyzna zbliżył się do mnie tak blisko, że czułam na skórze pod nosem jego oddech. -Mogłeś... Ale wybrałeś Claire.- zakończyłam lekkim grymasem.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-11-2011 04:00
- Claire tu nie ma - mruknął. Było to bardzo głupie, gdyby rozważał to, nigdy by tak nie postąpił. Ale prawda była taka, że od momentu katastrofy samolotu nie doznał jeszcze miłości fizycznej, nawet z Claire. Brakowało mu tego i był mężczyzną. Z resztą nie myślał o tym wszystkim. Stała przed nim Valerie w staniku i jego koszuli, więc po prostu przybliżył się do niej i zaczął całować. Jednocześnie jego ręka powędrowała w dół, a spoczęła na pasku jej spódniczki...
Strona 20 z 94 << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum