Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:55:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:51:26
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 15 z 94 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Autor RE: Kahana
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:03
- Nie ma sprawy. Jestem pewna, że Ci się spodoba. - odpowiedziała z uśmiechem na twarzy, skrobiąc marchewkę. Właśnie teraz trochę marchewki wylądowało na nosie Claire. Wyglądała z tą ozdobą bardzo słodko.

April napisał/a:
- Ciekawe, co Ilana powiedziałaby na temat epizodu, który miał miejsce przed napisaniem książki 'Łagodna'. W końcu miało to duży wpływ...

Bez przesady smileysmileysmiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 21-11-2011 19:03
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:04
- Ah, to jednak wracamy na wyspę... - wtrąciłam. Wiedziałam, że wracamy po Aarona, ale nie chciałam tego głośno mówić głównie przez wzgląd na Claire.
Wszystkie marchewki były już potarte i wsypałam do dużej miski 4 szklanki mąki, szklankę cukru, łyżeczkę sody, wbiłam też dwa jajka. - Ilana, mieszaj. - wskazałam ręką na miskę i usiadłam przy stoliku. Nigdy nie lubiłam grzebać ręką w mokrej masie, więc wycwaniłam się i oddałam tę przyjemność brunetce.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:08
- Okej. Jak będę robić coś źle, to krzycz. - odpowiedziała. Umyła dokładnie ręce w umywalce i zabrała się do mieszania mokrej masy. W pierwszej chwili było to bardzo przyjemne uczucie, wszystko było bardzo miękkie, jednak później masa zaczęła się strasznie kleić do rąk. Ilana była ulepiona z mocnej gliny i nie poddawała się. - Gdzie się nauczyłaś to robić, skoro nie jesteś kucharką? - zagadnęła.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:09
To podstawa wiedzy o Fiodorku. smiley

Uśmiechnęła się i wywnioskowała, iż Ilana to najmilsza osoba na tym statku z całej załogi. Była najnormalniejsza ze wszystkich, zabawna no i czyta Dostojewskiego.
- Wracamy, wracamy... jestem jednak ciekawa po co Charles'owi jest potrzebny Ben, no i jak długo to wszystko będzie trwało. - odparła przyglądając się jak seksowna brunetka mieszała dłońmi masę.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:16
Aj tam Aj tam smiley Ilana ma wszystko w małym paluszku smiley

- Hmm... tego dokładnie nikt nie wie. Charles ma jakieś stare porachunki z Benem. I pewne jest to, że nie odpłynie, dopóki Linus nie będzie w jego rękach. A reszta załogi... są tutaj, bo wynagrodzenie jest dosyć duże. - odpowiedziała, drapiąc się po nosie, tym samym brudząc się mąką. - Ale mam nadzieję, że szybko załatwimy sprawę z Wyspą. Ta łajba już mi się przejadła. Gniecenie ciasta to prawdziwa atrakcja, wierzcie mi.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:19
- No w sumie nie dziwię Ci się, na tym statku są dziwni ludzie... a wiesz coś o katastrofie lotu Oceanic 815, którego wrak odnaleziono w morzu? - spytała chcąc się czegoś dowiedzieć.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 21-11-2011 19:19
Siedziałem w kuchni przysłuchując się rozmowie pozostałych. Na razie nigdzie nie zamierzałem się ruszać, gdyż Matt prosił o wspólne spotkanie. Pozostało tylko czekać niego. Czas ten postanowiłem uprzyjemnić sobie sokiem pomarańczowym, który właśnie zaciekle sączyłem.

Edytowane przez Flaku dnia 21-11-2011 19:20
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:23
- Wiem, że wrak odnaleziono pod wodą. Wszyscy zginęli. Świat był wstrząśnięty tą katastrofą, zwłaszcza, że nie wiadomo dokładnie jak to się stało. Ale jak widać... gazety nawet w tej sprawie kłamią. Żyjecie. - odpowiedziała, zaciekle walcząc z masą. - Ręce mi już odpadają. Zamiana?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:32
- To dziwne, że ktoś bawi się w taką szopkę. Organizuje to wszystko, w końcu kosztowało to sporo kasy, musiał zrobić to ktoś bogaty... tylko pytanie w jakim celu? - uśmiechnęła się podchodząc do blatu. Umyła ręce, po czym zamieniła się z Ilaną pracą, teraz to ona ugniatała. - A wiesz może, co to za porachunki? W końcu o ile się orientuje to Ben jest na tej wyspie bardzo długo, jeżeli się na niej nie urodził, więc wynikałoby wtedy, że Widmore tutaj był lub też spotkali się kiedyś poza wyspą.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:34
Maia się obudziła i po wszystkich porannych czynnościach poszła do kuchni, bo tam miało się odbyć jakieś wspólne spotkanie.
- Czee... - ziewnęła. - Cześć. - uśmiechnęła się na powitanie do wszystkich. - Co robicie? - zapytała, patrząc co robią i usiadła na krześle.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:42
Ilana usiadła na miejscu Claire, przyglądając się ugniatającej blondynce. - Nawet jakbym coś wiedziała, to i tak bym nic nie powiedziała, pomimo iż Cię lubię. Nie za to mi płacą. Charles jest bardzo tajemniczym człowiekiem i z nikim się nie dzieli swoimi planami. Poza tym, ja nie wypytuję was co robiliście, zanim trafiliście na nasz statek. Pomogliśmy wam, daliśmy schronienie, więc oczekujemy choć trochę prywatności. Jeśli będziecie musieli o czymś wiedzieć, z pewnością się dowiecie. I nie miej mi tego za złe. Prywatnie bardzo wiele zyskuję, jednak teraz jestem w pracy. - odpowiedziała, podpierając podbródek ręką. - Hej. - odpowiedziała ziewającej dziewczynie.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:48
To podejrzane, gdyby wszystko byłoby w porządku powinna zaprzeczyć, uruchomić automatyczny system wyparcia, który według Dostojewskiego posiada każdy człowiek.
- Okej, rozumiem Cię. W końcu cały czas jesteś w pracy. - odpowiedziała wesoło spoglądając na Maię, która właśnie przyszła. - Ano pieczemy chleb marchewkowy! Chyba już wystarczy tego ugniatania...

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 19:50
- Fajnie! - zareagowała z entuzjazmem dziewczyna na wieść o pieczeniu chleba marchewkowego i zaczęła się zastanawiać czy kiedyś taki jadła. - Chyba nigdy nie jadłam chleba marchewkowego. - powiedziała. - Mogę wam jakoś pomóc? - dodała z uśmiechem.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 21-11-2011 20:01
Aktualny czas w grze się strasznie pomieszał. Claire wraz z Valerie poszły spać. Minął jakiś czas (zapewne noc) bo Claire w kolejnym poście już się nudziła i postanowiła pójść do kuchni. A tam nadal siedzi Morten czekając na Matta. Więc wynika z tego, że siedzi tam cierpliwie już kilkanaście godzin jeżeli dobrze ogarniam. Więc wyprostujmy to. Po wczorajszej reakcji Valerie nie doszło do spotkania i teraz jest już nowy dzień (czyli Ilana, Claire, Arielle rozmawiają na drugi dzień od spotkania, które chciał zorganizować Matt).

Po krótkiej rozmowie z Valerie miałem świadomość, że narażanie się na śmierć w Orchidei i sprowadzenie Widmore'a by uwolnić nas z wyspy nie miało żadnego znaczenia bo wciąż byłem traktowany jak ktoś, komu się absolutnie nie powinno ufać. Zniechęcony jej krótką lecz dosadną odpowiedzią nie udałem się do kuchni gdzie zapewne już było kilka osób. Zamiast tego zszedłem do piwnicy i wziąłem butelkę rumu, którą w samotności opróżniłem. Z niewiarygodnym bólem głowy obudziłem się przed południem w jakiejś wolnej kajucie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 20:15
- Musisz zapytać Arielle, która się lekko zawiesiła... - powiedziała spoglądając na rudowłosą, która milczała. - Ciekawe, gdzie jest ten cholerny Matt. Chyba nie zwoływał nas tutaj, abyśmy sobie czekali nie wiadomo ile!

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 20:29
Maia spojrzała na milczącą Arielle.
- Kiedyś się odwiesi. - stwierdziła z uśmiechem. - Mhm. Tak właściwie wie ktoś czego ma dotyczyć to spotkanie? - zapytała.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 20:31
- Niestety nie mam pojęcia, kazali to tutaj się zjawiłam... - odparła wzruszając ramionami i spoglądając na Duńczyka, który siedział bez słowa. - Morten, może znajdziesz go?

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 21-11-2011 20:38
- Kogo? - odparłem nagle zaskoczony pytaniem. Przez ostatnie kilka minut siedziałem zamyślony i zupełnie nie wiedziałem o czym mowa.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 20:39
- Matta. - odpowiedziała.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-11-2011 20:40
- Matta... ponoć miał nam coś do powiedzenia wczoraj, a do tej pory go nie ma. - powiedziała marszcząc czoło. Była ciekawa, co tak ważnego miał im powiedzieć, a tego nie zrobił, gdyż gdzieś zniknął.

Strona 15 z 94 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum