Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:32:10 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:28:34
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 125 z 132 << < 122 123 124 125 126 127 128 > >>
Autor RE: Barakowcy
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-11-2011 20:35
- Cześć! - zareagowałem ze szczerym uśmiechem. Nie potrafiłem ukryć uczucia radości i prawdę mówiąc nawet się nie starałem. Myślałem wcześniej jak będzie wyglądało spotkanie, układałem sobie w głowie jego scenariusze, ale jak to zwykle bywa, życie napisało je same. Podszedłem do kobiet i przywitałem je uściskiem. Nie zastanawiałem się czy wypada po tym wszystkim, ale to był impuls. - Dobrze, Was widzieć w końcu! - powiedziałem, patrząc ukradkiem na reakcję Camili. Chwilę później spojrzałem na Valerie i odpowiedziałem - Jak się szczerze chce naprawić błędy, to się zrobi wszystko. - i ponownie na mojej twarzy zagościł uśmiech.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Desmond Hume
Użytkownik

Postać:
Desmond Hume

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 20:37
Desmond tylko lekko kojarzył Matta... Teraz jednak obchodziła go tylko jedna sprawa.
- Pomożesz nam uciec, bracie? Zabierzesz nas na jakiś statek?
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-11-2011 20:42
- Po tu tu jestem. - odparłem Desmondowi. Gdy emocje po spotkaniu powoli zaczynały opadać, zauważyłem, że grupa od czasu mojego odejścia bardzo się zmniejszyła. - A gdzie... gdzie jest reszta? - zapytałem, oczekując na najgorszą z możliwych odpowiedzi. - Gdzie Morten, Oscar, Boone?

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 20:43
-Chłopcy są w podwodnej stacji.- odpowiedziałam wymijająco, zatajając prawdę o śmierci ostatniego z wymienionych. -Przybyłeś z Charlesem Widmorem? Jaki on jest?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 20:45
Po krótkim, i - ku niezadowoleniu Camili - czysto przyjacielskim uścisku miała już pewność że Matt to Matt, i faktycznie wrócił. Sama nie wiedziała, czego spodziewała się po ich spotkaniu, kiedykolwiek by się ono nie wydarzyło. Przecież to ona narzuciła tę konwencję uprzejmego, choć chłodnego dystansu między nimi, więc powinna być w pełni usatysfakcjonowana jego przywitaniem. Nie było tak jednak - właściwie to walczyła z tym, żeby się nie rozpłakać, nadal uparcie milcząc.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-11-2011 20:46
- Jest w porządku. Naprawdę. Chce nam pomóc w opuszczeniu wyspy. Chyba..., że zmieniliście zdanie? - zapytałem, unosząc wymownie brew.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 20:48
-Odkryliśmy Wasz hotel za tymi górami w kształcie spodków i właściwie zostajemy tam.- powiedziałam i przygryzłam wargę. -Przecież to chyba logiczne, że chcemy wrócić do domu! Trzeba poczekać na chłopców i ruszamy. Zresztą i tak wszyscy nie zmieścimy się w motorówce, więc może wyruszcie już pierwszą turą?

Desmond Hume
Użytkownik

Postać:
Desmond Hume

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 20:48
- Żartujesz bracie?
Desmond bardzo chciał już odpływać, więc patrzył z wytęsknieniem na motorówkę.
- Ostatnio wydarzyło się tutaj wiele złych rzeczy.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-11-2011 21:01
- Tak, ruszajmy. Nie ma co się ociągać. Tylko ktoś musi zostać tutaj i poczekać na te osoby, których teraz nie ma. - powiedziałem. - Zostaniesz? - zapytałem Desmonda. Humor w porównaniu do tego, który towarzyszył mi jeszcze kilka minut temu, znacznie osłabł. Myślałem, że moja nieobecność wpłynie na zachowanie Camili i bardziej entuzjastycznie zareaguje na moje przybycie, a wyglądało to tak, jakby w dalszym ciągu nie zmieniła zdania. Sam też bałem się okazywać swoje emocje w obawie przed ponownym rozczarowaniem. - Hmm? - dodałem po krótkiej chwili przeznaczonej na przemyślenia.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:09
Radość jaka towarzyszyła Mai była trudna do opisania. Nie wiedziała co powiedzieć, jedynie uśmiechała się cały czas, aż zaczęły ją boleć policzki. To wszystko działo się naprawdę - wrócą do domów i wyjadą z tego miejsca.
Desmond Hume
Użytkownik

Postać:
Desmond Hume

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:11
- Eee.... zostanę, bracie.
Desmond od razu posmutniał, ale liczył, że to nie żaden przekręt i ktoś po niego wróci.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:13
-Płyńcie.- powiedziałam do dziewcząt. -Ja zostanę, poczekam na Oscara i Mortena. Nie oglądajcie się na wyspę, gdy będziecie w drodze. I pożegnajcie się z nią, już tutaj nie wrócicie.- uśmiechnęłam się szeroko i wskazałam ręką na motorówkę, jakby chcąc je popchać do najszybszego opuszczenia wyspy.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:18
- Poradzicie tu sobie? - spytałam patrząc raz na Desmonda a raz na Valerie. - Wrócisz po nich, prawda? - skierowałam się do Matta. Oczywiście, ufałam mu, ale czułam się pewniejsza zadając mu to pytanie. Chciałam tym także uspokoić tych, którzy zdecydowali się zostać. Głupio mi było też zostawiać wyspę, przecież dokładnie pamiętam dzień, w którym zdecydowałam się wyruszyć właśnie tutaj. Zostać jedną z Innych i być im wierna. W głowie rodziło mi się tylko jedno pytanie, ale przed jego zadaniem musiałam być w stu procentach pewna, że się stąd wydostaniemy.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:20
Kiwnęłam głową.
-Płyńcie już. Opuśćmy ten koszmar jak najszybciej.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 16-11-2011 21:24
Rumplestiltskin siedział na plaży, wpatrywał się w statek i rozmyślał nad tym, jaką by tu zawrzeć umowę z Widmorem.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:31
- Jesteś pewna, że chcesz zostać? - odezwała się w końcu Camila, a głos jej trochę drżał. Nie chciała zostawiać Valerie, w ogóle nie chciała żeby się rozdzielali. Uważała że albo wszyscy opuszczą wyspę, albo wszyscy na niej zostaną. Z drugiej strony nie rozstawali się przecież na zawsze, Valerie, Morten i Oscar dołączą do nich w drugiej turze.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-11-2011 21:32
Mijały kolejne godziny, a sytuacja nie ulegała zmianie. Ben się nie zjawił. Na początku myślałem, że jestem w stanie spędzić tu tyle czasu ile będzie trzeba, ale z każdą chwilą to czekanie stawało się co raz bardziej irytujące. - Ej Oscar... On na pewno tu przyjdzie? Może w ogóle nie ma takiego zamiaru... Może zaszło jakieś nieporozumienie... - zacząłem dywagować.

Edytowane przez Flaku dnia 16-11-2011 21:33
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:40
- Nie wiem... Głupio by było gdybyśmy poszli, a on przyjdzie za pół godziny. Czekajmy na razie.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-11-2011 21:42
- Ok... W takim razie przestań już jeździć na tym krześle, bo to jest denerwujące - odparłem.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-11-2011 21:43
- Nieprawda. Spróbuj sobie też pojeździsz, to zobaczysz, że to sama frajda - podjechał do niego, wstał i czekał aż Morten usiądzie i zacznie jeździć i się obracać.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 125 z 132 << < 122 123 124 125 126 127 128 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum