Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:39:37 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 19
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:36:00
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 13 z 134 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Autor RE: Rozbitkowie
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 21:49
Kobieta miała nadzieję, że kiedyś to powtórzą, ponieważ bardzo przyjemnie rozmawiało jej się z Oscarem, postanowiła sprawdzić, co działo się u Aarona, ale ten smacznie spał w najlepsze. Postanowiła go obudzić i nakarmić go Dharmowskim mlekiem, a sama dla siebie przygotowała sok.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 21:52
Paulo dzielny bohater postanowił iść do Perły, włożył do plecaka wodę mineralną, schował pistolet i wyszedł ze stacji tak, aby nikt go nie widział. Po drodze minął Shannon, Claire i dwójkę nowo przybyłych rozbitków. Kierował się prosto po diamenty, które były schowane w stacji.

Ekwipunek: kluski, mięso, jaja
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 21:53
Uśmiechnęła się do kobiet i wypiła kolejne dwa łyki whiskey, opróżniając szklankę.
- Opowiedzcie o sobie. Co robiłyście przed katastrofą? - zapytała nalewając sobie alkoholu.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 21:57
Nie zwróciła uwagi na Paula, zbyt przejęta tym, że odzyskała w końcu walizkę.
Gdy tylko weszła do ponurego bunkra, skierowała swe kroki w stronę łazienki, która okazała się zamknięta.
Nie mogąc się doczekać, kiedy zrzuci z siebie brudne łachy, skryła się w spiżarni, gdzie ubrała, krótkie jeansowe spodenki i żółtą koszulkę na ramiączkach.
Jedyne co zrobiła z paznokciami, to zmyła stary, popękany lakier. Malowanie ich nie miało sensu, o czym się już przekonała.
Z nieco lepszym humorem, opuściła spiżarkę.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 21:57
Oscar w końcu znudził się siedzeniem, więc ruszył do magazynu, wrócił tu w końcu, gdyż był głodny. Porwał teraz same słodycze. Minął się z Shannon. Usiadł w kuchni, gdzie prawdopodobnie były cztery albo trzy kobiety. Z nich wszystkich znał tylko sobowtóra Liv Tyler. - Cześć. Przyszedłem sobie pojeść - przywitał ich w mistrzowski sposób i otworzył paczkę chipsów i zaczął jeść garściami.
Edytowane przez Lion dnia 13-10-2011 21:58
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:00
Mężczyzna podążał cały czas szlakiem, który pamiętał. Wiele razy chodził tędy z Sawyer'em, więc wiedział dokładnie, gdzie ma się kierować. Do awionetki było niestety sporo drogi, ale on był do niej doskonale przygotowany. Wyciągnął broń i plecaka i odbezpieczył ją.

Ekwipunek: kluski, mięso, jaja
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 13-10-2011 22:03
Kiedy Locke wchodził do bunkra zupełnie nie był przygotowany na taką ilość obcych osób. W pierwszej chwili pomyślał, że to nalot Innych. Przepraszam, kim... kim wy jesteście? - zapytał John dziewczyny, wskazując na nie palcem od prawej ręki.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:04
- Ja byłam aktorką, grałam przeważnie role gościnne w różnych serialach, nic specjalnego. - Wzruszyła ramionami. - Udało mi się jednak zaistnieć w takiej produkcji, jak Expose... może znacie? Odcinek ze mną trafi na anteny... za jakieś pół roku, a ty?
Wtedy podszedł Shelley.
- Cześć. - Rzuciła do nieznajomego ogonowca, który zaczął pochłaniać chipsy, w dość oryginalny sposób. - Jestem Nikki. - Rzuciła machinalnie kwestię, którą będzie pewnie jeszcze powtarzać przez kilka dni. Upiła kolejny łyk ze szklanki. - Locke, to są inni rozbitkowie... z ogona samolotu... - Wyjaśniła oszołomionemu Johnowi.
Edytowane przez Nikki Fernandez dnia 13-10-2011 22:06
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:04
- Hej. My się chyba nie znamy. Jestem Maia. - uśmiechnęła się do mężczyzny i podała mu rękę. - Napijesz się z nami?

edit:
- Byłam tajną agentką CIA. Nie mogę nic więcej powiedzieć. - powiedziała poważnym tonem. Widząc jej minę wybuchła śmiechem. - Tylko żartowałam. - uśmiechnęła się. - Nie robilam nic ciekawego, pracowałam w urzędzie podatkowym. A ty? - zwróciła się do nowo poznanego mężczyzny. - Kim byłeś przed katastrofą?
Edytowane przez Ala dnia 13-10-2011 22:10
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:06
Dude! - wrzasnął Hugo na widok obcych ludzi. W pierwszej chwili chciał się rzucić do ucieczki, jednak niewinny wygląd dziewczyn powstrzymał go przed tym. Jesteście z nim? - wskazał na starego pryka Bernarda.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:07
- Witaj Nikki i Maia. Nie podam ci ręki teraz, bo jest cała w chipsach - powiedział. - A co pijecie? - spytał, gdyż nie wiedział co piją.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 13-10-2011 22:09
Z tyłu samolotu? Wszyscy myśleliśmy, że nie żyjecie. - Locke był jednak już coraz mniej zdumiony. Zaczął pojmować. To wyspa ich tu sprowadziła, to przeznaczenie. To fantastycznie. - uśmiechnął się o rozłożył ręce, jakby chciał ich powitać. Trzeba to uczcić. Przygotuję śniadanie. - powiedział i od razu ruszył do kuchni.

Edytowane przez Otherwoman dnia 13-10-2011 22:10
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:12
- Whiskey. To jak, nalać ci? - zapytała Oscara, który się nie przedstawił.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:13
- Zbliża się już pora kolacji... - Rzuciła do Locke'e również podchodząc do innych. Nie chciała siedzieć z boku i dumać, jak przez ostatnie 14/15 dni. Oczywiście nie zrezygnuje całkiem ze starych przyzwyczajeń, przecież nie ubierze brudnych ubrań, by przypodobać się ogonowcom! - Mogę się dosiąść? - Spytała Mai, wiedząc, że dziewczyna jej nie odmówi.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:15
- Jasne, Shannon. - uśmiechnęła się do blondynki. - Masz ochotę na whiskey?
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:16
O nie, znowu mam pić? Nadal bolał mnie brzuch po poprzedniej dawce alkoholu, ale nie miałam zamiaru rezygnować z przyjemności. Jak to mawiał mój ojciec: Czym się strułeś tym się lecz. Zaśmiałam się pod nosem i chwyciłam w dłoń szklankę zapełnioną do połowy bursztynowym płynem.
- Cześć Shannon. - Powiedziałam za Maię, jakby pytanie kobiety było skierowane do mnie. - Jasne, siadaj. - Posunęłam się odrobinę by kobieta usiadła między mną a Maią. Uśmiechnęłam się nieśmiało do mężczyzny.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-10-2011 22:18
- Cześć Shannon. Tak, nalej jeśli możesz... - ostatni raz gdy pił whisky, a było to aż dwa dni temu (albo nawet trzy), to skończyło się kłótnią z Valerie, bo chciał wyprostować nogi na kanapie... Miał nadzieję, że teraz obędzie się bez takich ekscesów. - Chyba się nie przedstawiłem... - w myślach podziękował Mai za to, że pomyślała o tym, przypominając mu. - Jestem Oscar, tenisista - rzekł, uprzedzając kolejne pytania.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Kobieta odłożyła dziecko do kołyski, którą wykonał John i postanowiła wziąć długi prysznic. Zapukała do drzwi i gdy nie usłyszała odzewu natychmiast pociągnęła za klamkę. W rękach trzymała świeże ubranie i ręcznik. Mimo tego iż nie chciała w ogóle na siebie patrzeć, spojrzała ukradkiem w zaparowane lustro. Posklejane, gęste rzęsy wkomponowały się w przeszklone, niebieskie oczy, a usta wygięte w nieprzyjemnym grymasie. Zaczęła się bardzo powoli rozbierać- zaczynając od spodni, kończąc na bieliźnie. Szybko wskoczyła pod gorącą wodę. Zamknęła oczy i pozwoliła, aby krople wody spływały po jej ciele dając jej niepowtarzalną ulgę. Nałożyła na dłoń żel pod prysznic i zaczęła się nim mydlić doznając jeszcze większej rozkoszy. Później umyła bardzo dokładnie włosy i owinęła się ręcznikiem ponownie podchodząc do lustra.
- Od razu lepiej. - uśmiechnęła się.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Ok, niech będzie kolacji. Ty się lepiej w tym orientujesz. - rzucił John do Shannon, siekając cebulkę.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Zadowolona z całkiem przyjemnego powitania, zajęła wyznaczone przez Arielle miejsce.
Miała odpowiedzieć Mai tekstem w stylu: "Z reguły nie pijam jakiś tanich alkholi, które są trefnego pochodzenia", ale przypominając sobie, co ustaliła sama ze sobą, odrzekła:
- Tak, nalej mi... tak troszkę.

Strona 13 z 134 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum