Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:01:31 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:05:29
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 96 z 134 << < 93 94 95 96 97 98 99 > >>
Autor RE: Rozbitkowie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 20:55
Widząc, że Camila i Arielle się nie dogadują, Maia postanowiła jakoś ratować sytuacje. Wzięła głęboki oddech i zrównała się z nimi. Uśmiechnęła się do nich nieśmiało.
- Teraz nie powinniśmy się kłócić. Jesteśmy tu razem, uwięzieni na wyspie. Ważne, żebyśmy sobie nawzajem ufali, w każdej chwili mogą nas zaatakować Inni. - sama się zdziwiła, że takie coś powiedziała.
Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:12
- Oj tam, oj tam. - skomentowałam słowa Mai i uśmiechnęłam się do niej promiennie. Odprowadziłam wzrokiem Camilę, która poszła trochę dalej. - Chyba mnie nie lubi... - westchnęłam. -... albo ma okres. - szepnęłam cicho, zaśmiałam się i przewróciłam oczami. Wcale nie chciałam, żeby tak wyszło z Camilą, ale to ona pierwsza na mnie naskoczyła. Nie miałam pojęcia o co jej chodziło...
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:16
- Będzie dobrze. - uśmiechnęła się pocieszająco. - Jeszcze zmieni zdanie. Ciebie nie da się nie lubić. - dodała, wyszczerzając swoje proste, białe ząbki w uśmiechu (wyglądało to mniej więcej tak: smiley).
Edytowane przez Ala dnia 22-10-2011 21:18
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:33
Camila próbowała się uspokoić. Nie miała pojęcia, czemu zareagowała tak nerwowo. Coraz bardziej miała dosyć towarzystwa rozbitków. Przed katastrofą spędzała całe tygodnie w samotności, ograniczając swój kontakt ze światem do paru smsów z bratem i mijania się z mamą w drodze do łazienki. Tu praktycznie cały czas miała kontakt z kimś z rozbitków, co powoli zaczynało ją drażnić. Miała ochotę zawrócić i wrócić do opustoszałego bunkra, ale nie chciała dawać tej satysfakcji Arielle. Nie chciała wyjść również na słabą przed Mortenem, z którego zdaniem bardzo się liczyła. Przyspieszyła kroku, jak najszybciej chcąc dojść do katamaranu. Morten - jak zawsze - nie odzywał się, co potęgowało jej uczucie podirytowania. Czemu nie mógł odezwać się chociaż ten jeden raz? Gardził ich towarzystwem? Zacisnęła zęby, nie chcąc pokłócić się z kolejną osobą i skoncentrowała się na marszu.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:36
Valerie, Paulo i Nikki po długiej i męczącej wędrówce w końcu byli bardzo blisko Łabędzia. Przyśpieszyli już pod końcówkę i pierwszy do bunkra wparował Paulo.
- To Inny, on jest Innym. - powiedział dysząc ze zmęczenia.

Ekwipunek: kluski, mięso, jaja
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:40
Maia zastanawiała się czy nie podejść do Camili i z nią pogadać, jednak zdecydowała się zostać przy rudowłosej. Nie chciała bardziej zdenerwować Camili, która najwyraźniej potrzebowała odpocząć od towarzystwa innych.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 21:43
- Ktoś w końcu musi mi to uświadomić, prawda? - szepnęłam uśmiechając się. Miałam zamiar później porozmawiać łagodnie z Camilą, ale teraz postanowiłam dać jej odpocząć i się wyluzować.
- Hej Morten, daleko jeszcze? - zawołałam.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 22-10-2011 21:58
/ej, dlaczego poszliśmy ze statku...?/

Locke szedł wraz z Bernardem i Tomem. Za nimi biegła koza. John nie zabierał głosu, gdyż rozmyślał o dynamicie upakowanym do plecaka. Nikomu wcześniej o tym ie wspominał, lecz po śmierci Sawyera nie zapomniał przejrzeć jego rzeczy, w tym kasety z nagraniem z Perły. Teraz Locke wiedział, że przycisk i ratowanie świata, to "some kind of joke" i raz na zawsze trzeba z tym skończyć. Będzie tylko musiał jakoś wywabić Franka z Łabędzia... Tom, co my tu właściwie robimy? - niecierpliwił się. Chciał już wysadzić bunkier.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:05
-Trzeba zmienić kod w drzwiach do zbrojowni, zanim wyruszymy.- powiedziałam, gdy weszliśmy do bunkra. Pod koniec wędrówki zaczęło mocno padać, więc wycisnęłam mokre włosy z wody, która strumieniem poleciała na posadzkę. -Najlepiej tak, żeby nowy kod znało jak najmniej ludzi. Znasz się na tym?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:10
- Tak, ale musisz go stamtąd na moment wyprowadzić, bo inaczej to nic nie da. - powiedział uśmiechając się do niej. Podał jej broń do ręki, a sam zaczął wykręcać kod. Podczas, gdy Ben był w ubikacji, aby załatwić swoje potrzeby fizjologiczne, Paulo natychmiast zmienił szyfr. Wprowadzili go ponownie do ''mini więzienia'' i zamknęli. - To jak, bierzemy potrzebne rzeczy i idziemy? Czy czekamy, aż przestanie padać?

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:15
-Chodźmy. Będziemy szli przez noc, ale chyba Ci to nie przeszkadza? Znamy już drogę, nie zgubimy się.- uśmiechnęłam się do niego i naciągnęłam na siebie luźną bluzę, która, choć nie mogłam tego wiedzieć, należała kiedyś do Desmonda (smiley ostatnio się z klasą pokłóciłam, kto jest seksowniejszy: Desmond w kombinezonie czy jacyśtam piłkarze. Przegrałam smiley). Spięłam mokre włosy w niesfornego koka na czubku głowy i zapukałam do "Henriego".
-Za 24 godziny znowu Cię wypuścimy!

Odwróciłam się na pięcie i nie czekając na Paula, wyszłam z bunkra w ciemną noc.

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:18
Paulo wyszedł z bunkra z dużym plecakiem, razem z kobietą mieli genialny plan...
- Jedenaście razy w lewo, piętnaście razy w prawo i jeszcze siedem razy w prawo. - powiedział zdradzając jej kod. Przemierzali ciemną dżunglę, brunet założył kaptur na głowę. - Nie lubię deszczu, a zwłaszcza tutaj na wyspie. Myślisz, że nasz hardkorowy plan wypali?

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:20
-Musi wypalić, wszak jesteśmy hardkorami.- uśmiechnęłam się, ale w mroku nie mógł tego widzieć. W ogóle same nasze sylwetki były ledwo dostrzegalne, nie mówiąc już o twarzach. -Twoja dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko, że wychodzisz ze mną w nocy?

Edytowane przez agusia dnia 22-10-2011 22:20
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:22
W międzyczasie u Hurleya:

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:24
- Przestała nią być, kiedy się ode mnie odwróciła. - odparł, nie chciał opowiadać nikomu o diamentach. Już wystarczył Sawyer, który i tak już nie żył. Nagle, po chwili znowu przestało padać. - Dziwna jest tutaj pogoda, nie mogę się doczekać, kiedy to zrobimy.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:26
Dziwne. Jeszcze dzisiaj wyglądali na parę.-pomyślałam sobie, ale nie skomentowałam tego głośno.
-Jak chcesz tam wejść? Sama tego nie dam rady zrobić.- powiedziałam.

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:30
- Będziemy mieli małe problemy, bo musimy najpierw wspiąć, a później pewne rzeczy załatać, ale na szczęście nie ma ich dużo, a później pomyślimy, co z tym dalej zrobić. - odpowiedział, odgarniając krzaki, które były przed nim.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:32
-Skąd mogę wiedzieć, że mogę Ci ufać?- zapytałam nagle. -To znaczy... Może to Ty jesteś innym i chcesz mi teraz zrobić krzywdę?

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-10-2011 22:35
- Gdybym był innym oznaczałoby to, że Nikki także nią jest... i co więcej, gdybym chciał zrobić tobie krzywdę zrobiłbym to przy niej, po to, aby mieć wymówkę, a ona potwierdziłaby twoją tragiczną śmierć. Nie jestem innym, zresztą mam część listy rozbitków i jest tam moje nazwisko jak i twoje. - powiedział z uśmiechem.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 22-10-2011 22:36
Locke zdjął plecak i rzucił go na ziemię (razem z dynamitem), po czym wskoczył do dołu pooglądac sobie trupy z bliska. Ten jest fajny. Ten coś ma. - wskazał na szkielet w stroju Dharmy. Z jego kieszeni wystawała jakaś kartka. Locke wyjął ją i rozłożył. Przedstawiała mapę, prawdopodobnie wyspy. W międzyczasie koza wyjęła laskę dynamitu z plecaka Johna i zaczęła ją konsumować. Nie minęła sekunda, gdy rozległ się potężny huk. Fragment kozy wylądował na ubraniu Toma. Locke wyszedł z dołu. Masz coś tutaj. - wskazał na kawałek mięsa zdobiący bluzę Friendlego.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 96 z 134 << < 93 94 95 96 97 98 99 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum