Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 09 2024 18:08:48 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:52:28
Otherwoman 1 day
mrOTHER 2 days
Lion 6 days
Lincoln 6 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
Michal19 weeks
chlaaron28 weeks
Diego30 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 78 z 94 << < 75 76 77 78 79 80 81 > >>
Autor RE: Kahana
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 22:57
Camila siedziała bardzo blisko brzegu, mocząc stopy w wodzie tak długo, aż skóra na palcach stała się pomarszczona jak u staruszki. Zapatrzyła się w linię horyzontu, pozwalając falom zamoczyć nogawki jej spodni jednak nie zwracała na to uwagi. Wcale nie miała zamiaru gdziekolwiek się udawać.
Spojrzała przez ramię na plażę, widząc siedzących obok siebie Claire i Oscara, kręcąc z niedowierzaniem głową. Wydało jej się skrajnie nawinym to jak blondynka łatwo wybaczyła Shelley'owi, ale postanowiła nie mówić tego głośno. Właściwie uznała że w ogóle przestanie się odzywać do kogokolwiek, skoro każda kolejna rozmowa przysparzała kolejnych osób, które jej nie lubiły. Jeżeli zachowa takie tempo, po prostu skończą jej się kandydaci na potencjalnych nieprzyjaciół.
Usłyszawszy głos Matta podniosła się niechętnie. Skrzywiła się czując jak mokre do kolan spodnie nieprzyjemnie oblepiają jej skórę i ruszyła w jego kierunku.
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 22:57
Oscar nie odbezpieczył teraz, gdyż uznał to za bezcelowe.
- Kto jeszcze dostanie broń? Mówiąc każdy masz na myśli każdego? Claire też? - patrzył na niego z uśmiechem, który sugerował mu, aby powiedział "Nie no, Claire raczej nie".
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 11-12-2011 23:01
- No tak, Claire też. - odpowiedziałem inaczej niż spodziewał się tego Oscar. - Lepiej mieć, niż później żałować się nie miało. - Ujrzałem jak podchodzi do nas Camila. - Ruszamy po Bena. - oznajmiłem na powitanie. - Mam nadzieję, że nie będzie okazji by go używać. - wyciągnąłem drugi pistolet i podałem kobiecie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:08
-Każdy dostanie broń?- spytałam, wyrastając obok Matta jak spod ziemi. Cała reszta spojrzała na mnie krzywo. Czyżby bali się, że wystrzelam wszystkich, gdy tylko dostanę pistolet? -Może ktoś przeprowadzić krótki kurs strzelania?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:09
Niepewnie złapała do ręki pistolet podany przez Matta. Wydał jej się dużo cięższy niż się spodziewała, dlatego mocniej zacisnęła rękę, przyglądając się mu przez moment z zainteresowaniem, ale też ze strachem. Myśl że jedno pociągnięcie za spust, jeden mały ruch palcem może kosztować kogoś życie sprawiła, że nie chciała trzymać pistoletu w dłoni ani chwili dłużej.
- Nie potrafię strzelać, więc myślę że i tak mi się nie przyda. - powiedziała w końcu, wyciągając broń w kierunku mężczyzny.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:09
Oscar uznał to za dziwny pomysł i już miał pytać, czy Aaron też dostanie, ale to by było jeszcze dziwniejsze pytanie. Odszedł kilkanaście metrów i odbezpieczył jednak broń. Wycelował dokładnie w jeden z dużych liści na drzewie, aby sprawdzić, czy w ogóle umie trafić. Strzelił. Oczywiście nie trafił.
- Ech... - jęknął, po czym wrócił do małej grupki jego towarzyszy.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:13
- A więc idziemy? Świetnie i tak już zwlekaliśmy. - wtrąciła się spoglądając na pozostałych. - Jaki jest plan?

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:14
Oscar na słowo "plan" zaśmiał się w duchu. Pewnie znowu nie ma żadnego planu, wszystko będzie dziełem przypadkowego przypadku, ale i tak im się uda. Chrząknął więc tylko i czekał na to, co inni mają do powiedzenia.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 11-12-2011 23:15
- W takim razie trzymaj się blisko mnie. Bo może być niebezpiecznie. - odpowiedziałem Camili i po chwili usłyszałem dawno zapomniany głos. Uniosłem w górę brwi i spojrzałem na Valerie. Odpowiedzią na zadane pytanie była wyciągnięta w stronę kobiety ręką z pistoletem. - Nie wiem czy taki kurs jest dobrym pomysłem. Lepiej nie zdradzać... - nie dokończyłem mówić, że to może nas zdemaskować gdy usłyszałem wystrzał z pistoletu. - ...że mamy broń. - dokończyłem jednak i spojrzałem wymownie na Shelley'a.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-12-2011 23:30
Sun usłyszała strzał i zatrzymała się momentalnie. Na wszelki wypadek wzięła do ręki spory kij, który przypominał pałę Mr. Eko. Mocno zaciskając na nim drobne palce, ruszyła w stronę odgłosu strzału. Po chwili ujrzała grupę ludzi. Opuściła kij, gdy uświadomiła sobie, że sa to ludzie z samolotu...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:35
Oscar tylko się wyszczerzył.
- To ruszamy? Czy czekamy jeszcze na coś lub kogoś?
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:41
Spojrzała z ukosa na Valerie, która właśnie do nich podeszła. Taka była niechętna wobec Widmore'a, a teraz posłusznie chwyta za broń i wyrusza na zleconą przez niego misję? Dopiero co uciekła Innym żeby dobrowolnie tam wrócić, i to po to by pojmać ich przywódcę? Uniosła wysoko brwi, jednak nie skomentowała tego. Po prostu nie potrafiła się kłócić, a tym zapewne skończyłaby się próba podjęcia dialogu z dziewczyną.
- Czekamy aż sformujemy się w szyk. - mruknęła w ramach odpowiedzi na pytania Oscara.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 11-12-2011 23:42
- Ruszamy. Nie ma na co czekać. - odrzekłem Oscarowi. Odniosłem się też do pytania Claire. - Plan jest taki by wrócić w komplecie z Benem. - domyślałem się jednak, że taka odpowiedź nie satysfakcjonuje blondynki. - Na początku idziemy razem, a za nami w odległości kilkudziesięciu metrów żołnierze. Gdy uda nam się doprowadzić do spotkania z Benem, oni wkroczą do akcji. Claire, może zostaniesz z Aaronem i zaczekasz tu? Camila, może nie ryzykuj? Arielle.... Valerie... - zwróciłem się do każdej z kobiet z tą samą propozycją.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:44
- Faktycznie, może mogłybyście zostać. Ale jak już, to wszystkie, żeby tworzyć sporą grupę. Ale jak wolicie - powiedział tuż po Paynie.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:46
-Lepiej, żebyśmy szli wszyscy. Jesteśmy ponoć grupą.- powiedziałam, nie mogąc jednak powstrzymać się od prychnięcia. Wszyscy spojrzeli na mnie krzywo, a ja machnęłam na nich ręką i wysunęłam się na przód gromady. Ciągle trzymałam w rękach pistolet, któremu teraz zaczęłam przyglądać się z uwagą. W głowie momentalnie zrodził się nowy plan, a pod nosem zakwitł niewielki uśmiech.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:49
- Z jednej strony boje się tam iść, ale zostawać sama też nie mam zamiaru. Może po prostu będe trzymała się z boku? - zapytała, próbując znaleźć jakieś wyjście z sytuacji. Nie chciała zbytnio widzieć się z Benem po ostatniej wizycie. Nagle z daleka dostrzegła znajomą twarz. - Sun?

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:49
- Chcę iść z wami. - oznajmiła stanowczo, nie argumentując swojego zdania. Nie wyobrażała sobie sytuacji w której zostaje na plaży i z nerwów odchodzi od zmysłów, nie wiedząc co się dzieje z resztą. Chciała jeszcze dodać coś w stylu "jak ma nam się coś stać, to niech się stanie wszystkim" ale stwierdziła że nie podniesie to i tak słabych morali w ich grupie.
- Claire, powinnaś zostać z Aaronem. To dla niego zbyt niebezpieczne. - zwróciła się do blondynki.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:51
- Tak, Claire, nie musisz przecież brać udziału w jakiejś ewentualnej strzelaninie, to byłoby... - ale urwał, bo Claire wypowiedziała słowo "słońce". Dopiero po chwili przypomniał sobie, że ktoś taki rzeczywiście kiedyś był na wyspie. Stała ta wietnamka w buszu i przypatrywała się im dziwnie.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-12-2011 23:56
Na ustach Sun pojawił się niewyraźny uśmiech, gdy zobaczyła swych dawnych towarzyszy. Myślałam, że nie żyjecie. - powiedziała, lecz trudno było stwierdzić, czy w tonie jej głosu pobrzmiewała ulga, czy zawód.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-12-2011 23:59
- Gdzie Ty byłaś cały czas? W lesie? Dwa miesiące? - pamiętał ją, kiedyś w Łabędziu gdy nikomu się nie chciało pozmywać, to poprosił Sun i zrobiła to.
Strona 78 z 94 << < 75 76 77 78 79 80 81 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum