Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:01:29 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 12
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:05:28
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 7 z 94 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Autor RE: Kahana
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:29
Ponieważ agusia z Aprilą nie chcą nic pisać Arielle już zrobiła te przepyszne omlety z warzywami, a Oscar właśnie je zjadał.
- Naprawdę masz talent - przyznał rudowłosej kobiecie z obfitym biustem talentem kulinarnym.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:31
Pocałunek przywołał wspomnienia. Camila nawet nie dosłyszała pytania Matta. Tym razem to ona go pocałowała, gładząc dłońmi jego włosy i przeczesując je palcami. Niechętnie oderwała wargi od jego ust. Patrzyła na jego twarz, nie wierząc w swoje szczęście. Czuła jakby czas się cofnął, wymazując z pamięci chwile, o których chcieliby zapomnieć, i właściwie prawie zapomniała.
- Nie masz pojęcia jak mi Ciebie brakowało. - wyszeptała, po czym niespodziewanie pociągnęła zaskoczonego mężczyznę tak, że zmienili pozycję na leżącą. Być może mógł odebrać ten gest inaczej, ale na tym etapie chciała się zatrzymać. Wtuliła głowę w jego pierś i czuła wszechogarniający ją spokój.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:33
Rozkroiłam omlet na kawałki i odrzuciłam nóż w bok, wpychając sobie jedzenie do buzi. W przerwie między żuciem a żuciem wyciągnęłam z kieszeni pomięty magazyn i rzuciłam nim przed oczy Jasona Oscara bez słowa.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:37
Oscar spojrzał na magazyn dostarczony przez Charlize Theron Valerie i zerknął na niego. Głosił on: Samolot 815 odnaleziony pod wodą. Policja zajmuje się identyfikacją ponad trzystu zwłok, które znajdowały się na pokładzie!"
- No faktycznie dziwne. Robić główny nagłówek różową czcionką? - mruknął do kobiet i jadł dalej omleta.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:39
Przewróciłam oczami i przełknęłam.
-Pojebany...- skomentowałam tylko cicho i konsumowałam dalej.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:40
- O co Ci chodzi? - spytał ją i zerknął jeszcze raz na główną stronę. Lot 815? Brzmi znajomo. Zaraz... - Z lotem 815 kojarzy mi się tylko nasz lot, nasz samolot. Jaki to ma związek z tym wrakiem w morzu?
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:42
Nie odzywała się tylko spojrzała najpierw na Oscara, a później na Valerie, po czym wzięła gazetę do ręki i nie zdziwiła jej różowa czcionka tylko tekst...

Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 00:47
-Artykuł na stronie 8.- mruknęłam tylko i przełknęłam pieczarkę, która niespodziewanie zawieruszyła mi się pod językiem. Oscar otworzył gazetę, rozprostował stronę i zaczął czytać na głos:
-22 września dla wielu osób nie był dniem normalnym. Ponad trzysta osób wsiadło na pokład samolotu, by już nigdy z niego nie wyjść. Ten lot był felerny. Młodzi, starzy, biali i czarni siedzieli obok siebie przez kilka godzin i zginęli daleko od swoich rodzin. Samolot rozbił się i wpadł do oceanu. Wrak odnaleziono z dniem trzynastego października na dnie oceanu. Nikt nie przeżył.
Oscar przez moment wpatrywał się w zdjęcia zmasakrowanych przez ciśnienie topielców.
-Dalej nie rozumiesz? Komuś bardzo zależy na tym, by świat myślał, że nie żyjemy.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 20-11-2011 00:48
W tym momencie niczego więcej mi nie było potrzeba. Świadomość, że uczucie, którym się darzy drugą osobę jest odwzajemnione, dawało niezwykłe poczucie bezpieczeństwa i szczęścia. Jeszcze kilka godzin temu ciężko mi było uwierzyć, że będę się jeszcze kiedyś czuł tak beztrosko jak teraz. To, że znajdujemy się na frachtowcu pełnym broni i żołnierzy zarządzanych przez Widmore'a zostało za drzwiami kajuty. Teraz liczyło się dla mnie coś zupełnie innego. Jedyne co mnie interesowało to to, żeby spędzić trochę czasu z ukochaną osobą. Pocałowałem Camilę w głowę i lekko przymknąłem oczy, oddychając spokojnie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:00
Oscar po przeczytaniu siedział chwilę z otwartą buzią.
- Trudno to rozumieć... Mam na myśli... Czekaj... Czyli według Ciebie ktoś wrzucił niepostrzeżenie do oceanu identyczny samolot do naszego z trzema setkami ciał w środku? Jak można w ogóle wpaść na taki pomysł? To jest... chore... - powiedział, nagle zniknął jego apetyt. - Nie wiem co o tym myśleć, ale magazyn chyba jest autentyczny, więc naprawdę ktoś to zrobił... A kto i z jakiego powodu, tego tak szybko się nie dowiemy.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:01
Camila poczuła jak zaczynają ciążyć jej powieki i nawet nie starała się walczyć z tym uczuciem. Dawno nie czuła się tak bezpiecznie jak w tej chwili, leżąc obok Matta. Cisza pomiędzy nimi była tak wymowna, że nic ani nikt nie byłby w stanie jej przekrzyczeć. Z przymkniętymi oczami, tuż przed zaśnięciem zdążyła wyszeptać tylko jedno zdanie.
- Kocham Cię. - wyznała, i chwilę później już spała, nie odnotowując nawet że odkąd się poznali powiedziała to po raz pierwszy.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:01
- Skoro Chalres miał to pismo na swoim statku, szukał nas... to coś chyba może o tym wiedzieć? - wtrąciła się do rozmowy nie wiedząc, czy nawet może.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:03
- Może wie, a może nie wie - wyjaśnił sprawę Oscar, teraz wszystko było jasne.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:05
- Więc może warto go zapytać, przy najbliższej okazji? Może coś wyjaśni. Zresztą pamiętam, że jak się z nim kontaktowałam to mówiłam, że jesteśmy rozbitkami lotu Oceanic 815, więc na pewno coś wie. - rzekła wzruszając ramionami.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:07
-A może...- pokręciłam głową. -Może to głupie, ale co, jeśli to on? Wysłał taką ekspedycję naukową tylko w celu znalezienia Bena? Serio?...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:09
- Ale w jakim celu ratowałby nas...? - spytała, a po chwili dodała. - Matt nas tutaj sprowadził, więc raczej nie może mieć złych intencji. Chyba.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:11
-Tak samo myślałam o nim, gdy go poznałam.- podniosłam się i zaczęłam krążyć wokół stołu. -Nie ufam mu. Jest pojebańcem, który wystawił nasze życie do wiatru. Pozwolił, byśmy patrzyli, jak umierają nasi ludzie. Jestem mu wdzięczna. Ale dalej mu nie ufam. Może przyprowadzenie nas tutaj to po prostu część ich planu?

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:13
OScar nie wiedział co ma myśleć o tym. Rozmawiał z nim dziś, wydawał mu się być porządnym człowiekiem, chociaż ogarnęło go przecież dziwne uczucie, poszło z nim tak łatwo, nawet się nie targował...

- Tak, może - zabrał głos co do Matta. - Nie jestem pewien, czy Innym można przestać być. Może Arielle do dziś gra swoją rolę? - spytał, bo ta akurat miała nagły napad głuchoty i nie usłyszała tego co mówi Oscar.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:14
- Czekaj, czekaj... próbujesz przez to powiedzieć, że Charles okłamał Matta, że zabierze nas do domu? Do tego zmierzasz? - spytała, wydawało jej się to trochę nierealne, ale może jednak? Przecież teraz już wszystko jest możliwe, skoro Dym lata po wyspie, to czemu to nie miało być prawdą.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-11-2011 01:20
Wzruszyłam ramionami.
-Chcę powiedzieć, że sama już nie wiem, do czego zmierzam. Może to wszystko jest tylko naszym chorym snem? Jakąś dziwną paran....- złapałam się nagle za usta i wybiegłam z kuchni. Nie zdążyłam jednak zajść dalej, niż za róg i zwymiotowałam na podłogę w korytarzu.

Strona 7 z 94 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum