Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:42:23 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:38:46
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 59 z 134 << < 56 57 58 59 60 61 62 > >>
Autor RE: Rozbitkowie
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:26
-John to już stary człowiek, tacy jako oni potrzebują więcej godzin do spania - Tom próbował bronić Johna, łysy chciał się wyspać pewnie przed poszukiwaniem zagubionych rozbitków. -Jeśli tak bardzo chcesz to możemy już zacząć szukać sami, Locke na pewno nas znajdzie po tropach jak się w końcu obudzi. Co powiesz na to? - pomysł samotnej wędrówki z Oscarem bardzo mu się podobał, mogliby się lepiej poznać. Tom zjadł kilka owoców oraz zabrał butelkę wody, którą miał śpiący John.

Edytowane przez Furfon dnia 18-10-2011 18:27
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:30
Oscar zaczął trochę obawiać się Toma... Wprawdzie John pewnie nie był wcale lepszy, ale może przynajmniej nie był zboczony.
- Ja tam wolę poczekać na Locke'a i iść od razu w dobrym kierunku - odpowiedział wymijająco, pijąc sobie sok pomarańczowy z kartonu.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:33
-Okej, to poczekamy razem - Tom nie rozumiał nadal niechęci Shelley'a wobec jego osoby. Myślał, że jest po prostu trochę wstydliwy. -Może coś porobimy w czasie czekania na Johna? Masz jakiś pomysł? -patrzył na niego z nadzieją zadając te pytanie, nudziło go tak bezczynne czekanie.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:34
- Nie, ja po prostu mogę czekać. Nie nudzę się - teraz udawał, że bawił się trawą i sprawia mu to wielką frajdę.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 18-10-2011 18:35
Stałem obok słuchając rozmowy Paula z jakąś kobietą... Po chwili wszedłem do bunkra i ruszyłem do kuchni, by napić się wody.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:38
Tom obserwował uważnie zabawę Oscara trawą. Uśmiechał się przy tym. Czy go to podnieca? Czy on mi coś sugeruje? Nie potrafił sam sobie odpowiedzieć na te pytania,w związku z czym nadal milczał i gapił się na Oscara.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 18:59
Bernard był zły że nikt nie zwraca uwagi na to że ten dewiant Tom jest Innym. Jakoś nie mógł ogarnąć tego jak ci, ciężko doświadczeni przez los i tych porywaczy i morderców ludzie mogli obcować z takimi osobami jak Tom. Uspokoił się więc na razie ale już czekał na moment aż będzie się mógł uwolnić od tego złego człowieka.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:18
Zdecydowała, że nie wróci do bunkra. W chwili obecnej bardzo tego żałowała, ale pokrzepiała ją myśl, że musi znaleźć Boone'a. Matt niewiele ją obchodził, póki nie będzie pewna, że jej brat jest cały.
Jej strach powrócił, gdy okazało się, że odnaleziono Walta, a miejsce pobytu Carlyle'a, jest wciąż nieznane.
Noc w dżungli bardzo ją wyczerpała, miała coraz bardziej dość tego miejsca, może powinna wrócić do Łabędzia z Maią i resztą?...

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:24
Tori również wróciła do bunkra, była zmęczona marszem, a skoro większość osób nie była zaginiona to nic po niej w dżungli. Tylko co z Boonem? Dziewczyna miała nadzieję, że jest on z Mattem, ale gdy spotkała go w Łabędziu przestraszyła się lekko. Na pewno nic mu nie jest.

/// dokładniej rzecz biorąc to na Plaży była lista pasażerów, ale Inni dorwali się do niej pierwsi smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:24
W Łabędziu nic się nie działo, więc postanowiła poczytać jakąś książkę fantasy. Nic takiego nie znalazła. W koncu zdecydowała sie na biografie Fryderyka Chopina - jakiegoś polskiego kompozytora.
Frank Moore
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:27
Frank siedział przed komputerem i zaczął płakać. Było to spowodowane przez wszystkie myśli, które tłoczyły mu się do głowy: o jego samotności, o braku potomka, a zaginięciu Toma. Gdzie jest Tom?

Ekwipunek: wazelina
Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:28
Wróciła do Łabędzia, Walt się znalazł, a przygoda z tą murzynką i niedźwiedziem obrzydziła jej dżunglę na jakiś czas.
Szła przez bunkier szukając wzrokiem Paula, minęła czytającą Madeline. Podeszła do Claire, która rozmawiała z Maią i tą nową, której jeszcze nie poznała.
- Hej, widziała któraś z was Paula? - Spytała wędrując wzrokiem od jednej, do drugiej.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:31
Siedziałam skulona w kącie okrągłego pokoju, wpatrując się jak zahipnotyzowana w licznik. Co minutę liczba spadała o jedną w dół, wydając przy tym cichy dźwięk kliknięcia. Nagle ktoś wszedł do pomieszczenia. Był to ten sam mężczyzna, który wczoraj prosił mnie o namówienie Claire do ściągnięcia pokarmu. Nie zauważył mnie. Gdy zaczął płakać, po ciele przeszedł mnie dreszcz. Czyżby komuś coś się stało?
-Hej...- nie pamiętałam jego imienia. Podniosłam się z mojego siedzenia i podeszłam do niego, kładąc mu niepewnie rękę na pochylonym nad stołem karku. -Wszystko w porządku?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:34
/Zazwyczaj jest takie coś jak kopia listy pasażerów. smiley Domyślam się, że to nie po waszej myśli, ale teraz już wiecie, co ja przeżywałam w dwóch mp. smiley W tym jednym z agą, której wielokrotnie ktoś niszczył fabułę, coś zaplanowanego i wyjaśnionego wcześniej./

Edytowane przez April dnia 18-10-2011 19:36
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:42
Tymczasem John dalej spał. Jednocześnie nie miał ochoty iść na poszukiwania z Tomem. I zbliżał się kolejny jebany wieczór. Spakował się więc potajemnie i poszedł w las sam, właściwie nie wiedział w jakim celu, zadecydował impuls. Tom go nie zauważył. Szedł i szukał dwóch mężczyzn, miał bardzo "wielkie" szanse, że ich zaraz znajdzie.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 18-10-2011 19:45
- Jest na zewnątrz... chyba - zwróciłem uwagę na płaczącego Franka. Było to dosyć dziwne, ale postanowiłem nie zaprzątać sobie tym głowy. Dopiłem resztkę wody, którą jeszcze miałem w szklance, po czym wyszedłem na zewnątrz, by się przewietrzyć...

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:57
Camila wstała z łózka i przeciągnęła się. Kiedy Matt zaginął, koncentrowała całe swoje siły życiowe na tym by się odnalazł. Odkąd wrócił, czuła się spokojna - jakby to, że mimo spotkania z Czarnym Dymem przeżył było dowodem na to, że nic im się na wyspie nie może przytrafić. Przechadzała się po bunkrze, chcąc jakby na nowo wchłonąć w społeczność, którą niewątpliwie stworzyli i od której izolowała się przez ostatnie parę dni.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:57
Madeline stwierdziła, ze ma dosyć czytania. Odłożyła więc lekturę i zaczęła rysować na kartce.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:59
Zajęta swoimi myślami Shannon, nie spostrzegła jak Oscar ich opuszcza, prawdopodobnie ostatnia normalna osoba, zostawiła ją z nimi... jak mógł!
No, została jeszcze Arielle... chociaż pewnie i ona wkrótce ich opuści i zostawi Shannon totalnie samą.
- Gdzie jest Oscar? - Powiedziała coraz bardziej poirytowana całą sytuacją. Pewnie sobie wrócił do bunkra, też by to zrobiła, gdyby tylko znała drogę. - Jesteście beznadziejni... mamy szukać Boone'a, a ten... ten... - Wskazała na Locke'a. - ...stary pryk śpi sobie w najlepsze... - Prychnęła. Nie miała zamiaru udawać przed nimi miłej, była zbyt rozeźlona.

Edytowane przez shan dnia 18-10-2011 20:02
Frank Moore
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-10-2011 19:59
// nie no w porządku jest wszystko, niech Paulo robi co chce. Ja odpowiadałem tylko na pytanie Flaka z poprzedniej strony smiley

Mężczyzna wytarł łzy w rękaw i popatrzył na Valerie pełnym żalu spojrzeniem.
- A wygląda jakby było dobrze?

Ekwipunek: wazelina
Strona 59 z 134 << < 56 57 58 59 60 61 62 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum