Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:45:33 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:41:57
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 57 z 132 << < 54 55 56 57 58 59 60 > >>
Autor RE: Barakowcy
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 20:53
- Tak. - odpowiedziałem Camilli. - Znaczy kursuję pomiędzy stacjami. - dodałem i zjadłem do końca jedzenie z talerza. - Nie sprzedaję, przynajmniej nie do tej pory. Po prostu udostępniam. - podniosłem wzrok znad naleśnika i popatrzyłem na zdziwioną Valerie. - Dalej zainteresowana?
Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 20:57
-Trawa za darmo? To jakieś takie... zbyt proste?- uniosłam brwi ze zdziwieniem. Tylko jedną z nich było widać, bo druga ukrywała się za firaną opadającej grzywki. -A w dżungli jest heroina, wiedziałeś o tym? Raj dla narkomanów, darmowe dragi dla wszystkich... Co za miejsce!- westchnęłam.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:00
- Całe życie spędziłeś na wyspie? To znaczy chcesz powiedzieć, że się tutaj urodziłeś?- zapytała zdziwiona. - Nie chciałeś nigdy jej opuścić i poznać życie poza tym miejscem?

Edytowane przez mremka dnia 05-11-2011 21:00
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:03
- Jasne że chciałem. Tylko to wszystko nie jest takie proste i kolorowe, jak może się wydawać. - westchnąłem ciężko i przeniosłem wzrok na Vallie. - No tak, mamy wszystko. Muszę tylko uważać na wyższych rangą, bo znowu mnie przeniosą. Jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. Wyhodowanie zajmuje trochę czasu, a ja mam od razu, i naprawdę sporo.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:08
-Twoi rodzice są tutaj również?- spytałam z zainteresowaniem, podciągając kolana pod brodę i kładąc się na nich podbródkiem. Mimo że naleśniki już dawno zniknęły z talerza, ciągle siedzieliśmy i rozmawialiśmy.
-Byłeś kiedykolwiek poza wyspą?

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:13
- No są, ale nie bardzo wiem, gdzie. - powiedziałem zmieszany. Inni wychowywali dzieci nieco po spartańsku, często przedkładali dobro Wyspy nad dobro rodziny. - Nie byłem w życiu. Ale to nie tak, że nic nie wiem na temat świata. Uczą tu.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:14
Camila nie potrafiła sobie wyobrazić sytuacji w której był Tony. Całe dzieciństwo i młodość tylko w tym miejscu, między dzikimi zaroślami tropikalnej dżungli. Gdzie chodził do szkoły? Czy miał w ogóle jakichś kolegów z podwórka, przyjaciela z ławki, dziewczynę? Wpatrywała się w niego ze sporym zainteresowaniem.
- Czemu się godzisz na mieszkanie tutaj? - zapytała całkiem logicznie.

Edytowane przez mremka dnia 05-11-2011 21:15
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:17
-Więc nie wiesz, jak to jest wyjść w środku nocy na ulicę pełną nieznajomych? Jak to jest biec na tramwaj, albo zjeść hamburgera za dolara pięćdziesiąt w budce w parku? Boże! Przecież Ty nawet nie byłeś nigdy na porządnej imprezie!- westchnęłam. Uświadomiłam sobie, że wymieniłam właśnie coś, do czego już nigdy być może nie wrócę. -Zapalmy razem kiedyś.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:20
- No, w sumie to tak. Nie robiłem żadnej z tych rzeczy. Odbija to się trochę na psychice, nie powiem. Nie mam innego wyjścia, stąd nie ma powrotu. - powiedziałem, po czym otworzyłem torbę i wyjąłem z niej trzy skręty. Położyłem je na stole i przesunąłem w ich stronę. - Proszę bardzo, drogie panie.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:21
Nagle do pomieszczenia gdzie byli Valerie, Camila i jakiś nieznajomy wparował Bernard i z wzrokiem w nią wbitym zapytał: Moja droga, nie zapomniałaś o czymś czasem?

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:22
Tymczasem Oscar był w sali rekreacyjnej i grał w snookera sam ze sobą.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:25
Camila nie zdążyła nawet przyjąć prezentu od Anthony'ego kiedy w pomieszczeniu pojawił się Bernard. Szybko wstała od stołu i wyszła z nim przed domek, zostawiając Tony'ego i Valerie samych. Nie mogła uwierzyć że w ogóle o tym zapomniała i chciała jak najszybciej sprawdzić dokąd wiedzie tunel.
- Właśnie chciałam o tym pogadać z Vallie, ale ten chłopak jest jednym z Innym, a nie chcemy chyba ogłosić naszego planu wszem i wobec. - zwróciła się do mężczyzny, przymykając drzwi.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:25
Wzięłam skręta w rękę i przez chwilę obracałam go w palcach. Idealnie skręcony, z wbitym już filtrem; co prawda zamiast bletki była jakaś prowizoryczna bibułka, ale zawsze coś. Przyłożyłam jointa do nosa i mocno powąchałam, uśmiechając się na znajomy, słodkawy zapach. Zanim jednak zdążyłam włożyć skręta między zęby i odpalić, do środka domku wparował Bernard.
-Co jest, stary pryczku?- spytałam go, odchylając się na krześle jak w gimnazjum, by lepiej go widzieć. EDIT: szybko jednak wyszedł z Camilą, więc wzruszyłam ramionami.
-Masz ogień?

Edytowane przez agusia dnia 05-11-2011 21:26
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:28
Bernard zaskoczony tym że Camila była tak beztroska w takiej sytuacji spojrzał tylko na nią srogo po czym wrócił do pomieszczenia gdzie byli Valerie i ten Inny. Po chwili bez ceregieli zabrał chłopakowi wszystkie skręty które miał przy sobie i ten co miała Valerie mówiąc: Palenie tego świństwa jest złe! - po czym złapał Valerie za rękę i wyprowadził ją z sali mówiąc gdy już doszli do miejsca gdzie stała Camila: Musimy uciekać a nie palić skręty. Zbierajcie zapasy i idziemy do tunelu!

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:30
/adi smiley

Camila nie zdążyła jakkolwiek zareagować, bo dosłownie chwilę później Bernard zjawił się z zaskoczoną Valerie, szarpiąc ją za rękę. Nie wyglądało na to by miał zamiar jej cokolwiek wytłumaczyć, dlatego Camila uznała że to jej zadanie.
- Wczoraj Bernard pokazał mi jedno miejsce, kawałek stąd. - wykonała ruch głową wskazując dokąd poprzedniego dnia została przez niego zaprowadzona. - Wygląda to na jakiś tunel. Chciał iść tam od razu, w środku nocy ale stwierdziłam że lepiej się jakoś do tego przygotować. On chyba jest innego zdania. - westchnęła, przewracając oczami.

Edytowane przez mremka dnia 05-11-2011 21:36
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:38
- Jasne. - wyciągnąłem natychmiast zapalniczkę i odpaliłem Vallie, a potem sobie skręta. Po chwili siedzieliśmy już oboje lekko zdezorientowani, delikatnie rozluźnieni, co działało na naszą korzyść w obecnej sytuacji. - Dobra, teraz Ty coś o sobie opowiedz. Jak to się stało, że poleciałaś Oceanic 815?

Wkurwiłem się, bo ten stary pryk zabrał mi torbę. Poszedłem za całą trójką, po czym kiedy do nich dotarłem, obezwładniłem go w okamgnieniu. - Nigdy więcej tego nie rób. - warknąłem. - I kto tutaj jest agresywny? - rzuciłem do Vallie na odchodne, po czym wyszedłem z budynku, trzaskając drzwiami.
Edytowane przez panda dnia 05-11-2011 21:42
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:44
-Naprawdę myślicie, że tego typu tunele nie będą w żaden sposób pilnowane?- warknęłam wściekła, wyrywając się z uścisku Berna.

Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:47
Nikki kręciła się bez celu po domku. Ostatnimi czasy kompletnie odizolowała się od reszty, nawet od Mai, z którą dzieliła dom.
Postanowiła, że upiecze ciasteczka, by zając sobie czymś ręce... ciekawe czy mają tu foremki w kształcie diamentów... właśnie, jej skarb... gdzie on się podziewa.. gdzie są jej kochane diamenciki?! Paula też nie widziała, trudno.
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:48
Paulo także od jakiegoś czasu czuł się odizolowany od wszystkich. Nikt go nie widział, nikt z nim nie rozmawiał. Nie wiedział nawet, gdzie jest Nikki, a to już najwyższa pora spotkać się z nią. Zaczepił Maię, która wskazała mu numer chatki. Udał się tam i zapukał.

Ekwipunek: kluski, mięso, jaja
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-11-2011 21:50
Bernard stał sobie spokojnie gdy ten idiota Inny go pobił. Po chwili zwrócił się do Valerii i Camili: Widzicie jak nas traktują. Musimy uciekać bo lada dzień zaczną na nas robić jakieś testy czy inne gówna. Trzeba uciekać póki czas. Co do zaś pilnowania tych tuneli to kamer tam na pewno nie ma bo w pomieszczeniu monitoringu już byłem. Za to są w naszych domach. Trzeba uciekać dopóki nas nie pozamykają. Wolę niepewny tunel niż tkwienie tutaj.

Strona 57 z 132 << < 54 55 56 57 58 59 60 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum