Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:07:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:04:12
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | WYSPA
Strona 6 z 132 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: Barakowcy
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:12
- Nic nie jest w porządku... - Rzuciłam do Elodie. - Jestem całkiem sama, nie wiem co z Boonem... i jeszcze ta... wywłowka... - Szepnęła patrząc nienawistnie na plecy Tori. - Eh... bardzo się boję, nie ufam im, wystarczy, że pomyślę o Ethanie, to jego ludzie...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:14
-Najlepiej by było jeśli zamkniesz paszczę i przestaniesz do mnie mówić.
Tori wiedziała, że nie powinna tak traktować rekrutów, ale Tom przecież nie był jednym z nich. Nie mogła się jednak powstrzymać - tak bardzo nim gardziła.
- Jesteśmy na miejscu.
Waszym oczom ukazała się duża stacja o nazwie Hydra. Z boku widzieliście klatki jak w ZOO.
- Zapraszam do środka.
Dziewczyna wprowadziła Was do wnętrza budynku, a następnie do pomieszczenia, gdzie znajdował się telewizor. Obecnie na ekranie widać było jakieś pomieszczenie, w którym przy przeciwległych ścianach znajdowały się duże, dziwne przedmioty, mogące się kojarzyć z głośnikami lub jakimiś turbinami.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:15
Robić dzieci? Oscar nie miał pojęcia o co chodzi, ale na pewno nie będzie chciał robić z nikim dzieci, gdy Claire jest w jego głowie... Szedł dalej.smiley

Szedł dalej i doszedł tam gdze inni.smiley
Edytowane przez Lion dnia 24-10-2011 20:16
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:21
-Wydaje mi się, że jedynie nas wyprowadzili z Łabędzia. Resztę zostawili w spokoju, więc myślę, że Boone jest bezpieczny.- posłałam jej dosyć krzywy uśmiech, który miał na celu podniesienie jej na duchu. Nie wyszło to chyba przekonująco.-Nikt im nie ufa. Teraz nie możemy już ufać nikomu. Sama widziałaś jak osoby, które dotąd wydawały się szczere okazywały się Innymi. Ufać możemy jedynie osobom, z którymi mieliśmy wcześniej styczność w samolocie. Ciebie widziałam na lotnisku.- dodałam, nie wspominając o tym, że wówczas marudziła swojemu bratu.-Oni bezkarnie nas mordują, porywają, traktują jak zabawki. Ale czego od nas chca?- mowilam, bezwiednie wchodzac do budynku, a potem do pomieszczenia w ktorym znajdowal sie wlaczany telewizor.-Co to ma byc?

/ ide na jakies 45 minutsmiley
Edytowane przez Andzia dnia 24-10-2011 20:22
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:24
Tori odwróciła się do Elodie.
- Miło, że pytasz. Pozwólcie, że zaczniemy przedstawienie.
Dziewczyna wyjęła krótkofalówkę.
- Wprowadzić obiekt badawczy numer 15.
Na ekranie pojawiło się dwóch rosłych facetów, którzy wprowadzili do pomieszczenia jakaś rozczochraną kobietę, którą niektórzy mogli kojarzyć jako Danielle. Faceci wyszli w pośpiechu, a Francuzka się rozglądała. Nagle w pomieszczeniu dziwne urządzenia uruchomiły się, słychać było hałas. Kobieta była zdezorientowana, a telewizor wypełnił się tylko białym blaskiem. Gdy wszystko się uspokoiło martwa kobieta leżała w pomieszczeniu w kałuży krwi.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 24-10-2011 20:25
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:27
- Co to ma być!? - zawołał Oscar zaskoczony
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:29
- A ja cię nie widziałam... - Wtedy coś sobie uświadomiła. - ..pewnie gdzieś zaginęłaś w tym tłumie. - Nie może ufać nikomu, prócz Boone'owi, Waltowi i Tomowi, tylko ich widziała w samolocie. A jak Elodie jest kolejnym szpiegiem? Może to jakiś następny plan Innych, może ujawnienie się Arielle to tylko element układanki.
Jej rozmyślania, przerwał pokaz, jaki miała okazję oglądać.
Shannon krzyknęła przeraźliwie i zatykając usta dłońmi, zaczęła cicho płakać.
- Nie, nie... to nie dzieje się naprawdę. - Mówiła pod nosem.

Edytowane przez shan dnia 24-10-2011 20:31
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:31
- Co Cię to obchodzi? Lepiej licz głosy w ankiecie, a jak nie to wylądujesz tam.

- To jeden z eksperymentów naukowych prowadzonych przez nas na wyspie.
Kobieta ponownie uniosła krótkofalówkę i poprosiła o obiekt numer 16. Tym razem w pomieszczeniu znalazł się Karl. Po całym procesie chłopak jednak przeżył, krzyczał przeraźliwie i krwawił, a jego ciało wyglądało na poparzone. Inni wyprowadzili go z pomieszczenia.
- Jak widać efekty są dość różne, ale oba obiekty nie zaliczyły próby.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:32
Maia szła wraz z innymi i otoczona przez Innych, nie bardzo przejmując się wszystkim dookoła. W jakiś sposób otrząsnęła się z myśli o zdradzie Danes i zastanawiała się co ją czeka i co szykują Inni. W drodze do przystani Arielle powiedziała, że po Innych można się spodziewać wszystkiego i Maia zastanawiała się czy rudowłosa mówiła to na serio, wiedząc do czego są zdolni jej "przyjaciele" czy po prostu rzuciła te słowa na wiatr nie myśląc wiele. Tori wprowadziła ich do jakiegoś pomieszczenia, gdzie znajdował się telewizor. Po chwili na jego ekranie pojawiło się coś dziwnego.
- Co to ma być? - powtórzyła jako trzecia przerażona tym co zobaczyła, choć Tori już odpowiedziała na to pytanie smiley.
Edytowane przez Ala dnia 24-10-2011 20:34
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:39
- Po co nam to pokazałaś? - Oscar spytał
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:43
- No cóż. Jakby to powiedzieć...
Tori skinęła na swych Innych, którzy złapali Oscara pod ramiona.
- Ty jesteś obiektem numer 17, miło chyba wiedzieć co Cię czeka.
Mężczyźni wyprowadzili Oscara i zanieśli go do pomieszczenia. Shelley zauważył, że wszystko znajduje się w niedużej drewnianej budzie.
- Chcę Wam tylko powiedzieć, że to jego kara za nieposłuszeństwo.
Gdy Oscar był już samotnie w środku maszyna została uruchomiona, a gdy ją wyłączono, dało się zaobserwować, że efekt był taki sam jak w przypadku Karla.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:44
Zaczęłam piszczeć i histeryzować kiedy torturowano Karla, nie mogłam na to patrzeć łzy spływały po moich policzkach -Ty suko, jak mogłaś!! -wykrzyczałam rzucając się na Tori i starając się zrobić jej krzywdę.

wahetever, Alex rzuciła się na Tori po tym jak nakazała torturować Oscara

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 24-10-2011 20:46
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:46
Tori uderzyła Alex karabinem w żebra.
- Rozumiem, że mamy obiekt numer 18.
Bluefield uśmiechnęła się chytrze.
- Albo Ciebie zostawimy sobie na jutro. Będzie lepsza zabawa.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:47
Maia patrzyła na wszystko zaszokowana i przerażona jednocześnie. I oni nazywają siebie dobrymi ludźmi?! - pomyślała, zastanawiając się dlaczego to robią. - Jaki mają w tym cel?!
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:48
- Jesteście chorzy... - Wyszeptała, ale na szczęście zamieszanie spowodowane przez dziewczynkę z brzydkimi włosami, spowodowało, że nikt tego nie usłyszał.
Oparła się o ścianę i ciężko dysząc, wciąż nie mogła uwierzyć, w to co widziała.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:49
Oscar więc krzyczał przeraźliwie i krwawił, a wkrótce stracił przytomność. smiley
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:51
Miałem za paskiem pistolet, ale nie był mi zbytnio potrzebny. Ojciec zawsze to wyśmiewał, ale bałem się go używać. Nic dziwnego - wszyscy mówili, że trzymano mnie pod kloszem, kiedy inni w moim wieku uczyli się żyć w dżungli. Gwiżdżąc pod nosem, z rękami w kieszeniach, jak zwykle rozkojarzony, szedłem sobie korytarzem, kiedy nagle usłyszałem krzyki. Zrobiłem parę kroków do tyłu i natychmiast wpadłem do pokoju. Zamiast jak prawdziwy facet, ogarnąć sytuację, podszedłem do Alex. Nie widziałem jej dobre dwa lata, a kiedyś spędzaliśmy ze sobą całe dnie. Była dla mnie jak siostra, której nigdy nie miałem. Podniosłem ją, bo upadła od uderzenia. - Ben wyznaczył mnie jako rezerwowego do pilnowania, miał rację. - burknąłem w stronę Tori i szepnąłem do brunetki: - Alex, pamiętasz mnie jeszcze? Nic Ci nie jest?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:56
Złapałam się za żebro i zaczęłam piszczeć z bólu. Prawdopodobnie miałam złamane żebro, wydawałam z siebie cisze jęki, a po moich policzkach nadal spływały gorące łzy, może nie przez ból fizyczny, ale cierpiałam z powodu Karla. W tym samym czasie też podszedł do mnie.. Nie kto inny jak Anthony! Jak tyko pomógł mi wstać mimo bólu ścisnęłam go jak najmocniej wypowiadając po cichu jego imię. -Anthony..-wychrypiałam ścierając łzy -Torturowali Karla, na rozkaz Tori, słuchaj w co oni się bawią? Nie podoba mi się to -złapałam go za dłoń i ścisnęłam ukazując tym samym swoje przerażenie. -Boję się, bardzo. Tony, tak dawno Cię nie widziałam! Tak dawno się nie widzieliśmy!

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 20:58
- Że tak powiem: zamknijcie się. Każde kolejne słowo przybliża Was do stania się obiektami numer 18, 19 itd.
Tori wzięła pilota i wyłączyła telewizor.
- Idziemy dalej! Wycieczka nadal trwa!
Dziewczyna zaprowadziła wszystkich do dużego pomieszczenia na końcu korytarza, znajdowało się tam mnóstwo materacy. Na jednym z nich leżał ranny Oscar, a obok niego leżała apteczka.
- Dziś przenocujecie tutaj, ale mam dla Was kilka ogłoszeń! Po pierwsze macie opatrzyć tego niby tenisistę. Po drugie chcę powiedzieć, iż mamy 99% pewność, że Walt będzie obiektem, który zaliczy eksperyment. Jutro wykonamy na nim ten proces. Jeśli będziecie stawiać opór, zabijemy kogoś. Walt, chyba nie chcesz, żeby przez Ciebie zginęła na przykład Twoja przyjaciółka? Chyba lubisz panią Shannon. Po trzecie: do jutra musicie wybrać z pośród siebie jedną kobietę do innego eksperymentu. Dajemy Wam wybór. Jeśli nie wybierzecie nikogo, czekają na Was konsekwencję. Oscar może nie przeżyć drugiego testu... Po czwarte: jutro czeka Was więcej atrakcji. Elodie, będziemy liczyć na Twoje umiejętności. Aha, właśnie, jej nie możecie wybrać. Po piąte i chyba ostatnie: John, uważamy, że z obecnej tu grupy najlepiej nadajesz się na jednego z nas. Dajemy Ci czas do namysłu. Jutro powiesz nam czy chcesz już byś Innym.
Dziewczyna obróciła się na pięcie i ruszyła do wyjścia. Wszyscy Inni również wychodzili.
- Arielle, trzymasz przy nich pierwszą wartę. Anthony Ci pomoże. Ale pamiętajcie, że Alex jest już jednym z nich. Nie ma tu monitoringu, więc nie mają nic kombinować!
Wszyscy wyszli i zaryglowali drzwi. Oczywiście w środku był monitoring, a Alex nadal była jedną z Innych. Ben tylko wystawiał ją na próbę.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 24-10-2011 21:00
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-10-2011 21:00
Stałam z boku i obserwowałam poczynania Tori. To, czego blondynka się dopuszczała było dla mnie szczytem. Nie mogłam patrzeć jak torturowała ludzi, których znałyśmy bardzo dobrze. Odwróciłam wzrok, który padł na Maię. Chciałam jej przekazać, że nie miałam wyboru. Albo wykonujesz polecenia, albo giniesz...
- Okej. - szepnęłam do Tori. Po chwili zostałam sama przy zaryglowanych drzwiach. Oparłam się o nie i ściskając w dłoni pistolet myślałam nad tym, co stało się wcześniej. Rozbitkowie pewnie mnie nienawidzili...
Edytowane przez chlaaron dnia 24-10-2011 21:03
Strona 6 z 132 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum