Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 14 2024 18:17:19 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:17:24
Michal 1 day
Otherwoman 6 days
mrOTHER 1 week
Lion 1 week
Lincoln 7 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
chlaaron28 weeks
Diego31 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | PLAŻOWICZE
Strona 46 z 90 << < 43 44 45 46 47 48 49 > >>
Autor RE: Plaża
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:03
Po nocy na plaży poszłam za głosami w dżunglę. Napotkałam tam Shannon i jakichś mężczyzn, których jeszcze nie poznałam. Stanęłam obok blondynki. - Hej, co się dzieje? - Spytałam patrząc na minę Shan.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:12
Paulo razem z James'em ruszyli w stronę samolotu, skąd właśnie przybyli. Po zwariowanej Francuzce nie było już ani śladu. Brunet schował pistolet i spojrzał na mężczyznę.
- O ile dobrze pamiętam wejście jest gdzieś tu. - wskazał miejsce, gdzie obecnie znajdował się kawałek samolotu.
Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:23
- Tak, nie mamy innego wyjścia, sami przecież tego nie przesuniemy... Chociaż gdyby był z nami Pudzian! Tylko czym? - spytał Paulo. Nie miał on żadnego pomysłu, co nie było dziwne. Jedyne, co potrafił to gotować.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:35
/chlaar Shannon jest na plaży razem z Charliem, trochę za obozem/

Charlie nie zdążył odpowiedzieć jej na pytanie, gdy zjawiła się Arielle
- O proszę, kolejna, ty pewnie też masz zamiar ponarzekać, jaka to jestem bezużyteczna! Tylko co wy macie z "coś" robienia. Johna i Toma wcięło, Claire i Ethan byli pewnie daniem głównym u misia polarnego, a Sawyer i ten drugi, którzy chcieli zabawić się w bohaterów, poleźli za nimi i załapali się na deser! - Spojrzała na nich gniewnie. - No i oczywiście gdzieś zapodziało jeszcze doktorka! No i mój braciszek! Ten wredny spiskowiec, gdzie on jest?!

Paulo
Użytkownik

Postać:
Paulo

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:36
Mężczyźni byli tak silni i mężni. smiley, że udało im się! Paulo natychmiast zmęczony rzucił się na ziemię i zaczął przecierać właz, który było już widać bez tego. - Mamy wejście!
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:38
- Hej Shannon spokojnie- odparł szybko zdziwiony atakiem dziewczyny.- Ja tylko chciałem zapytać...czy ty wiedziałeś... o zakładzie! Moim i Boone'a! Wygrałem i miałem się po ciebie zgłosić, ale widzę, że chyba nic nie wiesz- rzekł smutny gdy wiedział co się święci.- Poza tym nie mam nic wspólnego z twoim bratem i nie jestem niczyim sługusem!- dodał.

Edytowane przez Michal dnia 27-09-2011 19:39
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:38
/spoko, nie doczytałam.../

- Oho, to ja się nie mieszam. - Podniosłam ręce w geście poddania i oddaliłam się od parki. Wróciłam na plażę i wsłuchując się w szum oceanu wpierdzielałam owoce.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:45
- Jaki zakład?! - Wrzasnęła wściekła, patrząc na niego spode łba. Udusi Boone'a. Tylko, że... jemu chyba właśnie o to chodzi, chce zwrócić na siebie jej uwagę, jak zwykle. Ale ona mu pokaże... o tak... nie odezwie się do niego słowem. Ba, wie jak go wkurzyć bardziej. Wyraz wściekłości, zastąpił nagle czarujący uśmiech. - No cóż, skoro wygrałeś uczciwie... czemu nie... Mój brat oczywiście was okłamał, ale skoro wygrał ktoś przyzwoity. Gorzej jakby to był ten gruby Hubert. - Wyciągnęła do niego rękę. - Chodźmy na spacer po plaży, tylko kręćmy się w okolicach obozu. Niech Boone wie, że dostałeś nagrodę, no i nie chcę skończyć jak Claire. - Musi pokazać rozbitkom swą przydatność, no może ograniczmy się do milszego nastawienia, by potraktowali słowa Boone'a, jak zwykłe kłamstwa. Musi też przeprosić Arielle, nigdy nikogo nie przepraszała, ale nie chciała by słowa jej brata, Danes odebrała jako prawdę.

Edytowane przez shan dnia 27-09-2011 19:47
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:49
Pace wiedział, że jest pionkiem w grze rodzeństwa, ale skoro jako pionek mógł pospacerować za rękę z super laską to czemu nie.- Co ty masz ciągle za problemy z tym Boonem, że bez przerwy się kłócicie?- zapytał chwytając lekko dziewczynę i ruszył powoli do przodu.

Edytowane przez Michal dnia 27-09-2011 19:55
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 19:56
- Boone jest... jakby to powiedzieć, by dobrze go podsumować, głupi. Ciągle mi dokucza i uważa, że jestem bezużyteczna. - Powiedziała. Rozglądała się gorączkowo za bratem, miała nadzieje, że szybko zobaczy jak spaceruje z Charliem i, że zareaguje tak jak ona chce. - Poczekaj moment... - Zostawiła go i podbiegła do siedzącej i wpatrującej się w ocean Arielle. - Prze... hm przepraszam. - Powiedziała patrząc, gdzieś w bok. - Nie powinnam tak na ciebie... krzyczeć, chyba... ehhh ja już muszę iść. - Oh, jak ona nienawidziła przepraszać ludzi, prosić ich o coś, pokazywać, że jest od nich zależna. - No, to kontynuujmy... kim byłeś przed katastrofą... no i... jak się nazywasz? - Zagadała znów łapiąc chłopaka za rękę.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:03
- Na pewno jesteś użyteczna, każdy ma jakieś zalety- odparł do dziewczyny, która na chwila odeszła. Po jej powrocie rozmawiali dalej.- Jestem Charlie Pace, miałem nadzieję, że ktoś będzie wiedział kim byłem przed katastrofą, ale chyba nikt mnie nie poznał. Śpiewałem z zespole Driveshaft, ale teraz to już nieważne, nasz zespół się rozpadł. A ty co robiłaś? Byłaś modelką, z taką figurą i buźką to pewnie wszystkie domy mody cię rozchwytywały- Charlie chciał być miły, chociaż wątpił, że coś z tego wyjdzie. Mimo to coraz bardziej oddalali się od swojej plaży...

Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:10
- Ej ty! - Nikki podeszła do siedzącej na piasku Arielle. - Widziałaś gdzieś mojego chłopaka, Paula? Ten co bił się z Sawyerem, wszędzie go szukam. Rose mi wprawdzie mówiła, że to właśnie z Sawyerem poszedł szukać Claire i Ethana, ale jakoś w to nie wierze. - Pewnie chowa diamenty, pomyślała. - Jestem Nikki, tak w ogóle.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:11
Tori podsłuchiwała rozmowę Charliego i Shannon, z wstawkami Arielle. Nie wiedziałam o tym zakładzie, ale dobrze się złożyło, bo to poprało moje słowa. Co by tu zrobić? Może znajdę Boone'a i go spoliczkuję i nawrzucam mu, że źle traktuje siostrę? Ale wtedy stracę u niego szanse. Chyba, że będzie chciał mnie przeprosić i zaproponuje pojednawczy numerek... Nie on nie jest z takich... Chyba muszę czekać bezczynnie.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:19
- Kojarzę ten wasz zespół, moja przyjaciółka, Nora, zasłuchiwała się w was. Nie wiedziałam, że grałeś z nimi... - Jeśli chłopak nie kłamał, to niezupełnie zaliczał się do tej niziutkiej warstwy społecznej, z którą się tu rozbiła. Uśmiechnęła się, słysząc jego komplement. - Byłam instruktorką baletu, miałam wyjechać do Nowego Jorku na praktyki, ale dzięki mamusi mojego brata, moje plany legły w gruzach. - Zauważyła, że coraz bardziej oddalają się od obozu. Wiedziała, że tu ich Boone nie zobaczy, no i pamiętała o Claire i Ethanie. - Może lepiej zawracajmy...

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:25
- Skoro nalegasz- odwrócili się powoli z powrotem. - Widzę, że ostro masz na pinku z rodziną oprócz brata jeszcze jego matka?- Charlie przez chwilę przetwarzał informację.- Ale dlaczego mówisz: "jego matka"?

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:28
- Bo ta suka ożeniła się z moim ojcem, gdy miałam osiem lat. - Wyjaśniła. A co jej tam, będzie oczerniała matkę Boone'a, tak jak on oczernia ją, tylko... gdzie on jest?! - Ale ja tak mówię i mówię o sobie... może też coś zaczniesz? - Świdrowała wzrokiem obóz wypatrując brata.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:31
- A to ci dopiero patologia- stwierdził.- A u mnie też nigdy lekko nie było, mam brata, właśnie z nim założyłem zespół, ale potem wszystko się spiepszyło. A teraz... zdradził mnie, pozostawił na pastwę losu, nie interesują go, co dzieje się z młodszym bratem- Pace wcześniej nawet nie myślał, że aż ma tyle pretensji do mieszkającego w Sydney Liama.

Edytowane przez Michal dnia 27-09-2011 20:32
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:37
- Hm... - Skomentowała krótko, kiwając głową. Cieszyło ją, że jak na razie Charlie nie robił aluzji do tego, by wskoczyli w krzaki. Jej każdy poprzedni chłopak taki był i zawsze miała wrażenie, że spotyka się tylko z jej ciałem, nie z nią. Boone'a wciąż nie widziała, co niezmiernie ją irytowało. Postanowiła też, że będzie od teraz nieco milsza dla rozbitków, na złość bratu. Nie pozwoli by to on kreował w rozbitkach zdanie o niej. - A po co byłeś w Sydney?

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:41
- U brata. Chciałem się z nim dogadać, żebyśmy znowu tworzyli zespół, ale on mnie odrzucił, ma teraz nową rodzinę- Charlie czuł się rozgoryczony wspominając brata. Irytowało go trochę ciągłe oglądanie się za kimś dziewczyny i postanowił ją w końcu zapytać kogo tak wypatruje:- Shannon, za kim tak bez przerwy wyglądasz, czekasz na kogoś albo szukasz?

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-09-2011 20:45
- Za niedźwiedziem polarnym... - Wypaliła to, co pierwsze przyszło jej do głowy. - Wiesz, zawsze jakiś może wylecieć z dżungli. Tam jest ich pewnie pełno. - Pokiwała poważnie głową. - A więc... - Chciała szybko zmienić temat. - Widzę, że oboje mamy problemy z braćmi, ale twój w porównaniu z moim to aniołek. Jak ja go nienawidzę. - Odruchowo przeleciała wzrokiem po obozie.

Strona 46 z 90 << < 43 44 45 46 47 48 49 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum