Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 17:18:54 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 21
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny20:56:49
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | PLAŻOWICZE
Strona 12 z 90 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Autor RE: Plaża
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 17:47
Shannon westchnęła zirytowana obecnością kolejnej osoby, która przerwała jej zasłużony odpoczynek. Usiadła na kocu i spojrzała z ukosa na Tori.
- Jestem Shannon... - Rzuciła, lekko ściskając rękę dziewczyny. - Jeśli potrzebujesz dokładniejszych danych, moje nazwisko to Rutherford, mój brat, pieprzony dar od Boga dla ludzkości, nazywa się Boone Carlyle. - Zmusiła się do delikatnego uśmiechu. - Coś jeszcze?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 22-09-2011 17:51
Może... - odpowiedział Locke tajemniczo i uśmiechnął się do nieznajomego. Przez chwilę wahał się, czy pokazać temu człowiekowi zawartość walizki. Polował pan kiedyś? - spojrzał na Waltera, przekrzywiając lekko głowę i mrużąc jedno oko, przy którym widniało niewielkie rozcięcie.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 17:51
- Nie dzięki. To miłe z Twojej strony, że opiekujesz się tą półsierotą.
Victorii było przykro z powodu chłopca.Ciekawe czy jego tata zginął w katastrofie. Dziewczyna znalazła odpowiednie nazwiska na liście i je zakreśliła, a potem podrapała Vincenta za uchem.
- Nie wiem kiedy będą ratownicy, za pewne wkrótce się pojawią. I nie mam jedzenia, przykro mi. Może nasi panowie pomyślą wkrótce o jakichś zapasach.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 17:57
Hugo przywiązał jakimś sznurkiem ostry kawałek wraku do długiego kija i tak uzbrojony ruszył w stronę oceanu, by zapolować na grubą rybę. Od jakiegoś czasu stał wśród fal, gapiąc się na wode, ale widział tylko malutkie rybki, zwinnie przemykające koło jego nóg.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 17:58
- Wcale się nim nie opiekuję! - Zaprzeczyła prędko Shannon bojąc się, że podobna fama rozejdzie się po obozie, nie pozostawiając jej wyboru. - On tylko sobie tu przyszedł, prawda? eee... - Patrzyła niepewnie na Walta, starając przypomnieć sobie jego imię. - ...chłopczyku...
Sayid
Użytkownik

Postać:
Sayid Jarrah

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:04
Sayid doszedł z Jackiem do wniosku, że na plaży nie złapią sygnału, a bateria nie wytrzyma długo. Należy udać się w podróż na jakieś wzgórze. Sayid wyszedł na środek obozu i zaczął zwoływać ludzi.
- Mam kilka ważnych ogłoszeń.
Ludzie zaczęli się wokół niego gromadzić.
- Nadajnik, który został znaleziony podczas wczorajszej wyprawy tutaj nie zadziała. Jesteśmy za nisko i nie ma zasięgu. Chętni na wyprawę niech się do mnie zgłoszą. Wyruszymy za kilka minut. Osoby, które zostaną powinny znaleźć coś do jedzenia, bo zapasy z samolotu już się kończą i nawet jak wezwiemy pomoc to ich nie wystarczy, podobnie jest z wodą. Trzeba zrobić coś do łapania deszczówki lub znaleźć źródło.
Sayid wziął swój plecak na ramie i stanął przy wejściu do dżungli, czekał na ochotników.

Cele:
- grupę Sayida tworzą: Maia, Boone, James, Charlie, Walter, Juliet i Shannon (dziś zdecydowało o tym losowanie)
- grupa Sayida ma przenieść się do tematu "Poszukiwanie sygnału"
- osoby pozostające w obozie mają posłuchać słów Araba i zdobyć pożywienie oraz zadbać o wodę
- nie wiadomo kiedy zjawi się ekipa ratunkowa i ile nocy spędzicie na plaży, warto pomyśleć o prowizorycznych namiotach
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:06
-Wiesz, Ben się nigdy jeszcze nie pomylił wybierając ludzi, więc może pozostaną po naszej stronie, na wszelki wypadek można by poinformować górę i dać im odpowiednie zadania, bo taka obserwacja może być nudna... Jest tu ciężarna kobieta, powinnaś na nią rzucić okiem. Może tym razem uda się... -Tom pamiętał wielokrotne próby uratowania ciężarnych kobiet przez Juliet, lecz zawsze niestety kończyły się klęską, śmiercią matek i dziecka. - Ben ponoć urządził u siebie klub książkowy, czemu tym razem przyjęłaś jego zaproszenie? - takie plotki słyszał Tom przez lotem samolotu, brakowało mu lekko życia w ich wiosce. Spojrzał na chwilę na araba, czy przypadkiem niczego nie kombinuje z nadajnikiem. Nagle terrorysta wygłosił przemówienie, coś zdaniem Toma jak zwykle kręcił, miał ochotę z nimi pójść...

//ja też chciałem iść...//

Edytowane przez Furfon dnia 22-09-2011 18:13
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:06
Widzę jedną... WIDZĘ JEDNĄ - mruczał pod nosem Hugo, mając nadzieję tym samym spowodować, że ryba sama się złapie. Ani na chwilę nie spuszczał z niej wzroku, stojąc z wysoko podniesionym "harpunem", gotowy do ataku. Teraz! - powiedział sobie w myślach i runął wprost na rybę, wywołując małe tsunami.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:09
- Wybaczcie mi, muszę coś załatwić. - Zwróciła się do Tori i Walta, gdy usłyszała araba. Zaciągnęła na siebie żółtą sukienkę i zmieniła obuwie z japonek na wygodniejsze. Czarne tenisówki, nie pasowały do sukienki, ale cóż...
Pokaże Boone'owi, że potrafi, jak on, łazić po tej głupiej dżungli... ten jeden raz udowodni mu, na co ją stać. Pokaże mu, jaka to nie jest bezużyteczna! Że też może być taka jak on, pewnie będzie się o nią martwił, jak zawsze, a dobrze mu tak!
Pewnie połamie sobie paznokcie, trudno...
- Idę z wami! - Wypaliła do Sayida, a ton jej głosu świadczył o tym, że nie przyjmie odmowy.
Edytowane przez shan dnia 22-09-2011 18:13
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:14
- Nigdzie nie idziesz! - powiedział zdenerwowany Boone, podchodząc do grupki stojącej na skraju dżungli. - Shannon, wiem, że jesteś na mnie zła i chcesz mi coś udowodnić, ale chodzenie po dżungli nie jest dla osób Twojego pokroju. Jeszcze złamiesz sobie paznokcia! Nie zapominaj, że tam jest ten potwór! Nie możesz tam iść! - powiedział zdecydowanie Boone. Sam nie miał zamiaru wchodzić do dżungli, już raz przeżył spotkanie z czarnym dymem. Drugi raz może mieć mniej szczęścia. - Shannon, błagam... Nie bądź głupia.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:14
- Rób co chcesz. Ja ciągle mam zakwasy po wczorajszym biegu.
Victoria postanowiła dokończyć listę, gdyż brakowało tylko kilku osób. Podeszła, więc do otyłego faceta, który próbował łowić.
- Hej! I jak? Biorą?
Dziewczyna uśmiechnęła się i weszła do wody po kostki.
- Jestem Tori. Jak się nazywasz? Potrzebuję do listy...

// przykro mi, było losowanie - wczoraj też miało być, ale sami już sobie zrobiliście grupkę, więc już się nie wtrącałem

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 22-09-2011 18:16
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:25
/losujecie też wśród NPC?/

Hugo wynurzył się z wody, ochlapując przy tym Tori od stóp do głów. E jego zaciśniętych dłoniach znajdowała się ryba, która wciąż próbowała uzyskać wolność. Hugo starał się trzymać ją jak najdalej od siebie. Machinalnie odwrócił się na dźwięk głosu dziewczyny wciąż z wyciągnięta przed siebie szamoczącą się rybą, która swym ogonem przyłożyła w twarz Victorii. Sorry... eee... - wybąkał Hurley.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:30
// dziś akurat nie, bo poszło 7 postaci głównych
// jest też dziś fabuła dla osób, które zostały, będzie później

Victoria złapała się za twarz i zaśmiała głośno.
- Nic nie szkodzi. To jak się nazywasz?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:42
Tom kazał 10 statystom robić namioty, dowodził nimi Steve, kolejna 10 miała zajmować się prowiantem i wodą, podzielili się na dwie grupy po 5 osób(jedną dowodził Scott, drugą Dr Arzt, który twierdził, że wie gdzie jest źródło z wodą). Sam Tom ruszył pomagać Steve'owi i jego brygadzie, Friendly poradził im, by użyć bambusy, liście oraz wszystko, co tylko może robić za dach, w szczególności duże kawałki metalu.

Edytowane przez Furfon dnia 22-09-2011 19:23
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 18:44
Hugo wygramolił się na brzeg akurat wtedy, gdy jego ryba mu się wypstnęła z rąk. Na szczęście upadła na piasek, dzięki czemu trud nie poszedł na marne. Hurley. - przedstawił się pseudonimem, którego nie mogło być na liście i przetarł spocone czoło ręką, pokryta śluzem z ryby.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 19:31
Charlie widział, że inni próbują się przystosować do nowego miejsca, mimo, że z nikim nie rozmawiał zdawał sobie sprawę, że ratunek nie prędko przybędzie. Na razie nie myślał o tym co się stanie, gdy zabraknie mu narkotyków, ale wiedział, że w końcu ten moment nadejdzie...

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 19:41
- Hmmm... nie ma Cię na liście...
Victoria przejrzała wzrokiem jeszcze raz kartkę.
- No nic, to nie pełna lista, trochę brakuje, pewnie tam było Twoje nazwisko.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 19:44
Ehe... - powiedział Hugo, podnosząc z piasku rybę. Miał nadzieję, że Shannon nie będzie miała nic przeciwko temu, że ryba jest brudna i sama ją przyrządzi. Przez chwilę spoglądał na nią łapczywie gotowy zjeść rybę samemu, nawet w stanie surowym. Ostatecznie przemógł się i postanowił podzielić jednak z dziewczyną. Zadowolony zmierzał w kierunku jej kocyka.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 20:03
Maia zaczęła kolejny dzień od przeszukania samolotu, w celu znalezienia swojej walizki. Gdy w końcu, po przekopaniu się przez setki walizek i toreb, trafiła na własną, okazało się, że jej zawartość jest w całkiem niezłym stanie. Norweżka postanowiła, że weźmie kąpiel w morzu i przebierze się w swoje ubrania. Przecież nadal miała na sobie brudną, poszarpaną bluzkę i rozdarte spodnie. Po zrealizowaniu swojego planu, ubrana w t-shirt, czarne, jeansowe spodnie i trampki dziewczyna zauważyła, że w pewnym miejscu zebrała się większa grupa ludzi. Zainteresowana tym, co się dzieje, podeszła bliżej i wsłuchała się w słowa Araba.
Maia zdecydowała, że pójdzie wraz z grupą na wzgórze. Jeżeli uda im się nawiązać kontakt z ratownikami, chciała jako pierwsza o tym wiedzieć. Nie mogła pozwolić sobie na bezczynne siedzenie na plaży.
- Idę z wami! - zakomunikowała z uśmiechem.
Niedługo po tym grupa ruszyła wgłąb dżungli.

/ nie wiedziałam gdzie to napisać smiley /
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-09-2011 20:06
Zadowolona z siebie Victoria ruszyła szukać kolejnych osób. Usłyszała jakiś hałas dochodzący z wraku i pomyślała, że to Tom.
- Tym razem mnie nie nabierzesz.
Kobieta poszła w tamtą stronę, by rozmówić się z mężczyzną. Z wraku wybiegł jednak dzik - przyszedł tam zwabiony zapachem, chciał znaleźć pożywienie.
- Ratunku!
Tori miała jednak szczęście, bo dzik ominął ją i popędził w stronę innych rozbitków - aktualnie obrał sobie Hugo jako swój cel.

Cele:
- obrońcie się przed dzikiem: możecie uciekać lub go przegonić
- zastanówcie się czy nie warto go zabić i zjeść dziczyznę

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Strona 12 z 90 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum