Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 14 2024 08:03:44 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny11:03:50
Michal16:25:54
Otherwoman 5 days
mrOTHER 1 week
Lion 1 week
Lincoln 7 weeks
Flaku 9 weeks
Isabelle11 weeks
chlaaron28 weeks
Diego31 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | PLAŻOWICZE
Strona 2 z 90 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: Plaża
Kratos 16
Użytkownik

Postać:
Michael Dawson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:56
Micheal leżał na piasku i jak się okazało wyszedł cało z tej katastrofy. Podnosząc się nic nie słyszał cały czas miał w głowie ryk silnika samolotu który był parę metrów od niego. Przypomniał sobie że leciał z synem jego dumą i przekleństwem Waltem, więc kochający tatuś pobiegł go szukać.

See you in another life brother
Zagubieni 24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-09-2011 20:59
Locke słyszał krzyki ludzi, wstał i pobiegł w ich kierunku. Zobaczył rannego człowieka, przygniecione fragmentem wraku.
Dobij go! - podpowiadał głos z lewej strony. Przecież lubisz przemoc w MP!
Nie rób tego! - szepnął głos z prawej strony. Jesteś poczciwym Johnem Lockiem, który pracuje w fabryce margaryny po tym, jak go wylali z fabryki pudełek.

WZIUUUUUUUM - odgłos retrospekcji.

- Panie Locke, nie może pan robić sobie przerwy co pięć minut. Proszę wracać do taśmy.
- DON'T TELL ME WHAT I CAN'T DO!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Walt Lloyd
Użytkownik

Postać:
Walt Lloyd

NPC

Dodane dnia 20-09-2011 20:59
-TAAAAAAAAAAAAATO - krzyczał nadal rozpaczliwie Walt Lloyd, wszyscy spokojnie mogli uciekać z miejsca zagrożenia oprócz niego, który nadal walczył z paskiem od fotela. Do tego Vincenta nigdzie nie było, co prawie doprowadziło chłopaka do łez...

Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:02
Shannon usłyszała głos kobiety, która krzyczała by odeszli od wraku. Rutherford uniosła nieprzytomny wzrok w górę i ujrzała chwiejące się skrzydło samolotu.
Wrzasnęła przeciągle wciąż roniąc łzy, po czym, wciąż trzymając Boone'a za rękę podążyła za głosem kobiety.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:06
Tom w biegu by uratować ciężarną kobietę pechowo nadepnął na dłoń człowieka przygniecionego metalem od pasa w dół , zadając mu tak niechcący dodatkowy ból, oprócz tego, jaki już miał przez sterty metalu. Nawet tego nie zauważył, tak to by starał się pomóc...

Edytowane przez Furfon dnia 20-09-2011 21:07
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:11
Wszystko działo się tak szybko. Na początku Boone poddał się działaniu siostry, jednak potem się opamiętał. Był ratownikiem, jego obowiązkiem jest pomóc tym ludziom. - Shannon, nie mogę! Muszę pomóc innym. - szepnął i ruszył biegiem w przeciwną stronę. Zaczął pomagać wyciągać jakiegoś faceta spod blach, tym samym pomagając Jackowi Shitmanowi.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:15
- Ja sama też potrzebuję pomocy. - Wyjąkała przez łzy, stojąc na brzegu dżungli, poza strefą rażenia ewentualnych wybuchów, jakie mogły wstrząsnąć plażą.
Zaczęła sobie układać wszystko w głowie, siedziała w swoim fotelu, Boone poszedł do toalety, przyczepił się jej ten dzieciak bez ojca... później... turbulencję.... a teraz to.
- Zginiemy... - Wydusiła osuwając się na kolana. - Wszyscy pomrzemy... - Jej brat zniknął jej z oczu, przysłonięty przez części samolotu.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:16
Tom słysząc słowa Boona teatralnie upadł na ziemię, by udawać nieprzytomnego i oczekiwać ze strony chętnego młodzieńca na pomoc, polegającej na metodzie usta-usta. Obok niego leżała murzynka(Rose, która naprawdę potrzebowała pomocy) co zwiększało prawdopodobieństwo pomocy ze strony Carlyle...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-09-2011 21:17
Locke nadal stał, jak otępiały zamiast pomóc umierającemu mężczyźnie. W jego umyśle toczyła się zaciekła walka. Wolał mieć w nim tabulę rase niż dychotomię dobra i zła. Usiadł obok rannego człowieka i zaczął zastanawiać się nad sensem swojego żywota.
Pomóż mi... - dobiegło do jego uszu. Nie mów mi, co mam robić! - odpowiedział zły i machnął w jego stronę ręką, jakby oganiał się od muchy.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Walt Lloyd
Użytkownik

Postać:
Walt Lloyd

NPC

Dodane dnia 20-09-2011 21:18
Walt jako jedyny był świadkiem upadku Toma, poczuł, że nie można pozostawić kolejnej osoby na pastwę losu, tak jak z nim zrobili, nadal nikt go nie uratował a odechciało mu się krzyczeć ciągle TAAAAAAAAATo.
-Hej - zawołał do Boona, gdyż fotel Walta był bardzo blisko ich -Tamten facet i kobieta są nieprzytomni, to moja rodzina, niech Pan ich uratuje - krzyknął, skłamał lekko, by Boone ruszył na pomoc potrzebującym...

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:19
Maia odbiegła już na bezpieczną odległość i zatrzymała się, by odetchnąć. Nie wiedziała co dalej robić - powinna pomoc innym, czy dbać o swoje bezpieczeństwo? Bezczynnie wpatrywała się w obraz katastrofy, nie wiedząc jaką decyzję podjąć.
Nikki Fernandez
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:20
Nikki rozdzieliła się z Paulem, szybko tracąc go z oczu, zagubiona w labiryncie z części samolotu.
Wtem ujrzała przypiętego do fotela chłopca, który wzywał pomocy. Podbiegła do niego i już miała rozpinać pas, gdy kątem oka dostrzegła torbę, łudząco podobną do jej własnej. Zostawiła więc chłopca i uszczęśliwiona, rzuciła się na torbę.
Szybko jednak okazało się, że źle trafiła i dopiero nawoływania chłopca, obudziły ją, a Fernandez wróciła do przerwanej czynności.
- Już, zaraz będziesz wolny. - Mówiła rozpinając pas, gdy w końcu jej się udało, odciągnęła chłopca od silnika.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:23
Ledwo wyciągnęli biednego mężczyznę spod sterty blach, już ktoś następny potrzebował pomocy. Jednak to nie było najgorsze. Gorszy był wybór kogo ratować. Starą murzynkę czy również starego pryka. Wybór był trudny, Boone nie chciał się na nic zdecydować. Jednak zawsze lepsza stara niż stary. - Hej, Ty! Pomóż mu! - krzyknął do jakiegoś faceta (prawdopodobnie Frugorta), a sam już zaczął reanimację Rose. - Słyszy mnie pani? - mówił czarnoskórej kobiecie do ucha, jednak ta nie dawała oznak życia. Zdezorientowany chłopak zaczął robić jej masaż serca...

/A idźcie mi z tym smiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:24
Obserwowałam zachowanie nowych plażowiczów z wielkim zainteresowaniem. Obserwowałam ich każdy gest, zachowanie. Zasłoniłam uszy czując, że bębenki pękają mi od dźwięków rozgrzanego, chodzącego jeszcze silnika. Jak gdyby nigdy nic wyszłam na plażę, pomiędzy ludzi mając nadzieję, że skutecznie udaję jedną z nich.
Sayid
Użytkownik

Postać:
Sayid Jarrah

Mistrz Przetrwania

Do Shannon podszedł Sayid i złapał ją za ramiona.
- Wszystko będzie dobrze, przecież żyjemy. Staraj się pomagać innym, a zapomnisz o wszystkim i będziesz trzeźwo myśleć.
Arab po chwili pomknął do kolejnego rannego.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Shannon widząc na twarzy Maii, toczącą się w jej umyśle walkę, chwyciła ją za dłoń i siedząc na piasku, wykrztusiła:
- Nie zostawiaj mnie tu samej, błagam! Tam... popatrz tylko, to wszystko się trzęsie, zaraz wszystko runie... oni zginą... mój brat zginie, nie zostawiaj mnie! - Jęczała starając się podnieść, ale za każdym razem, gdy prawie jej się to udawało, silny zawrót głowy sprowadzał ją z powrotem do pozycji siedzącej.
Po chwili podbiegł do niej jakiś mężczyzna, uspokajając ją, nie zdążyła jednak mu się przyjrzeć, bowiem zniknął wśród części samolotu, podobnie jak jej brat.

Edytowane przez shan dnia 20-09-2011 21:26
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:27
Juliet dojrzała blondynkę klęczącą beznadziejnie na piachu, niedaleko miejsca z którego opuścili dżunglę. Nieco dalej na plaży miał miejsce totalny chaos i nieład, przy akompaniamencie wybuchów i krzyków, oraz sporadycznie przy wybuchach snopów iskier krzątało się około 50 osób.
- Jesteś ranna?- zapytała kobietę, kucając obok niej. Kątem oka zobaczyła że jej towarzysze wyłaniają się z buszu w nieco innych odcinkach skraju dżungli.
Hugo
Użytkownik

Postać:
Hugo "Hurley" Reyes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:28
Hugo z trudem wstał. Brak jedzenia od dobrych trzydziestu minut nieco go osłabił. Postanowił sie przejść i zobaczyć, czy nie ma gdzieś jego walizki z kanapkami. Rozglądajac się za walizką, nie zauważył leżącego Toma, przez co trochę ponad sto kilo znazło się na dłoni leżącego...

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:29
Słysząc, że ktoś inny ma mu pomóc niż Boone Tom odtworzył oczy i zaczął z udawanym trudem wstawać z ziemi, zdążył zanim go Hugo przygniótł, więc Tom nie cierpiałsmiley
-Nic mi już nie jest, dzięki za pomoc młody człowieku - zwrócił się do Boona, mimo wszystko chciał chłopak dobrze. Teraz zainteresował się stanem murzynki, by być bliżej Boona. -Co z nią? Może długopisy trzeba użyć, w filmie widziałem taką akcje. Co o tym sądzisz?

Edytowane przez Furfon dnia 20-09-2011 21:30
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:30
- Nie... - Wyjąkała w stronę blondynki, która kucnęła obok niej. - ...tylko zadrapania... - Pociągnęła nosem i spojrzała w stronę wraku. - Tam... mój brat, martwi ludzie... ranni... - Odetchnęła głęboko starając się uspokoić, ale spowodowało to tylko kolejny zawrót głowy. - Oni potrzebują pomocy...

Strona 2 z 90 < 1 2 3 4 5 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum