Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:18:34 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:56:31
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | PLAŻOWICZE
Strona 66 z 90 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>
Autor RE: Plaża
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:21
Tom tylko kiwnął głową na słowa Franka, jako Dharmowiec znał też Perłę, co było lekko niepokojące. Co jeśli sobie bezkarnie podglądał inne stacje, tam gdzie Inni nadal pracowali?! Ten człowiek może wiedzieć zbyt dużo, muszą z nim coś zrobić.
-Odniosę Walta, ktoś musi się nim zaopiekować. Tori, pomóż mi - poprosił kobietę o pomoc,na sam koniec odwrócił się do Sawyera. - Shannon znalazła w dżungli zwłoki kobiety oraz czarnego mężczyzny. Ona się nazywała Juliet, coś musiało ją zaatakować bo są obgryzione a ten facet za to został zastrzelony. Może to znów sprawka Ethana lub jego ludzi, coś musimy z tym zrobić. - poinformował mężczyznę, wyglądało na to, że przejął on obowiązki lidera po śmierci Jacka. Tom czekał, aż Tori pomoże mu i pójdą gdzieś, gdzie będą mogli spokojnie sobie porozmawiać.

Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:24
Po chwili Shannon stwierdziła, że musi cała doprowadzić się do porządku. Wzięła więc swój niebieski ręcznik, ubrania i udała się wzdłuż plaży, jakieś 10 minut od obozu.
Gdy wracała po jakimś czasie, miała na sobie różową spódniczkę i białą, przewiewną koszulkę, włosy rozpuściła, żeby jej wyschły. Mała kąpiel w oceanie, dobrze wpłynęła na jej samopoczucie, lecz nadal jej psychika była porozdzierana.
Rozejrzała się po obozie, znów go nie widziała, od jakiegoś już czasu, nie mogła do dostrzec, za każdym razem gdy patrzyła.
- Hej... - Zagadała do siedzącej Claire. - Widziałaś może Boone'a, to mój brat... - Uśmiechnęła się niepewnie do nieciężarnej. - Jak tam mały Lisander? - Doszła do wniosku, że będzie tak długo nazywała Lisandrem Aarona, aż blondynka stuknie się w głowę i zrozumie, które imię jest ładniejsze.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:26
- Tak pomogę Ci. Może zaniesiemy go do Claire? Chyba jedno dziecko więcej jej różnicy nie zrobi?
Dziewczyna złapała Walta za nogi i zaczęła go dybać z Tomem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:29
- Witaj Shannon. - powitała ją z uśmiechem na twarzy. - Niestety nie widziałam twojego brata, ale mam kolejne informacje, jakiś człowiek do nas przybył. Wynurzył się z wody i teraz z nim rozmawiają. Ciekawi mnie kim on jest, może przybył z ekipą ratunkową po nas! Mam taką nadzieję, moje dziecko nie może się wychowywać w takich warunkach...

Frank Moore
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:29
- O dziękuję bardzo.
Frank wstał z piachu i popatrzył na oddalająych się Toma i Tori.
- Skończyły mi się przez Was zapasy, będę je musiał uzupełnić i wrócić do Perły głównym wejście, żeby odblokować moją kryjówkę. Jest tam ukryty pokój i tunel. Nie było go nawet na planach i mapach DHARMY, więc Oni go nie znają. Dlatego się mogłem ukrywać.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:32
-Dobry pomysł. - Tori wpadła na kolejny świetny pomysł, Claire będzie mogła sobie potrenować opiekę nad dziećmi. Do tego w jej towarzystwie jak zauważył Tom siedziała Shannon, jak pomoże zajmować się dzieckiem to szybciej zapomni o trupach w dżungli. -Hej dziewczyny, pomożecie nam z Waltem? Nadal jest nieprzytomny po lekach, chyba do tego stracił ojca... - Walt był podobny do tamtego martwego murzyna, trzeba będzie wymyślić jakąś bohaterską śmierć dla jego ojca żeby chłopak mógł być z niego dumny jak się obudzi.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:36
Arielle odbudowywała swój namiot przed dwa dni.

//nie ma mnie. smiley do czwartku.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:36
- Jaki człowiek? - Spytała, dopiero po chwili zdała sobie sprawę, że wtedy, gdy wyszła z dżungli przy Sawyerze stał ktoś obcy, ktoś, kogo nie znała z widzenia jak innych rozbitków. - ...a ten... - Myśl, że ten człowiek może być członkiem ekipy ratunkowej, nieco pokrzepiła Shannon i pomogła jej rozmazać wizję trupów. - Znalazłam w dżungli dwa ciała... to byli chyba jedni z nas. - Wyznała Claire, musząc do komuś zakomunikować.
Nagle pojawili się Tom, Tori i Walt.
- Tak, jasne... - Odpowiedziała Friendlemu, nieco nieprzytomnie. - Ten człowiek, przybył by nas uratować? - Spytała z nadzieją w głosie.

Edytowane przez shan dnia 03-10-2011 20:37
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:39
Charlie drugi dzień siedział w dżungli. Spacerował, zbierał owoce, oglądał widoki i powoli wracał do równowagi. Pod wieczór postanowił w końcu powrócić na plażę do reszty rozbitków.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:41
Claire spojrzała na mordę tego okropnego faceta, który wyglądał jak pedzio i wzdrygnęła się. Nie podobał jej się, kolejny człowiek zwiastował kolejną partię kłopotów, zwłaszcza, że ona nie widziała przy nim żadnej łodzi ratunkowej.
- Jejciu! Czyje to ciała?! Jakie to straszne, co się dzieje na tej wyspie... dlatego wolę nie oddalać się od plaży, tutaj przynajmniej jestem bezpieczna. - odpowiedziała, gdy nagle pojawiła się trójka. - Mam już jedno dziecko i mi wystarczy.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:42
Toma wyręczyła Tori.
- Nie, ale nie panikuj Shannon, proszę.
Dziewczyna wzięła głęboki wdech.
- Próbuje uciec z wyspy od 12 lat. Jak widzisz: nie udało mu się.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:46
- Jezu!!! - Zawyła zakrywając usta rękoma. Nie chciała spędzić na tej wyspie dwunastu lat! Ogarnęła się jednak szybko i odetchnęła głęboko. - Opanuj się... - Rzuciła do siebie pod nosem, ale znów oczami wyobraźni zobaczyła dwa trupy, więc uspokojenie się, było trudne. - Na pewno nas uratują, prawda? - Spytała, rzucając pytanie na wiatr.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:50
-Dla mnie ten gościu wygląda podejrzanie, ta jego historyjka z pobytem tutaj 12 lat... a jeśli jest drugim Ethanem, który chce znów porwać dziecko? -Tom zasiał wśród kobiet nutkę niepewności na temat mężczyzny, to było w tym momencie najważniejsze. Odwrócił głowę w stronę Shannon -Tamta kobieta to była Juliet, zamieniłem z nią kilka słów. Chciała się spotkać z siostrą ale sami wiecie jak się skończył ten lot. Ten facet za to został zastrzelony. - ostatnie słowo wyszeptał, jakby to był jakiś sekret. Spojrzał znów na wystraszone kobiety ich beznadziejną sytuacją. -Dokończymy budowę tratwy i spróbujemy odpłynąć z tego miejsca. Nie martwcie się, będzie lepiej. Pójdę po owoce i wodę zaraz wracam - rzekł, ruszył na poszukiwanie tych rzeczy gdyż był spragniony i głodny. Wrócił po chwili z 3 butelkami i kilkoma owocami. Usłyszał pytanie Shannon, odpowiedział od razu pewnym głosem -Na pewno, ktoś w końcu nas zauważy. Jakiś statek czy samolot, wrócimy do domów...

Edytowane przez Furfon dnia 03-10-2011 20:52
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:52
Charlie dosyć szybko dotarł na plażę. Z dala zobaczył dwa trupy oraz grupę rozbitków która otacza jakiego nieznajomego. Nie czuł się jeszcze na siłach by się w cokolwiek mieszać dlatego standardowo założył kaptur na głowę i wrócił do swojego namiotu sprawdzić czy nikt nie podprowadził mu gitary. Gdy już to robił przysiadł na kamieniu obok swego "domu" i przysłuchiwał się co się znowu dzieje.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:53
Tori spróbowała zagrać w otwarte karty z przerażoną Shannon.
- Może... wiem, że to trudne. Ale może namówisz Boone'a to popłynięcia tą tratwą jak już ją skończymy. On jest taki silny i chętny do działania, sprytny i w ogóle...

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:58
Odpowiedź Toma, wcale jej nie pokrzepiła. Wzięła jedną z butelek i zaczęła pić.
Gdy usłyszała propozycję Tori, pokręciła głową:
- Nie wyślę swego brata na pewną śmierć! - Żachnęła się blondynka. - Ta tratwa to najgłupszy pomysł, o jakim słyszałam. Co za imbecyl pcha się na jakiś dwóch bambusach w ocean?! Boone nie płynie! - Założyła ręce na piersi i spojrzała w stronę nowego, nieufanie. - Skoro nie jest ratownikiem, to kim? Jeden z nas, którzy przez te kilka dni bujał się po dżungli? Kto to jest?! Skąd się tu wziął?

Edytowane przez shan dnia 03-10-2011 21:00
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:02
- Shannon to nie są dwa bambusy tylko solidna tratwa.
Tori wiedziała, że Shannon bardziej od brata kocha tylko siebie.
- Nie chciałabyś już wrócić do cywilizacji? Pójść do kosmetyczki? Do fryzjera? Na zakupy?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Frank Moore
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:03
Frank usiadł przy ognisku, by jego ubrania szybciej wyschły. Zajadał już jedną papaję z zapasów rozbitków. Czuł się jak u siebie, choć od dawna nie miał kontatków z ludźmi.

Ekwipunek: wazelina
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:05
-Myślę, że jest kolejnym człowiekiem w stylu Roma. Będzie nas mordował i zabijał, ja mu nie ufam. Musimy coś z nim zrobić, my albo on, co wolisz Shannon? -Tom miał zamiar przekonywać rozbitków do tej jego teorii, a Tori namawiać na płynięcie tratwą. Nawet z nią nie musi ustalać takich szczegółów, odkrył jak mu się z nią dobrze współpracuje. Spojrzał na nią widząc kogoś innego niż wcześniej, inną osobę...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-10-2011 21:07
Tylko tam Cersei zawiodła Toma, gdy już osiągnęła władzę okazała się idiotką, która potrafiła dawać dupy i co chwilę być manipulowana przez lepszych od siebie.

Dzięki za spoiler smiley

Szedł John Locke w odzieży siermiężnej
Napotkał go czarny dym potężny....

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 03-10-2011 21:13
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 66 z 90 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum