Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:56:31 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:52:55
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | OGONOWCY
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Autor Ogłoszenia
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 24-09-2011 18:40
Kilka dni gry już za nami. W tym czasie mogliście się już zorientować jak kto pisze, ile pisze i na ile jest zaangażowany w grę. To dobry czas na wybór lidera Waszego obozu. Do niego będzie należał ostateczny głos w przypadku zadań o immunitet, ale też jego postać będzie miała większe prawo głosu w grze niż pozostałe osoby. Głosy wysyłacie do mnie, do jutrzejszego dnia, do godziny 18:00. Wtedy zostaną opublikowane wyniki. Chyba, że wszyscy zdążą zagłosować wcześniej.

Głosujecie na trzy osoby, w takiej formie:
gracz A - 3 pkt.
gracz B - 2 pkt.
gracz C - 1 pkt.

Oczywiście nie musicie głosować aż na trzy osoby, możecie przyznać punkty jednej lub dwóm osobom. Głos oddany na siebie nie będzie brany pod uwagę. Dodatkowo jeżeli ktoś nie zagłosuje, otrzymuje karny minus na najbliżej radzie. Wyjątkiem od tego jest sytuacja, w której użytkownik nie zaloguje się od momentu ogłoszenia tej informacji do godziny 18, dnia jutrzejszego. Sprawdzimy to w profilu przed zamknięciem głosowania.

Lista osób, na które możecie głosować:
adi1991
agusia
Andzia
Carmelka
Flaku
jazeera
Lion
mremka
Muminka
Mr Nothing
panda
Xrated

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 24-09-2011 19:33
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Ogłoszenia
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 25-09-2011 19:25
GŁOSOWANIE NA LIDERA OBOZU

Liderem obozu Ogonowców, Waszymi głosami zostaje...
mremka

Zastępcą lidera Ogonowców, jest...
Flaku

Gratuluję zwycięstwa! Myślę, że jest ono jak najbardziej zasłużone. W nagrodę dostajesz 4 plusy do wykorzystania na najbliższych trzech radach obozu. Polegać to będzie na tym, że po pojawieniu się informacji o rozpoczęciu głosowania, piszesz do mnie pw z informacją, że na danej radzie chcesz wykorzystać część lub wszystkie plusy. O tym będziesz wiedziała tylko ja i Ty, by innym nie sugerować na kogo powinni głosować. Zastępca lidera dostaje do wykorzystania 2 plusy na podobnych zasadach.
W głosowaniu na lidera nie wzięły udziału 3 osoby. Dwie z nich dostają po jednym minusie na najbliższej radzie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 25-09-2011 19:47
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 20:48
ZADANIE GRUPOWE

W tym tygodniu po raz pierwszy rywalizujecie drużynowo. Czas na oddanie pracy macie do czwartku (6 października) do godz. 22:00. Naradzać się możecie w tym temacie, a PW z ostateczną wersją zadania ma wysłać do mnie Lider lub Zastępca Lidera. To oni nadzorują prace i do nich należy decyzja jak będzie ostatecznie wyglądała zgłoszona praca.

TEMAT PRACY:
Nasz obóz.
ZAŁOŻENIA: Praca ma przedstawiać każdą z 10 postaci należących do obozu.
FORMA: Dowolna. Możecie stworzyć wiersz, piosenkę, rysunek, filmik, komiks, epos, fotki czy cokolwiek przyjdzie Wam do głowy.

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 20:57
Akurat teraz, jak od jutra zaczynam zajęcia na studiach w trybie 7-20:30 smiley

no, ja tam bym była za piosenką, ale łatwo powiedzieć a z realizacją pewnie dużo gorzejsmiley a jak Wy to widzicie?

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:01
Piosenka zajebista opcja, tylko kto zaśpiewa? Bo słowa to chyba nie jest dla nas problem ułożyć, jesteśmy tak zajebiści, że zajebistość wypływa ekranem i z tym sobie poradzimy, ALE kto zaśpiewa? smiley

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 21:02
Praca oczywiście jest grupowa. To nie tak, że mremka z Flakiem są za to odpowiedzialni w większy sposób niż reszta. Lider ma taką pracę zgłosić, a co to będzie za praca to już przedyskutujcie smiley Plażowicze już ją planują smiley

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:04
Myślę że znalazłoby się parę uzdolnionych muzycznie osób, inna sprawa - czy na tyle odważnych aby swój talent upublicznić smiley no i to pewnie byłby cover jakiejś piosenki z naszymi słowami, bo na własną kompozycję to za mało czasu
@Lincoln: wiem, wiemsmiley po prostu rozpoczęłam dyskusję smiley

Edytowane przez mremka dnia 03-10-2011 21:05
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 21:06
Zdaje się, że mremka jest uzdolniona muzycznie więc może mogłaby nagrać do mikrofonu jakiś podkład smiley Na początek radziłbym napisać słowa jeżeli to ma być piosenka. Jak nie uda się nagrać, to będzie wiersz smiley Chyba, że wybierzecie inną formę smiley

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:08
A może panda zagra na skrzypcach, nagra to, a do tego ktoś zaśpiewa? smiley Lajon śpiewa chyba, nie?

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:12
Z podkładem to jest najmniejszy problem, bo znajdzie się jakiś gotowy w necie, jak już się zdecydujemy na piosenkę. Ja bym chętnie coś nagrała ale jestem już na stancji i nie mam przy sobie ani gitary, ani fortepianu a na flecie to mogę dograć co najwyżej jakieś wstawki typu tiruriru smiley Dlatego tak jak mówi Lincoln najpierw powinniśmy napisać słowa. No i zastanowić się, czy piszemy w charakterze poważnym, czy raczej dowcipnym, ale ja bym raczej stawiała na to pierwsze smiley

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:13
Ja mam pianino ale rozstrojone i jak gram kadencje to uszy schną także dupa. Co do tych skrzypiec to jest jak z fletem u mremki, będą wstawki ale gdzie podstawa? smiley
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 21:26
Ja bym osobiście proponował nie pisać do końca poważnie, ale żeby było trochę zabawnie. Bo ktoś to będzie oceniał i wydaje mi się, że jakiś lekki tekst łatwiej się daje zapamiętać smiley

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:28
lol
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:34
faktycznie, propozycja Liona chyba najlepszasmiley

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:41
Piszmy piosenkę zdecydowanie zabawną! smiley Ze słowami nie będzie na pewno problemu (pamiętam jak z agusią układałyśmy "Słowa i myśli" to długo nam to nie zajęło) smiley Zgadajmy się o jednej godzinie najlepiej.

' target='_blank'>
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-10-2011 21:49
Lol trzy dni to trochę mało smiley No ale dobry pomysł, żeby się zgadać na jakąś godzinę smiley

PS. Lion zagra i zaśpiewa. Przecież chce być muzykiem, więc co to dla niego za problem smiley Tylko tekst...

Edytowane przez Flaku dnia 03-10-2011 21:51
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:50
Najlepiej coś w stylu konferencji na gg/skype, bo pisanie w tym temacie jest średnim rozwiązaniem smiley

Edytowane przez mremka dnia 03-10-2011 21:51
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 21:50
Plażowicze już poprosili o wydłużenie terminu i nie powinno być z tym problemu. Zapewne przez to opóźni się rada, ale to nie ma znaczenia przecież smiley

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 21:56
Jutro o 20? pasi? na chacie

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-10-2011 21:57
Ooooookkkkkkkkkeeeeejjjjjjjjj smileysmileysmileysmiley

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum