Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:59:19 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 10
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:55:42
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | OGONOWCY
Strona 48 z 74 << < 45 46 47 48 49 50 51 > >>
Autor RE: Ogon
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 03-10-2011 23:08
Kończę pisanie na dzisiaj więc dojdźcie do katamaranu, prowadzeni przez Jennifer. Tam zdecydujcie się przenocować. Załóżmy, że noc jest ciepła i nie widzicie sensu by wracać. Jutro po południu opowie Wam jak trafiła na wyspę itd.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 23:34
Jennifer szła dość niepewnie. - A co jeśli katamaranu już nie ma? Jak zareagują? Uznają mnie za kłamcę? - zastanawiała się i co chwilę robiło się jej gorąco na myśl o reakcji rozbitków. - Nie rozchodźmy się tak. - powiedziała do Oscara, po odwróceniu się za siebie i dalej prowadziła grupę.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-10-2011 23:43
Owa murzynka do niego przemówiła, co ciekawe nie była podobna to żadnej znanej mu murzynki.
- Przepraszam, że się rozszedłem - powiedział jej i zmniejszył dystans do 3,92 metra.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 13:09
- Chyżo ludzie!- krzyknęłam, widząc powoli człapiących rozbitków. Szłam blisko tej nowej. Jako jedyna, nie licząc Matta, wiedzialam, że nie jest ona Inną dlatego też często się do niej uśmiechałam.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 04-10-2011 13:10
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 19:23
Czyli jesteśmy wciąż w tym samym miejscu smiley Więc nie trzeba będzie robić noclegu i wrócimy dzisiaj do obozu od razu.

- Jak dojdziemy do plaży, to będzie już prosta droga do katamaranu. - Jennifer pewnie zmierzała przez dżunglę. Szła na przedzie grupy i co jakiś czas musiała odgarniać gałęzie by odsłonić drogę.

Cele:
- jeżeli chcecie, możecie prowadzić rozmowę z Jennifer. Co tu robi, kim jest, jak trafiła itd.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 04-10-2011 19:28
Grupa w składzie Morten, Melanie, Matt, Jennifer, Oscar i Camila pokonywała kolejne kilometry w drodze do celu. Uważnie przyglądałem się kobiecie. Szczerze mnie zastanawiało kim jest. - A może to nowy nabytek Bena? - myślałem. A gdy nie myślałem o tym, to pogwizdywałem cicho.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 19:53
Camila szła obok Mortena, Matta, Shosanny, Oscara i tej nieznajomej murzynki. Zapewne gdyby szła z nią sam na sam, bałaby się, jednak teraz była spokojna i całe swe siły koncentrowała na marszu. Chociaż bardzo by chciała, żeby katamaran dziewczyny istniał naprawdę, nie potrafiła jej wierzyć. Taka już była - z góry nastawiała się na najgorszą możliwą opcję aby nie czuć się rozczarowana, gdy coś nie pójdzie po jej myśli. Może faktycznie nie jest jedną z Innych? Przyglądała się jej w milczeniu, aż wreszcie zapytała:
- Co robiłaś sama, w katamaranie, na środku oceanu?

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 19:59
Bernard podążał za grupą. - wybaczcie że nic nie piszę ale nie mam dostepu do neta.

Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 20:06
- Od kilku miesięcy szukam mojego męża. Wyruszył w samotną podróż balonem i jakikolwiek ślad po nim zaginął. Pewnie nie widzieliście czarnoskórego mężczyzny o imieniu Henry? - zapytała niemal bez nadziei na pozytywną odpowiedź.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 20:17
- Niestety nie. Przykro mi - powiedziała Camila, i naprawdę było jej przykro. Może faktycznie źle zrobilli że z góry potraktowali ją jako jedną z Innych, a ona po prostu miała pecha - tak jak oni wszyscy. - Mam nadzieję, ze nic mu nie jest i niedługo się odnajdziecie - dodała i przez moment przyglądała się dziewczynie, ale zaraz uciekła wzrokiem i przyspieszyła kroku.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 20:27
- Ja również mam taką nadzieję. Coraz mniejszą, ale jednak... - Jennifer również spojrzała na Camilę i gdy ta uciekła wzrokiem, Gale wbiła wzrok w ziemię, nie zwalniając kroku.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 04-10-2011 20:29
- Mówiłaś wcześniej, że nie możesz stąd odpłynąć. Co miałaś na myśli? Przecież jak twierdzisz masz katamaran. Więc w czym problem? - zapytałem z szczerym zainteresowaniem. Do tej pory musiałem je jedynie udawać więc po raz pierwszy od dłuższego czasu coś mnie szczerze interesowało.

Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 20:37
Z zamyślenia o swoim mężu, wyrwało Jennifer pytanie Matta. Spojrzała na niego z nieufnością. Oczekiwała chociażby krótkiego 'przepraszam' z jego strony. - Ilekroć próbowałam odpłynąć, zawsze mnie ściągało z powrotem. Ta wyspa jest jakby bumerang. - zabrzmiała odpowiedź.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 04-10-2011 20:43
- Nie bardzo rozumiem. Trafiłaś tu przez przypadek tak jak... my? Szukałaś męża i zniosło Cię na tę wyspę? - mimo, że byłem Innym, nie o wszystkim dotyczącym wyspy wiedziałem. O tym, że wyspy nie da się opuścić nie zostałem poinformowany.

Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 20:57
To wszystko było tak skomplikowane, że Jennifer nie wiedziała czy jest sens opowiadania o tym rozbitkom. - To było trochę inaczej... - zaczęła. - Henry pracował dla Charles'a Widmore'a, który kilka lat temu rządził na tej wyspie. I to właśnie on przekonał Henry'ego by okrążył ziemię na balonie. Wszystko finansował Widmore.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 04-10-2011 21:05
- Charles Widmore? - próbowałem sobie przypomnieć czy słyszałem o nim kiedykolwiek, ale chyba nic mi się o uszy nie obiło. - To dlaczego dopiero teraz szukasz tu męża skoro jest spore prawdopodobieństwo, że był tu podczas podróży? - zapytałem i po chwili wziąłem łyk wody.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 04-10-2011 21:07
Przysłuchiwałem się rozmowie pozostałych z Jennifer. To co opowiadała kobieta wydawało mi się absurdalne. "Wyspa jest jak bumerang" - powtórzyłem w myślach. Czułem, że coś kombinuje, a im dłużej nie widzieliśmy katamaranu, tym co raz bardziej byłem przekonany, że w ogóle go nie ma.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 21:16
- Nie wiem jak to Wam dokładnie wyjaśnić bo sama znam jedynie strzępy informacji. Widmore często u nas bywał, ale zazwyczaj nie uczestniczyłam w rozmowach między nim a Henry'm. Dyskutowali właśnie o wyspie. Widmore coś mówił, że jego czas nadchodzi. Wspominał, że to nie jest zwykła wyspa. Mówił też, że instruktaż jak ją opuścić ukryje przed wszystkimi. - Jennifer postanowiła nie ukrywać niczego przed rozbitkami. Miała cel, do którego realizacji potrzebowała innych ludzi. By się wydostać musiała odnaleźć instrukcję, a sama tego nie była w stanie dokonać. Gdy tylko skończyła mówić, z oddali grupa zauważyła katamaran. - Oto i on... - ucieszyła się na jego widok, odgarniając z twarzy włosy, które rozwiewał wiatr.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 04-10-2011 21:54
Na widok katamaranu od razu poprawił mi się humor. Jednocześnie byłem zaskoczony. Do samego końca nie wierzyłem Jennifer, aż nagle okazało się, że mówi prawdę. przynajmniej po części, bo same istnienie łodzi nie było dowodem na to, że kobieta nie ma złych zamiarów i, że nie należy do "tamtych". - A jednak... - mruknąłem pod nosem, po czym skierowałem się w stronę katamaranu. Stanąłem obok i zacząłem się przyglądać łodzi. - Może pomyliłaś drogę... To przecież logicznie niemożliwe, żeby nie móc opuścić wyspy - zwróciłem się do kobiety.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Jennifer Gale
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-10-2011 23:49
- Tak mi się też na początku wydawało, że obieram zły kurs. Ale tak się dzieje za każdym razem. Odpływam, kieruję się na północ i po kilku godzinach znów pokazuje się ta wyspa. Te miejsce ma coś w sobie... - odpowiedziała, spoglądając na swój katamaran. - Ściemnia się. Ruszajmy lepiej do obozu. - zaproponowała.

Pewnie już nikogo nie ma, ale wróćcie do obozu na noc. Jutro będzie już nowy dzień i dalsza fabuła wieczorem.
Strona 48 z 74 << < 45 46 47 48 49 50 51 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum